Dagens middag var ganske vellykket. Store lækre sejfileter, eller “seje fileter”, som ungerne navngav retten. Tilbehøret var løg og hvidløg sauteret i smør, hvorefter der røg en pose spinat på panden og til sidst lidt mere smør. Dette lagde jeg i bunden af at fad med fisken ovenpå sammen med lidt friske krydderurter, timian og persille, og så i ovnen i en 15-20 minutters tid. Som et lille ekstra pift mente Middagsfred, at der skulle hakket æg på toppen. Jeg synes, det lød lidt mærkeligt men var alligevel autoritetstro nok til at gøre det, og det var, må jeg sige, en behagelig overraskelse.
Sejfilet på spinatbund
Er du klar til (Low Carb) jul?
Indrømmet, min jul er ikke 100% Low Carb. Men den er ret Low Carb. Jeg har enkelte ting, jeg ikke vil gå på kompromis med og så spiser jeg Low Carb julemad og -godter for resten. Det gode ved den model er, at jeg slipper for at december bliver én lang sukkerfest, hvor jeg hele tiden har en sukkerdjævel siddende på skulderen. Det er så udmattende!!
Har du brug for Low Carb juleopskrifter på både al den traditionelle julemad og på de lækre julegodter, kan du lade Madbandittens Juleopskrifter hjælpe dig🌲
Tak, thanks og tack :)
Ser gott ut som vanligt. Vi åt också fisk och ägg igår.
Your dish looks very interesting and delicious !!
Hakket æg har altid været fast tilbehør til kogt torsk i min familie, så det kan jeg sagtens forestille mig smagte godt