Se min nye bog!


Så er forsiden på min nye bog endelig klar til fremvisning. Jeg synes, den er blevet så fin og hyggelig! Og nu glæder jeg mig endnu mere til at vise jer indholdet i den. Den er både fuld af lækker og velsmagende mad og også spækfyldt med tips og inspiration til, hvordan man får sine nye sunde vaner gjort til hverdag, så man lykkes med sin livsstilsændring og slipper for det nedbrydende mønster, hvor man veksler mellem perioder med ekstrem restriktion og perioder med overspisning. Jeg er meget tilfreds med resultatet! …. sagde forfatteren! ;-)

Vil du læse mere om, hvad bogen indeholder, kan du gøre det her: LCHF året rundt.

BOGEN KAN NU FORUDBESTILLES
Hvis du allerede nu ved, at du bare må have den på udgivelsesdagen, kan du forudbestille den lige HER.

Jeg kommer desværre ikke til at tilbyde forsalg via bloggen her, men jeg regner med at holde en åben reception på udgivelsesdagen – den første mandag i januar – man kan vel nærmest ikke finde en mere kedelig dag at peppe op med bobler, vel? Måske skulle jeg lave det til bobler og greenies! Det er vel januar! Til receptionen bliver der mulighed for at købe en signeret kopi af bogen også, men mere info følger om det, når vi kommer tættere på.

EN PERSONLIG BOG
Det har været en helt særlig og personlig oplevelse at lave denne bog. Dels fordi jeg har været lidt mere rundhåndet med billederne af både mig selv og familien, men også fordi vi faktisk har skudt nogle af billederne hjemme i mit eget hjem. Og ungerne har været med på arbejde flere gange og har prøvesmagt al maden og har ladet sig fotografere af Columbus, som har snuset rundt og ageret paparazzi. Ikke at jeg ønsker mig paparazzier, men på fotofronten foretrækker jeg selv at blive fotograferet i action, fremfor på de der portrætbilleder, hvor jeg bliver stiv som en statue og står og ser helt underlig ud. Her har jeg kunne slappe lidt mere af – og ikke kun fordi jeg fik stukket en mojito i hånden, selvom det da bestemt hjalp!

LCHF året rundt - Jane Faerber linje.png

Indlægget indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Sulten efter mere? Tilmeld dig mit nyhedsbrev!

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

35 kommentarer til “Se min nye bog!”

 1. Hej Jane.

  Kæmpe tillykke med bogen. Nøøøøj hvor ser den god, lækker og spændende ud. Glæder mig til at eje den ;-)
  Tak for inspirationen her på bloggen, du har virkelig reddet mange af mine måltider ;-)
  Vil gerne høre om du holde foredrag om livstils ændring i Kbh. i den nærmeste fremtid?
  Mvh.
  Njan

  Svar
 2. Jeg glæder mig som et lille barn til din nye bog, jeg har allerede de 3 andre. Da jeg/vi inddrog LCHF fik jeg en uventet gevinst, som type 1 diabetiker ( med cøliaki) med et forhøjet kolesteroltal gennem 6 år faldt mit kolesteroltal og ligger nu perfekt. 1000 tak for dine gode velsmagende opskrifter.

  Svar
  • Nej bestemt ikke. Der er faktisk forbavsende lidt bagning i. Det er altid lidt svært at lave en forside, der siger “det hele”. Vi ville gerne lave en spisesituation med familiestemning og havde først lavet en aftensmadssituation men den spillede desværre ikke. Og så endte vi på denne. Grøntsagerne har jeg forsøgt at illustrere med greenien. Oprindeligt var der to, men det ene blev photoshoppet væk. Til gengæld fik jeg mit smør på. Noget, jeg har kæmpet forgæves om dr sidste gange. You win some, you lose some…

   Svar
 3. Nøj, den ser god og indbydende ud da.
  Jeg glæder mig især til at se dine kreative udfoldelser mht brug af grøntsager efter årstiden.
  Pøj med den! :)

  Svar
  • Ja, den er fyldt med nye opskrifter. Der vil være enkelte gengangere her fra bloggen, måske i fornyet form, men den byder ikke på opsamling fra de andre bøger.

   Hvorvidt du har brug for mere inspiration, når du allerede har de andre, ved kun du ;)

   Svar
 4. Hej Jane

  Super inspirerende læsning både her og i dine bøger, så jeg glæder mig til endnu en bog:-P

  Kan du ikke løfte lidt af sløret for julemiddagen allerede nu her på siden…!?
  Vi skal nemlig holde jul og det kunne være super fedt at holde den LCHF;-)

  Tillykke med den nye bog!

  Svar
  • Tak Jesper.
   Mange af juleopskrifterne ligger allerede her på bloggen, så det er bare at søge lidt rundt. Det er lidt svært at gøre alt for meget ved dem, der er i et lidt låst univers… :)

   Svar
 5. Nuuj – hvor er den fin :)
  Jeg glæææder mig til at læse den, kigge smukke billeder, lave masser af god Jane-mad og blive inspireret igen…
  Tillykke!

  Svar
  • Tak søde Jonna. Det personlige er kommet til at fungere rigtig godt. Jeg havde ellers mine tvivl – eller forbehold, rettere, men det er blevet virkelig fint og “mig-agtigt”.

   Svar
 6. Den er smuk, Jane! Jeg glæder mig meget til mit eksemplar (med din autokrasser i self*).
  Jeg er spændt på dens farve – gul, sort og blå er jeg brugt ;)
  Ha’ en skøn weekend!
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 7. Wow Jane!
  Forsiden er jo bare så fin altså – tænk at du er gået med til en “hindbær” farvet splash ;-)
  Flot det er den ihvertfald!

  Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften til at bladre igennem bogen se de skønne stemningsbilleder, den smukke mad og til at smage alle opskrifterne (igen) (-;

  – og så så man da lige mig snige sig ind i billedet med pinã colada – tsk tsk (-;

  Svar
  • Lad os bare kaldet det hindbærfarvede et kompromis. Jeg kæmpede for gul men tabte. You win some, you lose some. Og flere sjusser på terrassen, tak! :)

   Svar
  • Ja for pokker! På den ene side virkelig irriterende, og på den anden side dejligt, fordi vi ikke er helt færdige med det indvendige endnu ;-)

   Svar
 8. Hvor ser den flot ud! Glæder mig til at få fingre i den…. især hvis den kan hjælpe til en mere jævnt fordelt kost. Følte mig en lille bitte smule ramt af det der vekslen mellem for lidt og for meget;-) Den lyder rigtig hyggelig. Og tak fordi du deler ud af dig selv og familien:-)

  Svar