Sejfilet på spinatbund


Dagens middag var ganske vellykket. Store lækre sejfileter, eller “seje fileter”, som ungerne navngav retten. Tilbehøret var løg og hvidløg sauteret i smør, hvorefter der røg en pose spinat på panden og til sidst lidt mere smør. Dette lagde jeg i bunden af at fad med fisken ovenpå sammen med lidt friske krydderurter, timian og persille, og så i ovnen i en 15-20 minutters tid. Som et lille ekstra pift mente Middagsfred, at der skulle hakket æg på toppen. Jeg synes, det lød lidt mærkeligt men var alligevel autoritetstro nok til at gøre det, og det var, må jeg sige, en behagelig overraskelse.

Skal du på Keto efter nytår?

Skriv dig på venteliste og vær blandt de første, der får besked, når vi åbner for tilmelding på mit populære Keto-kursus.

Skriv dig op her >>

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Sejfilet på spinatbund”

Skriv en kommentar