Ses vi på lørdag? – og en god nyhed fra mig til jer!


Politikens Boghal har de sidste mange måneder gennemgået en kæmpe make-over. D. 1. august åbnede Boghallen igen, og det skal selvfølgelig fejres. På lørdag kan du fx møde mig derinde, hvor jeg deler smagsprøver ud fra SPIS DIG MÆT & GLAD og forsøger at ligne en, der kan finde ud af at small-talke. Og det ville da bare være megahyggeligt, hvis du havde lyst til at kigge ind forbi! Jeg er der i hvert fald fra 13-14. Det er gratis og sådan helt uformelt. Ses vi? Det håber jeg! Du kan også fortælle dine venner – og Boghallen – at du kommer ved at svare på denne invitation men du kan også bare droppe forbi uanmeldt. Hvis nu, du ikke kan komme på lørdag, så prøv at tage forbi Boghallen en anden dag. Hold. Nu. Op. Det er blevet byens sejeste boghandler!

 

Husk også at holde øje med Madbandittens Eventkalender, hvor jeg noterer de åbne arrangementer, jeg er booket til. Jeg ved ikke mere om arrangementerne, end der står i eventkalenderen, og så snart der er nye arrangementer, opdaterer jeg siden. Og jeg har ikke noget at gøre med billetsalg eller andet. Jeg er bare den, der møder op og holder foredraget.

 

 

Og nu til den gode nyhed!

I ved godt, den der bog, jeg skriver på, ikke? Den titelløse bog, der kan give mig koldsved om natten af præstationsangst. Forklar mig fx lige, hvordan man laver en 2’er til en bog, som folk er så glade for, at de skriver lange mails til mig om, hvordan den har ændret deres liv (seriøst!). Det giver en lille smule rysten på hånden, kan jeg godt afsløre…

 

Men altså, forlaget og jeg havde jo skrevet under på, at den skulle udkomme d. 12. marts 2014, men det er der jo alt for længe til. Så de har bedt mig sætte farten op, så den kan udkomme til januar! Ja sgu! Januar! D. 30. januar for at være helt præcis. God nyhed, ikke?

 

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

25 kommentarer til “Ses vi på lørdag? – og en god nyhed fra mig til jer!”

 1. Det var da den bedste nyhed længe – jeg ELSKER bare din første bog, selv om jeg endu ikke har prøvet alle opskrifter, og vil da glæde mig helt vildt til at den næste kommer allerede til Januar. Alle andre kogebøger er gemt væk inde i skabet, men din står så fint og pynter på køkkenbordet med den friske farve og lækre lay-out :-)

  Svar
 2. Jeg glæder mig rigtig meget til bog nr. 2. Er vild med dine opskrifter og det skønne layout. At åbne min/din bog er noget af det beste, og jeg har læst den forfra og bagfra rigtig mange gange.
  Jeg håber, at du vil få en masse god og positiv energi fra alle dine læseres forventningsglæde, og at du kan bruge den effektivt i resten af skriveprocessen.
  De bedste hilsner, A

  Svar
 3. Hej Jane.
  Sikke en fantastisk blog du har! Og tusind tak fordi du vil dele alle dine erfaringer. Jeg har nu brugt 5 uger på at læse alle dine indlæg (og alle kommentarer!!!) og det er godt nok spændende læsning. Jeg er imponeret over at du tager dig tid til at besvare indlæggene.
  Jeg har nu i en måned levet efter ‘dine’ principper og trives fint med det. Min baggrund for at følge disse principper er, at jeg bøvler en lille smule med maven. (Jeg har pco, endometriose og nyligt konstateret kronisk, blødende tyktarmsbetændelse. AV!)
  Der er ikke én af de læger jeg har været i kontakt med, hvilket er pænt mange, som har nævnt at kosten kunne være skyld i alle mine dårligdomme. Jeg er ufrivillig barnløs og er spændt på hvad denne kost kan gøre for mig i denne forbindelse og i øvrigt også for mine “ømme” tarme :-)
  Jeg har tabt mig lidt efter min kostomlægning og sygdom og vejer nu kun 49 kilo. Jeg vil egentlig gerne tage lidt på, men som mange andre med pco har fedtet jo en tendens til at sætte sig på maven. Har du et godt råd til hvordan jeg kan tage lidt på, uden at det sætter sig som bildæk? Skal jeg spise mere fedt? Og kan du evt anbefale en god og smagsneutral olie? Jeg bryder mig ikke så meget om raps- og olivenolie og spiser derfor ikke så meget olie som jeg nok burde….
  Endnu en gang tak fordi du har lavet denne überskønne blog.
  Hilsen Anette

  Svar
  • Ja, det er faktisk et problem, som flere har, det her med at de taber sig for meget. Jeg tager det op i et blogindlæg snarest muligt. Mht. olie kan du bruge kokosolie eller måske avokado-olie. Jeg er dog mest selv til olivenolie. Hørfrøolie er også rimelig smagsneutral men den må du ikke varme op.

