Dagens middag var ganske vellykket. Store lækre sejfileter, eller “seje fileter”, som ungerne navngav retten. Tilbehøret var løg og hvidløg sauteret i smør, hvorefter der røg en pose spinat på panden og til sidst lidt mere smør. Dette lagde jeg i bunden af at fad med fisken ovenpå sammen med lidt friske krydderurter, timian og persille, og så i ovnen i en 15-20 minutters tid. Som et lille ekstra pift mente Middagsfred, at der skulle hakket æg på toppen. Jeg synes, det lød lidt mærkeligt men var alligevel autoritetstro nok til at gøre det, og det var, må jeg sige, en behagelig overraskelse.

Sejfilet på spinatbund
Skal du på Keto efter nytår?
Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.
Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?
Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.
Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her
Tak, thanks og tack :)
Ser gott ut som vanligt. Vi åt också fisk och ägg igår.
Your dish looks very interesting and delicious !!
Hakket æg har altid været fast tilbehør til kogt torsk i min familie, så det kan jeg sagtens forestille mig smagte godt