Smoothies og greenies på morgenbordet


Det er dejligt at være hjemme igen! Jeg kom godt nok hjem til en blog, der var hacket – undskyld mange gange for de klamme pop-up-reklamer, I blev mødt med i går med krav om indtastelse af alt muligt for at besøge siden – og en datter, der var syg. Siden burde være renset nu, og jeg håber aldrig, vi ser noget til den slags igen. Det skræmte livet af mig!

Her til morgen har vi sovet længe, og jeg besluttede at støve Vitamixen af og få nogle farvestrålende smoothies og greenies på morgenbordet. Når jeg laver smoothies og greenies, får jeg sjældent afmålt mængder, så her kommer lidt med løs hånd.

Smoothies og greenies på morgenbordet --> madbanditten.dk

Smoothies og greenies på morgenbordet

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 minutter

Ingredienser

GREENIE

LYSERØD HINDBÆR-IS

Sådan gør du

GREENIE

 • Rens og skær alle delene i mindre stykker.
 • Hæld hele balladen i blenderen, hæld vand over og blend.
 • Jeg har en Vitamix-blender, som fuldstændig pulveriserer det hele og jeg kan så justere mængden af vand ift. om jeg ønsker en tyk greenie eller en tyndere juice-lignende sag.

LYSERØD HINDBÆR-IS

 • Denne lavede jeg med Bamixen/stavblenderen. Hæld alle delene i blenderglasset og blend med stavblenderen ned i, til du har en tyk og cremet hindbær-is.
 • Her foruden havde vi blødkogte æg på bordet, en skål med gulerødder og nogle stegte pølser. Og så selvfølgelig min morgensjus og kaffe med kokosolie til de voksne.
 • Så er det dælme dejligt at være hjemme igen!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Smoothies og greenies på morgenbordet --> madbanditten.dk

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Smoothies og greenies på morgenbordet”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej jane. Jeg er virkelig vild med hele lchf ideen, og har selv flere af dine bøger herhjemme. Desværre er jeg lidt i tvivl om hvorvidt jeg lever rigtigt efter denne livsstil. Jeg spiser ikke ost, kun på fathead pizzaen og som tacoskal. En typisk dag ser sådan ud.
  Til morgen: kaffe med fløde, som faktisk holder mig gående til middag. Til middag er det typisk tun med mayo eller cremefraiche, æg og salat. En gang imellem laver jeg i stedet smoothie med kokosmælk, kokosolie, fløde og 3-4 jordbær. Til aften står den på kød og salat, samt en god fed dressing.
  Er jeg helt galt på den? På forhånd tak. Nathja jensen

  Svar
 2. Skønne skønne farver! Og sikkert fantastisk smag! Ville ønske jeg lige kunne række hånden ud og smage. :-)

  Svar
 3. Hej Jane
  Jeg er helt vild med alle slags greenies/smoothies/shots, så jeg har købt bogen “safter”, skrevet af Søren Ejlersen og Umahro Cadogan. Der er rigtig mange gode opskrifter og inspiration, som passer til lchf

  Svar