Søde kaneloopsies


Kaneloopsies er perfekte som et lille sødt men mættende eftermiddagsmåltid og hvis der er noget, jeg har spist meget af i mit LCHF-liv er det altså disse.

Oopsies er jo en slags lidt mærkelig LCHF erstatning for brød. De består primært af æg, philadelfiaost og HUSK og hvad man så ellers vælger at tilsætte af ost, nøddemel eller frø. En af mine favoritter er en lidt sødere version med mandelmel, sukrin, kanel og kardemomme. Det er næsten kageagtigt og er genialt til at have med på arbejdet til eftermiddagsmåltidet.

Kaneloopsies ser jo ikke vanvittigt interessante ud, men de er faktisk rigtig udmærkede. Og så kan de fryses. Jeg plejer at lægge dem i fryseren med madpakkepapir imellem, for så kan jeg lige tage en ud om morgenen og tage med mig på arbejde, hvor den får en tur på brødristeren, inden den ryger indebords.

Opskriften på kaneloopsies har jeg bragt flere gange, men her kommer den igen.

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Søde kaneloopsies - brød uden kulhydrat

Søde kaneloopsies

5 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
6 stk
|
45 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Del æggene og pisk æggehviderne stive.
  • I en anden skål pisker du blommerne sammen med philadelfiaen og tilsætter resten af ingredienserne.
  • Til sidst vender du æggeblommeblandingen i æggehviderne og klatter dejen ud på en bageplade med bagepapir. Selvom dejen er lidt flydende, lægger den sig i små pandekager.
  • Bag dem i ovnen i 30 min. ved 150 grader.
  • Voilà!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Søde kaneloopsies”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 5 stjerner
    De her kanel-oopsies har reddet mig et par gange nu fra at falde i, når jeg har været helt nede på motivation og tæt på at kaste mig over noget af det ‘forbudte’. I går var jeg ved at opgive alt, fordi vægten ikke havde rykket sig længe, og “så kunne det hele jo være ligemeget…” – men så varmede jeg en kanel-oopsie i brødristeren og smurte et godt lag koldt smør på og nød den langsomt med en kop kaffe til. Det var lidt som at synde, fordi de smager sådan lidt hen af krydderkage. Jeg putter pofiber i mine, så de mætter faktisk ret godt …og, nå ja, en tsk vaniljesukker er der også i 😇
    Det blev redningen, jeg kom helt over min trang og var tilbage på sporet igen. Og heldigvis for det! I dag var der nemlig endelig gang i vægttabet igen 😃
    Jeg er stor fan! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Svar
  2. 5 stjerner
    Mums med flødeskum med lidt vanilje i – og pyntet med blåbær 😋 Det kan man sagtens servere for gæsterne også (med mindre man hellere vil gemme dem til sig selv 😇)

    Svar
  3. Oopsies in the making… Har aldrig prøvet før, men nu har jeg lavet dobbeltportion – nogle med kanel andre med lakridspulver (!!) og en plade plain… Venter spændt… :) Tak for en helt fantastisk blog – jeg er fan :) Knus

    Svar
  4. Jeg har aldrig prøvet at lave dem søde.
    Det skal da prøves i den her kolde tid.
    Sidste gang var jeg doven og smurte på dejen ud på en plade-skar i firkanter efter de var bagt.
    Jeg synes den oprindelig manglede struktur og er begyndt at putte langt mere mandel/kokos el mel i.

    Svar
    • Hejsa jeg har først lige opdaget denne side og sikken en gang inspiration.
      Jeg kommer 2-3 spsk proteinpulver i Mine oopsies så mætter de fint.

      Svar
      • Hvis du kommer FiberHusk i (som nævnt i opskriften) mætter de faktisk også udemærket. Det er i øvrigt godt med de ekstra kostfibre, da man kan være tilbøjelig til ikke få nok af dem i kosten.

        Svar
  5. Fantastisk, Jeg havde helt glemt Oopsies. Tak for super god inspiration. Jeg følger med hver dag ;)
    Jeg skal vist hjem og bage til fryseren!

    Svar