Send mere blomkål


Efter jeg blev færdig med at dvæle ved min evne til at føle mig forkert, kastede jeg mig ud i en aktivitet, der krævede alle hæmninger over bord, og hvor jeg med sikkerhed vidste, at jeg ville se forkert ud. Nemlig Just Dance på Wii. Fååårk, hvor er det sjovt, mand! Jeg købte spillet til ungerne (ja ja) for et par dage siden, og jeg har været ved at kaste op af grin over at se på dem danse, og idag kastede jeg så mig selv ud i det. Imens bedre halvdel tilbragte en rolig formiddag med avislæsning og kaffe, gav vi den fuld gas til Who Let the Dogs Out, Cotton Eye Joe og Girls Just Wanna Have Fun. Og det er simpelthen noget af det sjoveste, jeg længe har foretaget mig! Det var bedre end chokolade! Det var det sgu!

Apropos chokolade, så er det noget, jeg i den grad har spist for meget af. Stress udløser bare chokoladetrang hos mig, og jeg har ikke lige været et sted, hvor jeg har haft kræfter til at finde andre alternativer. Det har jeg så nu. Just Dance. Kæft, hvor morsomt. Næste gang inviterer jeg veninderne til at være med.

Men med et overforbrug af chokolade, er det om at komme tilbage til grøntsagerne. Det har jeg gjort ved hjælp af denne lækre og helt simple salat:

Afkølede blomkålsris, revet squash og avokado. En lille smule citronsaft og server. Nemt, sundt og lækkert!

Men sig mig, hvad er det for en lækker sag, der står der i baggrunden? Det ligner bacon!

Og det er da også. Det er de der lange, grønne ærtebønner (hvad hedder de egentligt) overhældt med kogt vand et øjeblik, vendt i god olivenolie og med bacon på toppen. Så simpelt og så herligt!

Og nu har jeg doneret min opmærksomhed til min datter resten af dagen. Hun har lidt under min flirt med MBA-kurset og trænger til lidt udelt opmærksomhed. Vi har derfor sendt far og søn på hotel til fodboldkamp og overnatning, og så skal den ellers stå på tøsehygge herhjemme. Vi skal garanteret danse Just Dance hele aftenen. God motion, dér!

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Send mere blomkål”

Skriv en kommentar

 1. Jeg har også Just Dance til min Wii og har da faktisk haft mange gode timer med det … mutters alene foran skærmen. Kun mig til og grine af mine dance moves ;)

  Tillykke med eksamen Jane! :)

  Svar
 2. Det må være hestebønner, ikke…? Nå, men jeg ville egentlig bare sige tillykke med eksamen. Det fik jeg ikke skrevet forleden, så here goes: Skide godt gået!

  Kh Mette

  Svar
  • Hestebønner! Jo, det tror jeg er rigtigt. Det er nemlig ikke sukkerærter/mangetout, det er sådan nogle lange bønner. De smager dog helt glimrende! Og tak for tillykken. :-)

   Svar