Hjælp til vægttab – Se, hvordan jeg kan hjælpe dig

Leder du efter hjælp til vægttab? Her giver jeg dig et overblik over, hvordan jeg kan hjælpe dig til vægttab på forskellige måder. Er du i tvivl om hvilken, der er den rette vej til dig, så skriv til mig i kommentarfeltet nederst på siden, så skal jeg rådgive dig, så godt jeg kan.

Hjælp til vægttab og Keto

Gratis artikler om vægttab

Vil du gerne bruge Keto til vægttab, har jeg forskellige ressourcer, du kan finde hjælp i.

Her på siden finder du et væld af gratis ressourcer, du kan gå på opdagelse i. Læs fx mine Keto-artikler her.


Keto kostplan

Vil du hjælpe din nye livsstil i gang med en kostplan, så har jeg også den ultranemme Keto kostplan.

Den leveres til dig på mail direkte efter dit køb.

Den er god til dig, der har brug for et helt fast oplæg og som har det fint med, at det hele holdes helt, helt simpelt.


Keto kursus

(6 uger – online)

Du kan også lade mig guide dig igennem de første 6 uger på mit Keto kursus. Kurset er til dig, der skal have hjælp til vægttab og har indset, at en kostplan ikke er nok til at ændre vaner permanent. Det er til dig, som er klar til at arbejde mere langsigtet med livsstilsomlægningen for at opnå et resultat, der holder denne gang.

Hånden på hjertet, der er ikke noget nemt ved at ændre livsstil – jo, måske i en kort periode, men på den lange bane falder de fleste tilbage i gamle vaner. På kurset hjælper jeg dig med de ændringer i vaner og mindset, som er nødvendige for at opnå et varigt vægttab.

Kurset koster 1.297,- og alt materialet er dit forevigt.


Keto bøger

Jeg har også mine to Keto-bøger, som indeholder viden, opskrifter, kostplaner osv. til at komme godt fra start.

Du finder mine bøger i boghandlere landet over og vist også i Føtex og Bilka.


Vil du eksperimentere med faste?

Faste er en af tidens største sundhedstrends og faste sammen med Low Carb eller Keto kan virkelig skrue op for resultaterne. Men faste kan også have en mørk bagside, og den ser jeg helst, at du undgår.

Læs derfor min bog om Forsvarlig faste for ansvarlige måder at bruge faste til vægttab.


Invester i dig selv og spring genvejene over denne gang

Hvis jeg må komme med et godt råd, så er det at prøve at se lidt mere langsigtet på dit projekt. Glem alt om ‘tab 10 kg på 10 uger’ og lignende løfter.

Tænk mindre i quickfix og hurtige her-og-nu-løsninger og fokuser i stedet på langsigtede, varige vaner. Hvad kan du gøre hver dag, som vil bringe dig nærmere dit mål. Hvilke ting kan du gøre anderledes?

Spring genvejene over denne gang og gå efter noget, der har potentiale

Et langsommere men varigt vægttab er bedre end et hurtigt vægttab, som du alligevel ikke holder. Hav respekt for det projekt, du skal i gang med og hav tillid til processen. Intet kompleks problem løst med en hurtig kur.


MadbandittenPLUS

Få mere ud af Madbanditten ved at oprette dig som PLUS-medlem. Ikke alene giver det dig ubegrænset adgang til hele sitet og alle hjælpeartikler, du får også adgang til at se energiberegninger på alle mine opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine favoritopskrifter, du får færdige madplaner (aftensmad) og du får et værktøj til at lave egne personlige madplaner med indkøbsliste.

Nå ja, og du slipper også for de rædsomme reklamer OG du kan lytte til min podcast, hvor jeg svarer på spørgsmål om livsstil, Keto, Low Carb og vægttab.

Du kan prøve det gratis i 7 dage. Herefter koster det 30 kr om måneden, hvis du betaler for et år af gangen (360 kr. pr. år) eller 49,- pr. måned, hvis du foretrækker at betale hver måned.


Spørgsmål og svar

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, og jeg svarer hellere end gerne på spørgsmål, du måtte have.

Når mængden af spørgsmål, jeg får, overstiger den tid, jeg har til rådighed, prioriterer jeg at svare de spørgsmål, der er stillet her på siden, fx på SPØRGESIDEN

Skulle du vælge at søge min min private Facebookprofil frem og skrive til mig i Messenger eller googler du mit telefonnummer og ringer til mig, får du intet svar. Jeg kan lige så godt være ærlig og spare dig den tid, ikke?😁

Flere hjælpemidler

Dette var bare et hurtigt overblik. Jeg har en stribe andre hjælpemidler også med både forskellige madplaner og løsninger til dig, der ikke tåler mælkeprodukter, dig der gerne vil spise vegetarisk, dig, der har fordøjelsesproblemer, dig, der har et neurostisk forhold til din badevægt osv.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Hjælp til vægttab – Se, hvordan jeg kan hjælpe dig”

Skriv en kommentar