Søde lakridsmandler


En af de mest populære snacks, både herhjemme og her på bloggen, er saltlakridsmandlerne. Og de er altså også virkelig gode. Derfor synes vi også, det var på sin plads at forsøge at lave en med sød lakridssmag. Og det kom der disse dejlige lakridsmandler ud af, som ungerne spiste til fredagsguf i går sammen med lidt mørk chokolade.

Sundere snack: Søde lakridsmandler --> madbanditten.dk

Søde lakridsmandler

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 stor portion
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 150 grader varmluft.
 • Hæld vand, sødning og lakridspulver på en stegepande og lad det koge op. Rør godt rundt, så lakridspulveret opløser sig.
 • Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i vandet, til vandet er helt fordampet. Det tager ca. 5-7 minutter.
 • Fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i 20-25 minutter. Rod i den undervejs. Hvis du ikke synes, at mandlerne er helt tørre, giver du dem bare lidt længere, men hold øje med dem henimod slutningen, så de ikke bliver mørke.
 • Giv dem et drys lakridspulver inden servering. Dejlig sød snack!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvorfor bruge to slags sødning?

Hvorfor ikke bare bruge 2 spsk Sukrin Gold eller 2 spsk kokossukker? Det kan man helt sikkert også godt! Jeg blander ofte mine sødninger. Sukrin, synes jeg, bliver lidt grimt i smagen ved for høje doser, men jeg bifalder, at det ikke påvirker blodsukkeret. Kokossukker, synes jeg, er et lækkert naturligt produkt, men det er stadig at regne som sukker, og derfor nedbringer jeg mængden her ved at lade Sukrin Gold udgøre halvdelen.

Sundere snack: Søde lakridsmandler --> madbanditten.dk

 

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “Søde lakridsmandler”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Det har jeg ikke regnet ud. Enten kan du taste ingredienserne ind i en af de der online kalorietællere eller også kan du tage udgangspunkt i mandler og lægge lidt ekstra kulhydrat til fra sukker :)

   Svar
 1. Lige kommet hjem fra handleturen og Isis isen endte sine dage ned i fryseren og kom ikke med os hjem ,trods en kamp :)

  Men til gengæld kan jeg jo fixe disse i ovnen, det er jo meget sjovere…. (det rimede næsten)

  Louise

  Svar
   • Jeg tænkte bare om det så ville kunne lade sig gøre da varmluft jo ligesom har sin funktion. Efter 18 min. Blev mine en smule sorte og de er lidt bløde men det er ok

    Svar
    • Jeg har jo varmluft og har brugt det og har ikke dobbelttestet med alm ovn. Men jeg har før tørret nødder i ovnen uden varmluft men det kan være, jeg har haft dem ved lavere temperatur i længere tid.

     Svar
     • Hmm.. jeg prøver med lavere temp. næste gang og så må jeg lige holde øje med dem hvert 5 min. så de ikke bliver sorte ;)
      …Men tak for inspiration til min sarte mave.