Sidste chance…


Sidste chance

Dette er en servicemeddelelse. I dag er det nemlig sidste chance for:

1) At deltage i konkurrencen om at vinde en af mine bøger. Det foregår ovre på Facebooksiden. Da der er over 1300 deltagere, har jeg besluttet at trække tre vindere i stedet for en!

2) At give dit bidrag til Masterchef-konkurrencen og dyste om en plads ved dommerbordet, når den nye sæson ruller over skærmen til efteråret.

3) At sikre dig, at du har den opskrift, du skal bruge i starten af næste uge. Bloggen her skal nemlig flytte og kommer muligvis til at have perioder af utilgængelighed mandag og tirsdag.

4) At sikre dig en plads til mit foredrag på tirsdag – det bliver mit sidste foredrag i en periode. Hvorfor skal jeg fortælle om en anden dag.

God solrig søndag derude!

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Sidste chance…”

Skriv en kommentar

 1. Ej Jane nu er jeg totalt nysgerrig i forhold til hvorfor du ikke holder flere foredrag foreløbig. Øv, men tak for et godt et af slagsen i Aabybro ;-)

  Svar
 2. Hej Jane.
  Jeg HAR sikret mig billetter til tirsdag og jeg glæder mig som et lille barn ved juletid :-)
  Jeg har de sidste dage spist kokosgrød til morgenmad.Det er en kærkommen forandring til omelet og det mætter til langt over middag. Men jeg syntes det skiller en smule. Det gør ingenting for smagen, men jeg er bare nysgerrig på om du har et bud på hvorfor? I dag brugte jeg mandelmelet fra Funktionel i stedet for kokosmelet og det gør det ikke ringere. Derudover havde jeg ikke helt nok kokosmælk og der røg også lige et skvæt fløde i. Det var godt !!

  Svar
  • Jeg har ikke oplevet at den skiller, hverken med kokosfibre eller mandelmel. Nogle siger, kokosmælk skiller ved kogning men jeg har ikke oplevet det… :-/

   Svar
   • Det kunne godt være årsagen, da jeg brugte den almindelige kokosmælk fra Santa Maria og ikke den ekstra creamy som der stod i opskriften.

    Svar
 3. Hej Janne håber du lige vil hjælpe mig nu har jeg brugt mandelmel fra funktionel mad men mit brød falder stadig sammen når det kommer ud af ovnen,hvad gør jeg galt

  Svar
  • Det ved jeg desværre ikke. Måske kan det handle om hvor meget æggene er pisket eller forskelligheder i ovne. Jeg ved det faktisk ikke.

   Svar