Send mere bacon


Jeg har arbejdet hjemme i dag. Udover de åbenlyse fordele med bedre frokost, er det også en klar fordel, at det giver mulighed for at løbe en tur fra morgenstunden i stedet for at bruge tid på at komme levende igennem morgencykeltrafikken mod indre by. Herudover tæller det også på plussiden, at man kan få lidt stilhed omkring sig. Mens nogle elsker selskab og ikke kan få nok, har jeg brug for tid alene til at lade op og samle energi, så jeg igen kan møde verden. Og det har jeg gjort i dag, og det har været dejligt.

Aftensmaden bestod af baconrullet kalkunsteg med hytteostdip og rå grøntsager. Bacon kan jo peppe selv det kedeligste mad op, og det må man sige, at det gjorde i dag. Over den baconrullede kalkunsteg hældte jeg 1½ dl fløde blandet med 1 spsk soya, 1 tsk oregano og lidt salt og peber. 30 min. i ovnen ved 200 grader. Det blev slet ikke tørt, som kalkun ellers ofte gør.

Hytteost er ellers ikke lige min favorit. Heller ikke selvom den er svensk og hedder Keso i stedet. Der er et eller andet med de klumper… Nå, men nu havde Middagsfred været så venlige at levere den helt over til København, og da hele konceptet jo netop er minimering af madspild og klimarigtig mad, måtte jeg jo bruge den alligevel. Jeg blandede den med klippet purløg og semidried tomater, som jeg havde hældt olien fra. Nå ja, og baconstykker. Og det var faktisk ok. Klumper til trods…

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Send mere bacon”

Skriv en kommentar

 1. Mmmmmm bacon :P

  Jeg elsker altså hytteost! Bruger det alle vejne og har vænnet mig til klumper. Og det er en fantastisk proteinkilde.

  Yndlingsretten er avocado, hytteost, tomatsalsa og agurkeskiver – fantastisk efter træning!

  /Anne

  Svar
 2. Hej Anja – hvordan finder man ud af, om man er hsp’er? Jeg kunne godt være hsp’er på det fysiske plan men ved ikke helt med resten…

  Svar
 3. Lyder skøn maden :) den skal jeg lige sølge til mine bacon forelsket datter,
  Jeg er lidt blandet mht klumperne
  Nogen typer er ok andre slet ikke.
  Oftest bruger jeg den dog blendet som klatkager ( en svensk opskrift) og så er det helt ok :) eller i muffins for klumperne også er blendet væk.

  Svar