Skinkeruller med ricotta og spinat


Disse skinkeruller med ricotta og spinat er et dejligt alternativ til dig, der helst ikke spiser æg om morgenen eller til dig, der skal holde en lækker brunch og gerne vil byde ind med noget lidt anderledes.

Jeg ved godt, at det udefra ser ud, som om æg er det eneste, man altid spiser om morgenen, og æg er da også både nemt, sundt og hurtigt, men selv har jeg haft en lang årrække, hvor jeg ikke spiste æg. Jeg fandt helt enkelt ud af, at min mave havde det bedst, hvis jeg spiste noget andet om morgenen.

Aftensmadsrester til morgenmad blev ofte min redning. Har du brug for flere idéer, har jeg samlet en masse her: Keto uden æg

Skinkeruller med ricotta og spinat

Skinkeruller med ricotta og spinat

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 200 grader.
 • Steg spinaten på en pande i lidt smør, til den akkurat falder sammen. Krydr med salt, peber og chili. Sæt til side.
 • Bland ricotta med krydderier, revet ost og smag til med citronsaft i en skål.
 • Rør spinaten i osteblandingen.
 • Fordel en god skefuld af blandingen på skinkestykkerne og rul dem sammen.
 • Læg skinkerullerne i et smurt ovnfast fad og bag dem i  ca. 15 minutter, til osten er smeltet og skinken har fået lidt farve i kanterne.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Skinkeruller med ricotta og spinat

De lækre skinkeruller med ricotta ville mere være en weekendting for mig. Ikke fordi de tager lang tid at lave, for det gør de egentlig slet ikke men bare fordi jeg sjældent tænker så mange morgenmadstanker i hverdagene.

Det lækre ricottafyld og den letsprøde skinke fungerer rigtig godt sammen. De ville også gøre sig godt på et brunchbord fx. De tager et øjeblik at bikse sammen og passer derefter sig selv i ovnen.

Har du det fint med æg, kan du også prøve de lækre skinkeruller med røræg.

Keto til Holland og Belgien

Og endelig kan jeg fortælle, at mit belgiske forlag (jeg har to bøger ude i Holland/Belgien allerede) har købt KETO-bogen til udgivelse senere på året. Mit tyske forlag har allerede købt den også og et norsk forlag, som ikke er det, som har udgivet mine bøger tidligere, har også købt den.

Jeg håber, den kommer til at gøre sig godt derude!

Skinkeruller med ricotta og spinat

Server evt. med lidt friske salatblade til.

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Skinkeruller med ricotta og spinat”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 4 stars
  Nemt og lækkert.

  Jeg serverer den med lidt salatbund og en halv avocado til, for ellers mætter den ikke helt nok, synes jeg.
  Vil eksperimentere med lidt mere grønt i ostemassen og se, om det lige giver lidt mere “fylde”.

  Svar
 2. Tak for dejlig inspiration til nye retter hele tiden. Jeg laver en ny af dine retter næsten hver dag, og hver gang spørger jeg min familie, om det er godkendt og kan laves igen en anden gang. Det er det hver gang, men så siger de “(…) men der bliver jo ikke en anden gang, for vi får noget nyt og lækkert hver dag” :-) Så jeg og de er vældig tilfredse.

  Kan du sige mig hvor du køber god skinke, som ikke er fyldt med E-numre og diverse sukkerarter? Jeg synes det er voldsomt svært at finde pålæg som jeg synes kan godkendes (af mig selv) indholdsmæssigt. Den grønne slagter laver nogle OK kyllingeprodukter, men skinke er svært at finde. Og jeg elsker skinke.

  Svar
  • Jeg ender tit med at købe de tyske eller italienske skinker. De er lækrest, synes jeg. Jeg køber dem hos enten nemlig eller Irma.

   Svar