Skalrejer med aioli


Nu hvor sommeren tilsyneladende er slut for denne gang, vil jeg lige holde den i live ved at bringe et par stemningsbilleder fra den sidste sommermiddag på terrassen.

Skalrejer stegt med grofthakket hvidløg (masser af det, kan jeg smage i dag), chili og persille. Årh, det er bare så sygt godt!

Også serveret med aioli og en salat af sommerkål og melon.

Indtaget under åben himmel, hvilket jo altid gør det hele lidt bedre. Vi har en dejlig have, som vi sjældent bruger til andet end til at sende ungerne ud i.

De voksne bruger mest altanen, som har græstæppe, og som vi indretter loungeagtigt med tæpper og puder. Men vi er faktisk ikke så gode til at få sat os derud og spise.

Det handler nok om, at vi som de fleste andre børnefamilier kaster maden i os, som var det vores sidste måltid ever. Og det virker nærmest ikke som umagen værd at rette det hele an derude.

Men skalrejer kan man af gode grunde ikke kaste i sig. De er simpelthen slow food pr. definition. Og resten det er ren og skær dovenskab. Så flere middage på terrassen i år, tak! Hvis det altså bliver sommer igen!

Skalrejer med aioli

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Skalrejer med aioli”

Skriv en kommentar