Se mit nye spisebord!


Vi har et dejligt stort køkken, og det er her, vi tilbringer det meste af vores tid. Køkkenet er min arbejdsplads, og det er her, jeg skriver bøger, blogger og laver mad. Det er her, vi holder dinnerparties og fest, og jeg elsker bare det rum. Køkkenet er grunden til, at vi forelskede os i denne villalejlighed i sin tid. Jeg trådte ind i køkkenet og følte mig øjeblikkeligt hjemme. Nogle af de andre rum var for små, entreen håbløs og rumfordelingen ikke helt langtidsholdbar, men jeg elskede køkkenet. Vores køkken er fra Poggenpohl, og har sikkert kostet en halv milliard, men det er langt fra fancy-schmancy. Det var fem år gammelt, da vi flyttede ind og 11 år gammelt i dag. Men det er pænt og tidsløst.

For to år siden fik jeg overtalt resten af familien til, at vi skulle tapetsere endevæggen med skovtapet. Det har I helt sikkert set på diverse madbilleder her på bloggen.

Da vi flyttede ind, skulle vi have et nyt spisebord til vores nye store køkken. Men vi kunne ikke finde et, vi gerne ville have, så vi købte en billig udstillingsmodel fra Bolia eller lign. Og det var satme så grimt. Men vi havde tvillinger på 1½ dengang, og levede i delvis undtagelsestilstand, og tiden rakte bare ikke til at bruge dage uden ende på at finde det helt rigtige bord. Vi køber bare det her og skifter det, når vi finder det rette, aftalte vi. Og så gik der lige 6 år.

Og i går fik vi omsider et nyt spisebord. Og jeg er bare så megaglad for det! Se lige!

Bordet er lavet på bestilling af gamle, hårdtprøvede gulvbrædder af et firma, der hedder Woodliving. Det er råt og rustikt, og lige som vi gerne ville have det. Vi kan sidde 10 mennesker rundt om det uden at sidde for tæt, så der er stadig plads til middagsselskaber. Som jeg planlægger at holde mange af i fremtiden.

Og mad er bare flottere på et flot bord, ikke? Så på en dag med snestorm og isnende kulde, vil jeg tilbringe dagen ved mit fine, nye bord. Se, det var da en lidt mere positiv holdning end i går!

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

19 kommentarer til “Se mit nye spisebord!”

Skriv en kommentar

 1. Fantastisk hjemmeside og blog du har.Man kan kun beundre din produktivitet.
  Et godt råd til behandling af dit nye bord:
  En fed blanding af sæbespåner og vand og til de dovne (læs travle ) Steinfix 60 natursæbe, på råt træ som spisebordet
  bruger jeg den ufortyndet.

  Svar
 2. Super bord – til lykke med nyerhvervelsen. Og så har I ovenikøbet snestorm – vi blev snydt, og jeg havde sådan glædet mig til at være sneet inde bare en enkelt dag. Men når DR snakker om vejret ovre vestpå, så mener de jo ikke noget længere væk end Valby :-)

  Svar
  • Kalenderen er en wallsticker fra Ferm. Opsætningen af den kan føre til skilsmisse, men når den først er oppe, er den genial! :-)

   Svar
 3. Wauw, det er flot!! Lige sådan et bord jeg også ønsker mig når vi engang selv skal købe hus! Så fint med det rå træ og så er jeg vild med at det er så stort.

  Svar
 4. Øj hvor er det lækkert det bord! Hvor ville jeg gerne have et køkken der var stort nok til sådan et bord.. Suk! Jeg ville ønske at jeg snart var færdig med at være studerende så jeg havde råd til at finde noget større at bo i…

  Svar
 5. Åh hvor ER det lækkert! Og ja, et bord, der bare skal ha nogle sæwespåner for at blive ved med at være et glad bord, dét er det bedste :-)

  Svar
 6. Kære Jane,

  Hjertelig til lykke m dit nye bord. Hvor er det en dejlig tanke, at det er gamle gulvbrædder, som bliver genbrugt.
  Super ide – og patina!!

  Jeg kan godt forstå, du er rigtig glad for det bord og det bringer lidt mere glæde i vinterkulden (og mørket).
  Nu er jeg blevet nysgerrig og skal se, om der ligger flere billeder af dit køkken på bloggen :-)
  Kh, Mette

  Svar
 7. Jamen det er også et fint bord!! Med tre unger trip-trap-træsko, så kender jeg alt til at have købt/valgt ting i undtagelsestilstand! Glæder mig til, jeg sådan bliver rigtig voksen og skal bo lækkert:-)

  Svar