   Og tak for din fine kommentar :-)

   Svar
 4. Jeg er sikker på at det skal du nok klare :)
  Nu fulgte jeg jo den første ret tæt og du er jo rigtig god til at skrive og har en dygtig redaktør..
  ærgeligt at vi skal holde fødselsdag ellers var jeg smuttet forbi -elsker Politikens boghal
  kh

  Svar
 5. Hej Jane – glæder mig til 2’eren! Fik 1’eren af min mand, da bogen udkom – og har netop selv købt 5 bøger i Netto til 5 gaver til 5 kvinder jeg holder af!
  Mvh. Susanne

  Svar
 6. Jeg er bestemt også glad ved udsigten til at din næste bog kommer før tid :)
  Jeg glæder mig – sjovt nok – til den del, der handler om vægttab, for lige der udebliver resultaterne desværre stadig for mit vedkommende. Men jeg har det så godt i min mave, at jeg ikke rigtig har lyst til at gå tilbage til LCHP mad ;)

  Svar
 7. Woop woop :-) Dagens absolut bedste nyhed! Jubijæh… :-)
  Jeg kommer ikke lørdag, men glæder mig til den 11/10 :-)

  Svar
 8. Kære Jane.
  Jeg glæder mig helt vildt til din nye bog.
  Apropos koldsved – det havde måske været genialt at få bogen med i julehandlen :)))) (undskyld)
  TAK for/og til dig og madbanditten.

  Svar
 9. TJah hvem ved? Måske jeg kigger forbi med familien, hvis det kan passe ind.

  Vi skal til Nordic Taste på Diamanten ca. kl. 12 og smage smagsprøver fra en del restauranter og senere skal de ældste til Kokke-fiskeskole på Fisketorvet i anledning af Copenhagen Cooking, så et besøg hos dig midt i mellem kunne da passe godt ind i sammenhængen.

  Ved du om de forventer, at der kommer sygt mange mennesker eller kan der mon være plads til en familie med tre glade børn?

  God skrivelyst – glæder mig til næste bog!

  Svar
 10. Ih sikke en dejlig nyhed! Jeg glæder mig allerede til din næste bog.
  Øv hvor ærgerligt at det lige er på lørdag du er derinde – der har jeg jo et lille bryllup planlagt ;D
  Men held og lykke på lørdag – jeg er sikke på du tager alle med storm :)
  – Camilla

  Svar
 11. Åhh, hvor ville jeg elske at komme – men jeg er desværre nødt til at blive hængende i provinsen, hvor vi dyrker spændende arrangementer som blomstfestival og dårlig popmusik på torvet ;-)

  Men hold nu op, en god nyhed med bogen! Jeg glæder mig helt sindssygt! Og tænk lige en effektivitet; To bøger på under et år! Det kan ikke en gang bestseller-jussi slå ;-)
  (Og din er endda skrevet godt!)

  Svar
 12. Hej Jane.
  Det bliver helt fantastisk at kunne få din nye bog til januar. Har nu spist efter dine principper siden bog 1 kom på gaden og min familie har aldrig haft det bedre. Jeg har selv haft kronisk ondt i maven i ca. 10 år og det er helt væk. Det kommer kun hvis spiser “forkert”. Super mange tak. Selv min datter på 5 år er vild med maden. Tak tak tak…..
  Kh Karina.

  Svar
 13. Jeg glæder mig til at møde dig på lørdag. Købte din bog den dag den udkom, følger dig på blog og facebook, så jeg syns jo jeg kender dig og at vi næsten er venner – det bliver helt skønt at hilse på en ven jeg aldrig har mødt

  Svar
 14. Du er simpelthen for sej, Jane! Godt gået at din 1ér sælger som smør og at 2eren allerede er på trapperne i starten af det nye år…. jeg er stor fan af dine opskrifter og glæder mig allerede til 2014!

  //Marian

  Svar
 15. Kære Jane,
  DET ER EN FANTASTISK NYHED!!! Glæder mig, glæder mig.
  Desværre er jeg ikke lige i nærheden på lørdag – men skal helt sikkert have billet til foredraget i min by, så jeg kan hilse på ;-)
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 16. Nu vil jeg nødig være med til at lægge yderligere pres på dig, Jane, men GLÆDER MIG til din nye bog. Er en af dem, der købte “den gamle” bog i Netto til 99 kr, men er SÅ glad for den og betaler hellere end gerne fuld pris for at få den nye bog som en af de første!
  /gittelouise

  Svar