Scandic – The Reef


Taking one for the team! Det var med den følelse, at jeg satte mig ind i bilen i morges kl. 6.30 for at køre mod Scandics hotel i Frederikshavn. Hotellet hedder The Reef, fordi de har et stort badeland med caraibisk tema. Og jeg er som bekendt ikke fan af den slags, men nu var det jo heller ikke for min skyld at vi skulle derhen.

Men lad mig starte med at sige at jeg er positivt overrasket. Det hjalp gevaldigt at komme frem og finde ud af, at hotellet havde indkvarteret os i en kæmpe suite med jacuzzi og egen sauna. Egen sauna! Til mig der fryser sådan! Genialt. Jeg har lyst til at flytte ind og bo i den. Det hører måske med til historien, at min mand arbejder for Scandic. But never the less… Egen sauna! Arh men altså…

Badelandet var faktisk også ok. Nej, faktisk var det godt. Der er bassin med periodevise bølger, varme bade, boblebade, udendørsbade (jep, frossenpinde har svømmet udenfor),  jacuzzi, dampbad og en ordentlig vandrutchebane. Hvis man kunne abstrahere fra lugten af klor, var det jo nærmest wellness. Men altså også kun næsten…

Men hvad med maden? Ja, den er jo stærkt underrepræsenteret i dette indlæg. Da vi ankom, spiste vi en burger til frokost, som smagte skønt, men som jeg ikke fik fotograferet. Jeg lod bollen og pomfritterne gå ud igen og blev fint mæt på resten. I aften er det Mortens aften og vi skal i Det Gule Pakhus og spise and. Meget mere om det to come…

Ungerne faldt ellers hurtigt ind i den caraibiske stemning. Det tog ikke mange øjeblikke.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Scandic – The Reef”

Skriv en kommentar