Snasket pizzasandwich med salat og fed dressing


Pizzasandwich – kan du høre hvor lækkert, det lyder?

Jep, jeg har nemlig en overlækker restefrokost i ærmet til jer i dag. Hvis nu man er så heldig, at man har et stykke til overs af den lækre low carb-pizza fra forleden, så kan man nemlig lave denne frokost på ingen tid. En rigtig snasket pizzasandwich med salat fedtet ind i en lækker cremefraiche-dressing!

Hvis nu man var supertjekket, sørgede man for at have ingredienserne til denne klar i køleskabet til dagen efter man har været til stor fest. Gad egentlig godt selv at være så tjekket!

Men tømmermænd eller ej. Dette er en kraftig opgradering af min normale frokost, men det er jo genbrug af rester, når det er bedst!

Snasket pizzasandwich - low carb, LCHF og glutenfri --> madbanditten.dk

Snasket pizzasandwich med salat og fed dressing

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
5 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 170 grader og lun lige pizzastykket heri lidt. Pizzaen skal ikke være gennemvarm men bare heller ikke køleskabskold.
 • Tag pizzastykket ud og læg det fladt på en tallerken.
 • Fordel fintsnittet salat og rødløg over og dryp med chili-olie. Rør en dressing af cremefraiche, persille og salt og peber og fordel den over med løs hånd.
 • Spis pænt med kniv og gaffel eller rul og kør den håndholdte model.
 • Hold nu k***, det bliver ikke meget bedre!
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Snasket pizzasandwich - low carb, LCHF og glutenfri --> madbanditten.dk

Hold nu k***, det bliver ikke meget bedre!

Bliv Sommerklar med Madbanditten

Sommerferien nærmer sig, men du kan stadig nå at blive Sommerklar med Madbanditten.

Nem og realistisk protokol til vægttab på en sund og sikker måde❤️

 

 

11 kommentarer til “Snasket pizzasandwich med salat og fed dressing”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg skal prøve pizzaen i morgen, det glæder jeg mig meget til, og det ser ud til, jeg skal prøve at få rester til lørdagens frokost ; -)

  Er det en fejl, at der ikke er en Pinterest-knap, så jeg kan pinne den?

  Svar
  • Du burde have pin-knapper i toppen og bunden af indlægget. Selv har jeg også på billederne, men jeg tror, de kommer sammen med den pin-knap, jeg har installeret i Chrome…

   Svar
   • Jeg har en Facebook-knap, en Twitter-knap og en grøn knap, men jeg prøvede lige at trykke på den grønne, og det åbner op for muligheden for at dele med mange forskellige medier, så den var der ;)

    Svar
    • Men det var da alligevel underligt, for både FB, twitter, G+ og Pinterest burde ligge “fremme”. Må jeg spørge hvilken browser, du bruger?

     Svar
     • Jeg bruger den, der lå på min telefon, da jeg købte den, men hvad den hedder, kan jeg ikke fortælle dig, for det kan jeg simpelthen ikke finde.