Smoothie med sommerbær og frisk mynte


Ude på Frederiksberg ligger en grønthandler, som jeg engang hørte omtalt som “myntepusheren”. Jeg blev selvfølgelig nysgerrig og gik derind, og udover at butikken er lækker og appetitvækkende, så har de simpelthen de lækreste mynteduske. Jeg stikker altid indenom og køber en dusk, hvis jeg er i nabolaget. Og det var jeg i går.

Smoothie

Smoothie med sommerbær og frisk mynte

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 person
|
5 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Blend alle delene sammen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
smoothie frisk mynte

Jeg bruger mynten i min aften-te (kamille med masser af mynte), i salater og nu også i smoothies. Jeg kastede nemlig en lille håndfuld i superblenderen sammen med de øvrige ingredienser og ud af det, fik jeg den lækreste, friske, delikate morgensmoothie.

 Indlægget indeholder affiliatelinks.

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Smoothie med sommerbær og frisk mynte”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg laver ofte bare en hurtig lækker smoothie med: Frosne bær, kokusmælk, græsk yoghurt og banan – og evt. lidt flydende sukrin. Hvad tænker du indholdsmæssigt om det?
  Vil det være godt at tilføje proteinpulver?

  Svar
  • Det lyder udmærket, synes jeg. I stedet for proteinpulver vil jeg hellere spise et æg eller to ved siden af. Jeg bliver ikke lige så mæt på smoothie, som jeg gør på en morgenmad på protein/fedt men om sommeren bytter jeg ind imellem morgenmaden ud med smoothie alligevel, fordi det er en så dejlig frisk start på dagen. Men så snart jeg oplever at sukkertrangen kommer snigende om eftermiddagen, er jeg tilbage på æg, fedt og grønt til morgen :-)

   Svar
   • Tak for svar :-)
    Så skal jeg vist godt nok til at passe lidt på med de smoothies, for jeg synes godt nok, at jeg døjer med sukkertrang for tiden..

    Svar