Low carb snickers


Hjemmelavet low carb Snickers smager absurd godt. Denne opskrift på Snickers er så god, at den er med i min allerførste bog. Du ved, Spis dig mæt & glad, der udkom i 2013.

Sukkerfrie Snickers

Low carb snickers

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
15 stk
|
1 time 30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Snickersmassen

 • Hak nødderne groft.
 • Smelt peanutbutter i en kasserolle og tilsæt smøret, de hakkede nødder, sukrinen og vaniljen.
 • Når det hele er godt blandet, hælder du blandingen over i en form beklædt med husholdningsfilm og sætter den på frost nogle timer.

Overtrækning

 • Tag peanutmassen ud af fryseren og vurder, om den er stiv nok til at blive skåret i tern. Hvis ikke, lader du den stå lidt  endnu. Min blev aldrig helt hård i det. Måske er jeg for utålmodig.
 • Åben chokoladepakkerne og spis et tern eller to.
 • Smelt resten af chokoladen over vandbad (en stålskål ovenpå en gryde med let kogende vand) sammen med kokosolien.
 • Dyp forsigtigt peanutbutterternene i ved hjælp af to gafler.
 • Lad hele herligheden afkøle godt i køleskab, inden de spises.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Low carb Snickers – hjemmelavet og (næsten) sukkerfri

Det er weekend og det betyder, at der skal godter på bordet. Valget denne gang faldt på low carb Snickers næsten uden sukker.  Snickers er omtrent lige så lette at lave som de überlækre hjemmelavede bounty. Kun chokoladeovertrækningen er lidt vanskeligere, men ikke noget, der bør afskrække nogen, for at lave en sundere version af denne tankstationfavorit.

Sundhedsværdien i dem kan måske nok diskuteres, og den vinder nok også kun, hvis den står overfor den traditionelle Snickers med sukker og hærdede fedtstoffer. Denne version er faktisk ikke særligt sød, så medmindre du spiser hele portionen (og let’s face it, den risiko er der jo altid), kan du her nyde smagen af Snickers uden de vilde blodsukkerudsving. Og det er da i sig selv herligt!

Og hvad med resterne?

Hvis du har sparet et par af peanutbutterternene for chokoladen, kan disse spises som lækre, knasende fudge. Ikke helt lige så syndige som de ægte peanutbutterfudge, men stadig toplækre.

Den chokolade, der måtte være tilovers, overhælder du dine favoritnødder eller anden yndlingsfyld i en filmbeklædt form og stiller på køl eller frost. Efter nogle timer har du en lækker plade chokolade, som du kan brække til nogle rustikke chokoladebrud. På den måde får du brugt dine chokoladerester. Who am I kidding? Som om det nogensinde har været et problem at få brugt chokoladeresterne, men ved at lave disse lækre chokolader, sparer vi dig for det store chokoladeskæg ;-)

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Lise Pedersen - vægttab på 50 kg med LCHF som hun har holdt i 2 år testimonial keto kostplan

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

113 kommentarer til “Low carb snickers”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Der nævnes ingen kokosolie under ingredienser. Hvor meget skal der bruges (for os med ocd-agtig tilgang til opskrifter)

  Glæder mig til Snickers – plz help🤪

  Svar
 2. Opskriften vakte stor begejstring blandt familien – både dem der er på sukker- og ‘knap-så-meget-sukker’ vognen! Jeg brugte dog usaltede cashewnødder istedet, da jeg ikke kunne finde usaltede Jordnødder – det fungerer også 😊

  Svar
 3. 4 stjerner
  Jeg måtte kassere 1. Ste portion, jeg beg at varme peanutbutter alene – det brændte på!
  Nå jeg varmede hele den nye portion i mikroovnen i stedet! 🤗

  Svar
  • Det ved jeg desværre ikke men hvis du har adgang til et program som fx madlog.dk kan du indtaste ingredienserne der??

   Svar
 4. Hej Jane,

  Tak for en FANtastisk opskrift <3 Min jul og mit liv blev bare lidt bedre. Min første jul med PCO er altså bare lidt "trist". Nuvel, hellere dine lækre snickers end de andre pco-venlig "julesmåkage-wannabe's". Det smager altså bare ikke rigtig rigtigt..

  Har du nogen idé om, hvor lang holdbarheden er på dem? Vil gerne have dem til at holde en uges tid….hvis altså jeg kan holde fingrene fra dem…

  /Maja

  Svar
  • En uges tid vil jeg tro, de godt kan holde. Udfordringen er, som du selv er inde på, at holde fingrene fra fadet ;-)

   Svar
 5. Ha-ha, jeg ÆLSKER dine opskrifter!!
  “…Åben chokoladepakkerne og spis et tern eller to. Smelt resten ….”
  Det er jo præcis det der sker, men nu uden dårlig samvittighed, for vi følger jo bare opskriften…. ;-)

  Svar
 6. Har lige lavet disse forrygende himmerrigsmundfulde, tak! for fif.
  Kunne godt tænke mig at de ikke “smeltede” helt så hurtigt – få minutter fra køl og de er meget! fedtede indeni.
  Har nogen erfaring med at spare på enten smør eller kokosolien?

  Svar
  • Jeg læste længere oppe i en kommentar at hun kom lidt HUSK i. Tror det måske kunne hjælpe lidt. Vil jeg ihvertfald prøve når jeg engang vil lave disse. ;-)

   Svar
 7. Du skriver at du var uheldig med Lindt chokoladen… hvad skete der? Jeg har nemlig rigtig meget af den, og troede det var sagen ;0)

  Svar
  • Jeg tror ganske enkelt at kvaliteten er for god ;-) Dens smelteevne er ikke så god som nogle af de andre mærker…

   Svar
 8. Hvilken slags chokolade bruger du til denne opskrift og alle de andre næsten sukkerfrie lækkeri-opskrifter? Har fået at vide at der ikke findes chokolade uden sukker i, men er det sandt? Man kan vel godt finde noget chokolade med et minimum af sukker i, ikke? Også hvis man helst vil undgå diverse sødemidler osv. (: På forhånd tak for en super fed blog!

  Svar
  • Jeg bruger bare almindelig mørk chokolade, fra 70% og opefter. Jeg synes, sukkerfri chokolade smager dårligt og ofte er det fyldt med alverdens skrammel.

   Svar
 9. Den hurtige udgave: peanutsmassen kommes i stedet i små muffinforme og den smeltede chokolade kommes over. Så spares fryseturen, der er hold på chokoladen og de er “pakket ind”. Lige til at komme på køl … Og smagen er stadig fantastisk ;-)

  Svar
 10. Hej Jane. Hvor finder jeg usaltede peanuts . Kan ik finde dem nogle steder og vil så gerne prøve at lave dem:-) hilsen ida

  Svar
 11. Når der står smelte peanutbutter ??? Hvad mener du så, mit smeltede ikke :-( det blev blødere og så kom jeg resten af tingene i og satte det på frost – der står de endnu.

  Svar