Solbærsmoothie


Jeg elsker de stille weekendmorgener. Manden sover rusen ud i soveværelset ovenpå, og ungerne spiller kort i stuen (tvillinger er altså et genialt koncept!). Jeg drikker te og nyder stilheden.

Dagens første måltid var en solbærsmoothie fyldt med gode sager. Jeg forsøger mig igen med smoothies til morgenmad. Jeg ved det er en stakket frisk inden jeg begynder at opleve øget sult eller sukkertrang om eftermiddagen, så jeg nyder det, så længe jeg kan.

Jeg fandt nogle frosne solbær i Irma, og det er jo bare smagen af sommer.

Solbærsmoothie

Føj til favoritter Print Pin
1 person
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Blend hele balladen sammen og hæld i et stort glas.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Teen er en grøn te uden smagstilsætning. Jeg elsker grøn te i de fleste afskygninger, men nogle gange er det også rart at drikke en ren grøn te, så dens fine, naturlige smag ikke overdøves af kvæde, jasmin og andet.

Ting, jeg glæder mig til i dag


1. At gøre et forsøg på at kopiere Trillians lækre opskrift på frøkiks. De ser bare så appetitlige ud.
2. At komme ud og løbe en tur i regnvejr. Altså, det lyder jo lidt frelst, at man kan glæde sig til en løbetur, men jeg har ikke løbet i 3 mdr. pga. skinnebensbetændelse, så det er dejligt at være startet op igen. Hvis det regner for meget, bliver løbeturen dog konverteret til en tur i Fitnesscenter, og det vil være løgn at sige, at jeg glæder mig til det.
3. At lave nyt soveværelse og legeværelse  til ungerne. De er vokset ud af deres juniorsenge, og vi skal lave en køjesengsløsning ovenpå med den halvhøje seng, de har på legeværelset i dag.
4. Jeg glæder mig også til at skulle lave kanin for første gang i aften. Det er igen Irma, der har bidraget med lidt anderledes til madlavningen.
5. Jeg glæder mig over, at der nu kun er 3 uger til vi skal holde ferie. Næste år lægger jeg min ferie i starten af sommeren, så jeg ikke skal gå og vente hele sommeren på at skulle holde ferie.

I går på vej hjem fra arbejde faldt jeg over disse skønne vandglas:

Jeg elsker at købe nye ting til køkkenet og vores skuffer og skabe er fyldt med ulige glas, tallerkener og skåle. Manden, som er noget mere regelret indrettet end mig, har efterhånden accepteret, at det, som han opfatter som en rodebutik, kalder jeg for “hygge”.

Det var alt for nu. Godmorgen derude!


Vil du gerne spise flere grøntsager?🥦🥕🥒

… men stadig gerne rimelig Low Carb? Så overvej min Low Carb-kostplan. Den er lavet, så du får mindst 600 g grønt om dagen, godt med protein og moderat med sundt fedt. Det er sund og lækker og let mad – perfekt til foråret🌱

Find den her: Low Carb kostplan

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Solbærsmoothie”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?