Skinkeruller med ricotta og spinat


Disse skinkeruller med ricotta og spinat er et dejligt alternativ til dig, der helst ikke spiser æg om morgenen. Jeg ved godt, at det udefra ser ud, som om æg er det eneste, man altid spiser om morgenen, og æg er da også både nemt, sundt og hurtigt, men selv har jeg ikke spist æg om morgenen i flere år.

Skinkeruller med ricotta og spinat

Skinkeruller med ricotta og spinat

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 200 grader.
 • Steg spinaten på en pande i lidt smør, til den akkurat falder sammen. Krydr med salt, peber og chili. Sæt til side.
 • Bland ricotta med krydderier, revet ost og smag til med citronsaft i en skål.
 • Rør spinaten i osteblandingen.
 • Fordel en god skefuld af blandingen på skinkestykkerne og rul dem sammen.
 • Læg skinkerullerne i et smurt ovnfast fad og bag dem i  ca. 15 minutter, til osten er smeltet og skinken har fået lidt farve i kanterne.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg fandt helt enkelt ud af, at min mave havde det bedst, hvis jeg spiste noget andet om morgenen. I starten syntes jeg, det var superbøvlet, men nu er det ikke noget, jeg tænker over.

Aftensmadsrester er ofte min morgenmad i stedet og det har jeg det fint med.

Skinkeruller med ricotta og spinat

De lækre skinkeruller med ricotta ville mere være en weekendting for mig. Ikke fordi de tager lang tid at lave, for det gør de egentlig slet ikke men bare fordi jeg sjældent tænker så mange morgenmadstanker i hverdagene.

Det lækre ricottafyld og den letsprøde skinke fungerer rigtig godt sammen. De ville også gøre sig godt på et brunchbord fx. De tager et øjeblik at bikse sammen og passer derefter sig selv i ovnen.

Har du det fint med æg, kan du også prøve de lækre skinkeruller med røræg.

KETO til Holland og Belgien

Og endelig kan jeg fortælle, at mit belgiske forlag (jeg har to bøger ude i Holland/Belgien allerede) har købt KETO-bogen til udgivelse senere på året. Mit tyske forlag har allerede købt den også og et norsk forlag, som ikke er det, som har udgivet mine bøger tidligere, har også købt den.

Jeg håber, den kommer til at gøre sig godt derude!

Skinkeruller med ricotta og spinat

Server evt. med lidt friske salatblade til.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Lad mig hjælpe dig med at gøre dit Low Carb/Keto-liv endnu nemmere!

Forestil dig, hvor meget nemmere dit sunde liv ville være, hvis du havde adgang til alt dette:

 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • særlige opskriftkategorier med Keto- eller vægttabsvenlige opskrifter
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler
 • adgang til at lytte til min podcast
 • nul forstyrrende reklamer

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Hvad venter du på? Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Skinkeruller med ricotta og spinat”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 4 stjerner
  Nemt og lækkert.

  Jeg serverer den med lidt salatbund og en halv avocado til, for ellers mætter den ikke helt nok, synes jeg.
  Vil eksperimentere med lidt mere grønt i ostemassen og se, om det lige giver lidt mere “fylde”.

  Svar
 2. Tak for dejlig inspiration til nye retter hele tiden. Jeg laver en ny af dine retter næsten hver dag, og hver gang spørger jeg min familie, om det er godkendt og kan laves igen en anden gang. Det er det hver gang, men så siger de “(…) men der bliver jo ikke en anden gang, for vi får noget nyt og lækkert hver dag” :-) Så jeg og de er vældig tilfredse.

  Kan du sige mig hvor du køber god skinke, som ikke er fyldt med E-numre og diverse sukkerarter? Jeg synes det er voldsomt svært at finde pålæg som jeg synes kan godkendes (af mig selv) indholdsmæssigt. Den grønne slagter laver nogle OK kyllingeprodukter, men skinke er svært at finde. Og jeg elsker skinke.

  Svar
  • Jeg ender tit med at købe de tyske eller italienske skinker. De er lækrest, synes jeg. Jeg køber dem hos enten nemlig eller Irma.

   Svar