De hjemmelavede Snickers, som vi allesammen kender og elsker, smager jo fuldstændig herligt, men de tager tid at lave. Og hvad nu, hvis man ikke lige har den tid til rådighed? Jamen, så laver man da bare lynhurtige Snickers-stykker!
De smager TOTALT meget af Snickers (siger en, der ikke har spist en Snickers i årevis. Jeg kunne tage fejl – bær over med mig her). Men de smager MEGA-godt. Det gør de!

Ingredienser
- 200 g mørk chokolade 70-85%
- 1 tsk kokosolie uden smag
- 1-2 håndfuld peanuts
Sådan gør du
- Smelt chokoladen i vandbad og rør kokosolien heri. Du kan godt udelade kokosolien, men den giver bare lige den der ekstra cremede konsistens. Læg et stykke bagepapir på et fad og fordel peanuts herpå. Hæld nu den smeltede chokolade over og rør det lidt rundt. Lad gerne lidt peanuts stikke op over chokoladen, det ser kun hyggeligt ud.
- Sæt i køleskab eller fryser, indtil chokoladen er stivnet. Tag ud, bræk eller skær i rustikke stykker og server. Hvis du er bare en lillesmule som mig, vil du ikke kunne styre chokoladespiseriet her. Så gode er de! Så sørg derfor for, at du har nogle at dele med!
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Udover Snickers-stykker har du på dette billede frosne banan-bidder med chokolade og kokos og de hjemmelavede påskeæg.
Indlægget indeholder affiliatelinks.
Jeg ville helt vild gerne se din opskrift på banan-biderne og hjemmelavet påskeæg. Men linket virker ikke. Øv.
Hej Michelle. Linket virker godt men bloggen her kører lidt ustabilt pt. så du har sikkert lige ramt ned i en nedetid. Prøv igen. Den skal nok gå igennem!
Mange tak Jane. Jeg prøver igen. Er lige gået i gang med snickers i køkkenet.
Hvor får man kokos olie uden smag henne
I helsekosten eller online. Prøv at følge linket!
Mange tak :-)
Den opskrift skal så meget prøves af! Og bonus, at den er så simpel, at jeg vil kunne huske den i hovedet, så jeg ikke behøver at slå op hver gang … :) :) :)
Jeg ønsker min søster vinder :-)
Hun har to små børn under 3 og gør hvad hun kan for at være på lchf. Hun fortjener lidt inspiration :-)
Nam nam, elsker ideen om snickers chokolade + peanuts + karamel, men produktet selv er noget junk, så denne er som sendt fra (mad)himlen
Først kanon gode hjemmeside og bøger som du har lavet.
Ang. chokolade, hvad for noget chokolade er bedste at bruge hvis man feks. vil prøve at lave dine lækre Snickers-stykker?
Opbevarer du din kokosolie på køl eller ude? Jeg har min i køleskabet og der bliver det helt hårdt og umuligt at tage en tsk fra. Tror det er forkert?
Min står bare på køkkenbordet. Den er hård om vinteren, blød forår og efterår og flydende om sommeren :)
Jeg er bange for, at jeg nu bliver nødt til at købe noget kokosolie…. *savle*
Det lyder altså godt.. jeg er vist bagud. Jeg går stadig og drømmer om den dag jeg vil forsøge med påskeæggene. Jeg er nok bare langsom, for alle ingredienser er i hus – de skal bare blandes sammen…
På den anden side, har jeg sikkert bedre af at vente :)
De ser lækre ud! Tror du man kan bruge smør i stedet for kokosolie – for en lidt mere salt smag? Tak for mange gode opskrifter
Ja klart!
Man kan også røre lidt peanutbutter ud i chokoladen… Det bliver de ikke dårligere af :-D
Men så er det jo snickers-fudge – og ja, de er også farligt gode! https://www.madbanditten.dk/snickers-fudge-ps-ikke-for-fedtforskraekkede/
Kun en rigtig chokolade-elsker ville have snickers, snickers-fudge og snickers-stykker på sin blog :-D Det må man altså elske dig for.
Hov, du glemte jo mandelkagen med Snickerstopping: https://www.madbanditten.dk/mandelkage-med-snickers-topping/
Ha ha! :)
Mon man kunne blande lidt peanutbutter i?