KETO bogen er udsolgt – køb et signeret eksemplar af mig


Alle bøger er desværre solgt nu.

Måske kan du være heldig at finde bogen i din lokale boghandel og ellers går den på lager igen i uge 36 (ikke her hos mig – i boghandlerne derude)

Nå, men som mange af jer skuffet har skrevet til mig, er KETO-bogen udsolgt derude. Det gælder i hvert fald hos Saxo.com og i Bog&Idé’s webbutik.

Forlaget beklager og er ved at få trykt næste oplag, men det rammer først butikkerne i uge 36.

Det er selvfølgelig på en måde glædeligt, at en bog, der har så mange måneder på bagen, stadig sælger så hurtigt, men det er jo også pokkers ærgerligt og irriterende for jer, der står her efter sommerferien og er topmotiverede til en frisk start og bare gerne vil i gang nu.

Det kan jeg næsten ikke have siddende på mig altså!

Jeg har derfor fundet en lille stak KETO-bøger, som jeg kan sælge til dig, der simpelthen ikke kan vente til september.

20 stk i alt, har jeg, og de går efter først-til-mølle.

Vil du have en signeret bog?

Du kan altså blive en af 20 mennesker, der har et signeret eksemplar af KETO-bogen. Jeg har nemlig ikke tidligere solgt den selv.

Jeg er jo ingen professionel boghandler, men jeg har lavet to måder du kan købe bogen på. Find den rette for dig herunder:

KETO-bog med almindelig levering – op til 5 hverdage

Vil du have den sendt med almindelig PostNord, lover de, at du modtager den indenfor de kommende 5 hverdage.

Er det løsningen for dig, skal du bruge dette link: KETO bog med almindelig levering (250,-)

KETO-bog med hurtig levering – modtages dagen efter (jeg sender den)

Jeg kan også sende den som Quickbrev og i så fald modtager du den (angiveligt) næste dag. Inden for rimelighedens grænser tænker jeg, for jeg skal jo lige have en chance for at komme på posthuset med den.

Er det løsningen for dig, skal du bruge dette link: KETO bog med hurtig levering (277,-)

Find den i din lokale boghandel

Du kan også prøve, om du kan være heldig at finde et eksemplar i din lokale boghandel. Det er ikke utænkeligt, at der er butikker, der stadig har nogle på lager.

Ved du slet ikke, hvad det er for en bog, jeg mener, kan du læse om den her: KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

Husk at du også kan vælge at lade mig guide dig igennem de første fire uger. Det foregår på mit online forløb med start d. 2. september. Læs mere her: Kickstart – 28 dages online forløb

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “KETO bogen er udsolgt – køb et signeret eksemplar af mig”

 1. Hej Jane
  Jeg har planer om at tage 4 uger på antinflammatorisk kost. Kan jeg kombinere lchf/keto med antiinflammatorisk ? Jeg har for lavt stofskifte, gigt og er temmelig overvægtig og har lavt energiniveau.
  Vh Lindha

  Svar
  • KETO er anti-inflammatorisk. Både idet at man udelader de store inflammationssyndere (sukker, raffineret kulhydrat osv.) men faktisk også ved at ketonstoffet Beta-hydroxybutyrat har anti-inflammatoriske effekter. Jeg henviser til en lille håndfuld studier her: KETO studier

   Svar
 2. Hej Jane, min kollega havde lånt min Keto bog med hjem forleden dag, men desværre blev hun og især bogen pladdervåde. Så dagen efter gik hun hos boghandleren for at købe en ny, “Nej, desværre, den er udsolgt”, men på vej ud opdagede hun, at den stod på deres top 10 hylde og jeg har fået en ny bog. Tak for altid dejlig inspiration, vh Anne ?

  Svar
  • Ej hvor godt! ??
   Det er så ærgerligt den er udsolgt så mange steder men godt der var en, der havde en tilbage til dig❤️

   Svar