Sauce til nytårsaften


Hvilken sauce skal du lave nytårsaften til nytårsmenuen? Har du tænkt på det? Årets sidste middag skal jo næsten have en lækker nytårssauce. Her har jeg samlet en masse lækre forslag til sauce til nytårsmenuen til dig.

Hvilken sauce skal man spise til nytårsmaden?

Jeg har samlet 7 lækre forslag til sauce til nytår, og scroller du lidt ned, giver jeg forslag til hvilken type kød, de forskellige saucer vil egne sig til.

Der er både saucer, der kræver at du er lidt hjemmevant i et køkken og saucer, der er pivnemme at lave, så du kan imponere dine gæster, uanset hvor rutineret, du er i køkkenet.

Sauce til nytårsaften

Her er mine 7 forslag til en lækker nytårssauce.

Sauce til nytårsaften - nytårssauce

Sauce til nytårsaften

Lad os kigge på de forskellige forslag til sauce til nytårsmaden.

Trøffelbearnaise

En klassisk bearnaise smagt til diskret med trøffel er jo et hit nytårsaften, hvor du gerne vil imponere dine venner. Er trøffel ikke lige dig, kan du dog fint lave den klassiske bearnaise også.

>> Opskrift på trøffelbearnaise

Trøffelbearnaise

Rødvinssauce – fransk sauce bordelaise

Man går aldrig helt galt i byen med en klassisk rødvinssauce og den franske klassiker, sauce bordelaise, som er indkogt, har en dejlig kraftig smag. God til oksekød – gerne kød med fedtmarmorering som fx culotte.

>> Find opskrift på rødvinssauce her

Rødvinssauce - Bordelaisesauce

Pebersauce

En god pebersauce er bare altid godt og denne opskrift har en dejlig, krydret og kraftig smag. Brug den fx til kalvekød eller oksekød.

>> Find opskrift på pebersauce her

Svampesauce

En god svampesauce går man bare aldrig galt i byen med. Godt med indkogt fløde og god smag fra svampe. Svampesauce passer virkelig godt til kalvekød som fx kalvemørbrad eller kalveculotte.

>> Find opskrift på svampesauce her

Svampesauce - opskrift på lækker flødesovs med svampe

Sauce royal

Royal nytårsaften – haha! Sauce royale er et superbud til dig, der føler dig usikker i sovsekøkkenet og fx ikke har mod på at kaste dig ud i en hjemmerørt bearnaise. Dette er nemlig verdens nemmeste sovs. Og den smager fænomenalt godt. Brug den til kalv eller okse – også god til fjerkræ, men jeg ved ikke lige hvor mange, der spiser fjerkræ nytårsaften.

>> Find opskrift på sauce royale her

Sauce royale - opskrift på verdens nemmeste sovs

Citronsauce med kapers

Denne syrlige og umami-rige sauce er virkelig lækker, hvis I skal have et godt stykke fisk til nytårsaften. Fisk skal helst have noget modspil, ellers bliver måltidet for fladt og denne citronsauce løfter virkelig retten.

>> Find opskriften på citronsauce her

Kaperssauce - opskrift på sauce til fisk med citron og kapers

Sennepssauce til nytårstorsken

Kører I den klassiske nytårstorsk nytårsaften, skal I selvfølgelig have sennepssauce til. Det har vi heldigvis også en opskrift på.

>> Find opskriften på sennepssauce her

Mere inspiration til nytårsmaden?

Se mine mange forslag til lækre nytårsforretter, få en guide til hvordan du steger kødet perfekt hver gang og gå på opdagelse i de lækre forslag til nytårsdesserter.

Rigtig god fornøjelse.

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

  • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Sauce til nytårsaften”

Skriv en kommentar