Smoothie med sommerbær og frisk mynte


Ude på Frederiksberg ligger en grønthandler, som jeg engang hørte omtalt som “myntepusheren”. Jeg blev selvfølgelig nysgerrig og gik derind, og udover at butikken er lækker og appetitvækkende, så har de simpelthen de lækreste mynteduske. Jeg stikker altid indenom og køber en dusk, hvis jeg er i nabolaget. Og det var jeg i går.

Smoothie

Smoothie med sommerbær og frisk mynte

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 person
|
5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Blend alle delene sammen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
smoothie frisk mynte

Jeg bruger mynten i min aften-te (kamille med masser af mynte), i salater og nu også i smoothies. Jeg kastede nemlig en lille håndfuld i superblenderen sammen med de øvrige ingredienser og ud af det, fik jeg den lækreste, friske, delikate morgensmoothie.

 Indlægget indeholder affiliatelinks.

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Smoothie med sommerbær og frisk mynte”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg laver ofte bare en hurtig lækker smoothie med: Frosne bær, kokusmælk, græsk yoghurt og banan – og evt. lidt flydende sukrin. Hvad tænker du indholdsmæssigt om det?
  Vil det være godt at tilføje proteinpulver?

  Svar
  • Det lyder udmærket, synes jeg. I stedet for proteinpulver vil jeg hellere spise et æg eller to ved siden af. Jeg bliver ikke lige så mæt på smoothie, som jeg gør på en morgenmad på protein/fedt men om sommeren bytter jeg ind imellem morgenmaden ud med smoothie alligevel, fordi det er en så dejlig frisk start på dagen. Men så snart jeg oplever at sukkertrangen kommer snigende om eftermiddagen, er jeg tilbage på æg, fedt og grønt til morgen :-)

   Svar
   • Tak for svar :-)
    Så skal jeg vist godt nok til at passe lidt på med de smoothies, for jeg synes godt nok, at jeg døjer med sukkertrang for tiden..

    Svar