Show me the bacon!


I går var jeg ude med min afdeling på arbejdet. Det gik ikke stille for sig, og jeg har været tvunget til at tage en hjemmearbejdsdag i dag. Og det er lidt pinligt, for hvis man er voksen nok til at feste med de hardcore på en hverdag, så bør man også være voksen nok til at passe sit arbejde dagen efter. Det kan jeg nu også godt. Bare helst fra hjemmekontoret.

 

Vi spiste tapas på Tapasbaren i Dronningens Tværgade. Det var et rigtigt fint og hyggeligt lille sted. Maden var udmærket, uden dog at være speciel mindeværdig. Vi fik en tapasmenu med seks forskellige små retter.

 

 

 

 

Men som jeg husker det, var maden ikke lige så meget i centrum, som vinen var. Så vi hældte uhæmmet i os af gode dråber. Og med det mener jeg naturligvis, at mine kolleger hældte rødvin på mig med lind hånd, og jeg var et nærmest sagesløst offer. Derfor prøvede jeg også ihærdigt at sige tak for aften ved 23-tiden, hvilket resulterede i, at jeg alligevel endte på cocktailbar i selskab med sådan et par stykker her og en flaske gin.

 

 

 

 

Og sådan gik det til, at det pludselig virkede helt naturligt at stå i Gothersgade en torsdag nat og råwe I luuurve youuuuuu til sine kolleger på vej ind i en taxa. Just great! Da jeg kom hjem, kan jeg huske, at jeg stak nøglen i døren uden problemer og tænkte, at jeg da godt nok var lidt af en helt, når jeg kunne drikke tæt en hel aften og så nærmest være ædru, når jeg kom hjem. I dag er jeg ikke helt overbevist om den konklusion, for jeg har det mildest talt elendigt.

 

Hvor er der noget bacon? Jeg må have noget bacon…

 

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Show me the bacon!”

Skriv en kommentar

 1. Årh, jeg gad godt, at jeg engang i mellem blev overtalt på samme måde, men jeg kan SLET ikke overskue konsekvenserne dagen efter med to små rødder. Men hold op hvor jeg snart trænger :)
  God bedring ;)

  Svar
  • Tak! Og ja, tømmermænd med småfolk er en hård cocktail. Derfor er det også smart at drikke sig fuld i hverdagene, så man kan komme sig, imens ungerne er i pasning. Eller noget… ;-)

   Svar
  • Jeg har tre måder at sammenstykke en aften i byen: mine sendte sms’er, mine billeder og mine tweets. Nogle gange en pinlig affære med al det offentlighed ;-)

   Svar