Øj, sikke en fest. En rigtig mad-og-vin fest. Vinen var pragtfuld og maden vellykket. Jeg havde lavet så meget af maden, jeg kunne, forvejen, hvilket også betød, at jeg faktisk ikke stod i køkkenet hele aftenen. Det var ret genialt. Om end jeg blev temmelig fuld, fordi jeg nu havde al tid i verden til at hælde vin i mig.
Jeg fik ikke taget mange billeder undervejs, det blev kun til første og sidste ret. Parmarullerne med fetafyld var rigtige gode til den stående forret.
Chokoladekagen vakte, ikke overraskende stor begejstring. Jeg havde lavet en chokoladecreme af smeltet 85% chokolade, der var rørt op i flødeskum, og så havde jeg hældt hakkede pistacienødder udover, og det gjorde kagen lidt mere præsentabel.
Og sådan gik det til, at man kunne spise en lækker 5 retters menu uden at hælde et bjerg af kulhydrater indenbords og uden de vilde blodsukkerstigninger. Altså, i teorien, ikke? For jeg kunne jo fx bare selv have ladet være med at kaste de honningristede nødder indenbords og skylle dem ned med baileys. Men det var jo fest!
Fantastisk og dejlig inspirerende.. det ser så lækkert ud og skønt at du har holdt opskrifterne med et lavt indhold af kulhydrater:-)
Lækkert ser det ud – og fedt, at det hele klappede. Så er det netop, at man kan slappe af og drikke sig en lille skid på :-)
how can i read your website in ENGLISH PLEASE ? thANKS