Snickers med dadler og peanutbutter


Snickers lavet af gode råvarer? En fedtet og karamelagtig bund med den perfekte kombination af sødt, salt og knas og toppet med et tykt lag chokolade? Lyder det som noget for dig? Så er opskriften på Snickerstykker lige dig.

Snickers med dadler og peanutbutter

Snickers med dadler

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
28 stk
|
3 timer

Ingredienser

Bund

Chokoladetop

Sådan gør du

 • Fjern sten fra dadlerne.
 • Er dine dadler meget tørre, skal du udbløde dem i kogende vand, inden du går videre
 • Blend dadler med peanuts, peanutbutter og lidt vand i foodprocessor med den store S-kniv. Tilsæt ekstra vand, hvis massen er for tør.
 • Pres massen ud i en form beklædt med bagepapir. Massen skal helst være 1-1,5 cm høj. Brug hænderne som du har skyllet i koldt vand eller brug en deskraber, du har skyllet i koldt vand.
 • Sæt massen på køl eller frost.
 • Smelt chokolade over vandbad og rør en skefuld kokosolie ud i.
 • Hæld chokoladen over dadelbunden og sæt hele herligheden i køleskab, til chokoladen er stivnet. Det tager et par timer.
 • Inden servering skærer du dem op i firkanter. Varm din kniv op, hvis den er svær at få til at bryde chokoladen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Snickers på den sunde måde

Okay, kan vi lige tale om Snickers et øjeblik og om det næsten absurd høje antal Snickers-opskrifter, jeg har her på siden? Jeg elsker helt enkelt smagen. Det søde-salte-knasende rammer mit bliss point og jeg er nærmest lykkelig altså.

De smager sygt godt. Altså mundvandsfremkaldende godt.

Min stopklods er af samme grund ikke eksisterende, og det er jo rart at få det bekræftet, så man kan tage sig sine forholdsregler – haha.

Snickers med dadler – og kulhydrater

Denne opskrift på Snickersstykker er lavet med dadler og peanutbutter til Silas og Vegas fødselsdag for nogle uger siden. Pga. det høje indhold af dadler, var det ikke meningen at opskriften skulle havne her på bloggen, men efterspørgslen efter jeg viste dem frem i min story på Instagram gjorde at jeg ombestemte mig.

Så nu får du den alligevel.

Under opskriften foreslår jeg dig nogle andre og mere kulhydratfattige opskrifter på Snickers.

Snickers med få kulhydrater

Denne opskrift lander på ca. 12 g kulhydrat pr. stk. Det er jo meget, hvis du spiser Keto men måske anstændigt hvis du spiser Low Carb med måske 50 g kulhydrat om dagen. Det er faktisk netop det, jeg mener med, at Low Carb er super nemt og realistisk som livsstil, mens perioderne med Keto kræver lidt mere fokus.

Søde sager synes jeg dog personligt ikke hører hjemme i Keto-perioderne i det hele taget, men jeg er helt åben overfor at andre vælger at skære kagen anderledes end mig

For snickers uden dadler, lad mig i stedet anbefale den helt originale Snickersopskrift (det er den ældgamle fra min første bog) eller den mest kulhydratfattige Snickersfudge, som ikke er for fedtforskrækkede individer.

Snickers med dadler og peanutbutter

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Snickers med dadler og peanutbutter”

   • Altså, har for nylig læst, at dadlerne bl.a. er igennem mange hænder fra høst til distribution og at de faktisk kan “gemme” på insekter og andet …
    Så måske det er en god ide’ at skylle dem inden brug – det tror jeg, jeg gør fremover 😆 Tak for alle dine skønne opskrifter mm. Jeg er stor fan ❤️

    Svar