Serranoruller med flødeost og rucola er en skøn appetizer, som man kan nyde til velkomstdrinken. Den gør sig fint på bordet både til middagsselskabet eller til en større fest som fx nytårsaften.
Vi har altid forskellige appetizers på bordet til større selskaber. Der er altid en hulens masse børn, der lige skal falde til, spise, klikke ind, før de voksne kan slappe af og spise. Og så er det rart at der lige er noget på bordet, man kan nippe af, så man ikke får for meget alkohol ind på tom mave. Ja, ja, klog af skade, ikke?
Serranoruller med flødeost og rucola
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 4 skiver serranoskinke
- 60 g flødeost naturel
- 1 spsk bredbladet persille finthakket
- 40 g rucola
Sådan gør du
- Læg serranoskiverne på et bræt.
- Rør flødeosten med hakket persille.
- Smør flødeost ud i midten af serranoskiven.
- Læg lidt rucola ovenpå og rul skinken sammen til en rulle.
Noter
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Flere idéer til appetizers
Jeg elsker at lave appetizers til selskaber og denne er en af mine favoritter. Men vil du have flere idéer, har jeg samlet dem allesammen her: Appetizers
Du kan også gå på opdagelse i mine samlinger for tapas, gæstemad og nytårsmad. Der er en masse lækre sager også.
Serranoruller som selvstændigt måltid
Du kan også vælge at bruge denne opskrift på serranoruller som selvstændigt måltid. Så spiser du bare hele portionen. Eller så mange ruller, du synes, det kræver for dig at spise et måltid. En lille grøn salat ved siden af ville gøre det til en dejlig frokost.
0 kommentarer til “Serranoruller med flødeost og rucola”