SLIP SLIKKET! – Kom med mig til inspirationsaften!


Umahro Cadogan har sammen med Lone Rasmussen (hende med Powerprinsessen) skrevet en bog om at komme sukkertrangen til livs. Bogen hedder Slip Slikket – Du behøver ikke at kæmpe og udkommer d. 8. oktober.

 

I den forbindelse inviterer forlaget, Pretty Ink, til en inspirationsaften, hvor Umahro og Lone Rasmussen giver deres bedste bud på at slippe slikket uden at kæmpe. Der vil også være smagsprøver fra Umahros køkken, og det alene er jo årsag nok til at tage med. Til arrangementet får du også en goodie bag med en kopi af bogen + nogle lækre overraskelser.

 

Arrangementet foregår allerede nu på tirsdag d. 2. oktober fra 19-20.30 i Rosinantes hyggelige lokaler på Kultorvet.

 

Men hvem vil med mig? Jeg har mulighed for at invitere to gæster med, og jeg vil bare helst ikke afsted alene. Derfor håber jeg virkelig, at du har lyst til at deltage i en lille lynkonkurrence.

 

 

 

 

For at deltage i konkurrencen skal du gøre to ting:

 

1. Du skal like Madbanditten på Facebook, hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan du gøre herude til venstre.

 

2. Du skal skrive en kommentar her til indlægget, hvor du fortæller mig, hvorfor det er netop dig, jeg skal tage under armen til dette arrangement.

 

Du kan deltage indtil søndag kl. 17.00 og vinderen offentliggøres søndag aften. 

 

Mand, jeg glæder mig allerede! Jeg håber så meget, du vil være med!  :-)

 

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

 • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

28 kommentarer til “SLIP SLIKKET! – Kom med mig til inspirationsaften!”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane

  Jeg vil gerne med, fordi jeg, da jeg læste dette indlæg, med det samme tænkte “ej, det skal jeg ikke, Jane skal da ikke se, hvor tyk jeg er” (WTF?!). Altså: jeg skal ikke med, fordi jeg er tyk og skal tabe mig, men fordi sukker får mig til at tænke så ødelæggende om min krop og giver mig dårligt humør og intet velvære. Men jeg KAN bare ikke lade det være. Jeg håber så meget, jeg må få den ære at følges med dig!
  Kh Trine

  Svar
 2. Åh, hvor ville jeg gerne med. Har fundet din blog gennem Ulla Lullaby og de skønne Bounty’er:-) Vil så gerne lægge sukkeret på hylden og det ville være skønt med inspiration.
  Hilsen Helle

  Svar
 3. Hej Jane
  Er kommet ind i en rigtig god rytme med hensyn til træning, hvilket har resulteret i bedre form og bedre humør. Jeg hænger dog stadig frygtelig fast i en voldsom trang til søde sager – især hvis det har været en lang dag på arbejde.
  Derfor ville det være alletiders at få noget inspiration til hvordan jeg kan slippe af med denne trang og få inspiration til nogle sunde alternativer, som jeg så kan give videre til Alexander. Og så vil det jo også være helt fantastisk at få en lejlighed til at se dig igen :-)
  Kh
  Irene

  Svar
 4. Jeg skal til forældremøde den dag (og du ville alligevel aldrig vælge mig, når vi har mulighed for at date på anden vis (men bare aldrig gør det). Men bogen der ryger helt sikkert ind sammen med de andre Umahro bøger på hylden herhjemme.

  Svar
 5. Åhh tag mig med!

  Efter i en lang periode at have sat mig selv i skyggen af min søde kærestes kamp med stress og depression, er jeg endelig på vej til at sætte mig selv forrest, lytte til min krops signaler, og gøre gode ting for mig selv – og det føles fantastisk!

  Især det med i sandhed at gøre gode ting for mig selv er et stort vendepunkt. Ikke bare at dulme følelserne med sukker og dårlig mad, men at give mig selv og min krop næring og omsorg med ordentlig mad.

  En inspirationsaften ville være lige det jeg havde brug for i kampen om at huske, at før jeg for alvor kan være noget for andre, er jeg nødt til at passe godt på mig selv.

  Svar