Skal du i sommerhus…?


… og vil du gerne tage dine gode kornfrie vaner med dig? Så er dette den nemme måde at gøre det på.

Når du  så når sommerlandet og får lyst til at lave lækre, knasende kerneknækbrød, tilsætter du bare 1 æg og 1½ dl koldt vand, 2 tsk salt og følger opskriften her. Og voilà. Straks har du friskbagte knækbrød til resten af ugen.

Sommerhuskonceptet holder jo 100%. Måske særligt for byboere med tendens til at have alt for meget om ørerne. For mig betyder sommerhus en uge i joggingbukser, og det er jo genialt i sin reneste form. Men hvis man befinder sig i et 40m2 stort sommerhus med to 6-årige, og regnen siler ned hele dagen, så er der ikke andet at gøre end at trække i regntøjet og komme ud alligevel. Og på den måde kan man lære meget af børn. De er ligeglade med, om det regner. Hvis der er skov og strand og sten og vand, så er alt godt.

PS: Vil du se flere billeder af mad, børn og diverse? Så følg med på Instragram  ->  @janefaerber  :-)

 

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Skal du i sommerhus…?”

Skriv en kommentar

  1. Hej

    Jeg har inden for den sidste uge opdaget din blog og har allerede lavet en del af dine opskrifter blandt andet disse lækre knækbrød. Ville bare sige tusind tak fordi du tager dig tid til at dele. :-)

    Hilsen Tanja

    Svar