Sikke en fest…


Øj, sikke en fest. En rigtig mad-og-vin fest. Vinen var pragtfuld og maden vellykket.  Jeg havde lavet så meget af maden, jeg kunne,  forvejen, hvilket også betød, at jeg faktisk ikke stod i køkkenet hele aftenen. Det var ret genialt. Om end jeg blev temmelig fuld, fordi jeg nu havde al tid i verden til at hælde vin i mig.

Jeg fik ikke taget mange billeder undervejs, det blev kun til første og sidste ret. Parmarullerne med fetafyld var rigtige gode til den stående forret.

Chokoladekagen vakte, ikke overraskende stor begejstring. Jeg havde lavet en chokoladecreme af smeltet 85% chokolade, der var rørt op i flødeskum, og så havde jeg hældt hakkede pistacienødder udover, og det gjorde kagen lidt mere præsentabel.

Og sådan gik det til, at man kunne spise en lækker 5 retters menu uden at hælde et bjerg af kulhydrater indenbords og uden de vilde blodsukkerstigninger.  Altså, i teorien, ikke? For jeg kunne jo fx bare selv have ladet være med at kaste de honningristede nødder indenbords og skylle dem ned med baileys. Men det var jo fest!

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Sikke en fest…”

Skriv en kommentar