Satie: Endelig tilbage på Keto


Endelig tilbage på Keto. Sådan beskriver Satie selv det, der er sket for hende i de sidste 2,5 mdr. Satie havde nemlig masser af erfaring med Low Carb-livsstilen, men en graviditet kom på tværs, og overskuddet til at komme tilbage til den kulhydratfattige kost var svært at finde igen.

Keto: Farvel til sukkermonstret

Et Keto-eksperiment med Keto på 4 uger førte Satie tilbage på sporet, og som så mange før hende har beskrevet, var det ikke det at gå fra at passe str. 42 til at hive gammelt tøj i str. 38 ud af skabet, der er det bedste (selvom det er ret fedt også). Det er følelsen af ikke længere at være slave af sukkertrangen og den frihed og det velbefindende, der følger med en Low Carb/Keto-livssti.

Læs Satie selv fortælle sin historie herunder.

Satie Keto vægttabshistorie

Satie fortæller:

ENDELIG TILBAGE PÅ KETO
Jeg flyttede hjemmefra som 19 årig og det var omtrent samme tidspunkt, at jeg fandt den livsstil der dengang hed “Paleo”. I årene fra jeg var 19 til jeg var 24 købte jeg ikke en eneste gang et rugbrød eller en kartoffel. For jeg havde simpelthen opdaget, at en kulhydratfri kost passede mig bedre. Så når mine venner spiste pasta med ketchup fik jeg en bøf med smør.

GRAVID OG 5 ÅR I KULHYDRATHELVEDE
Som 24 årig blev jeg gravid og slap pludselig mine ellers indgroede kostprincipper. Det var, som om at babyen skreg på pasta og hvidt brød  Den konstante kvalme gav mig lyst til tømmermandsmad. Det førte desværre til fem år i kulhydrathelvede.. Og det siger jeg fordi jeg bliver et monster af for mange kulhydrater og et for ustabilt et blodsukker!

 Det var ikke babyen vi planlagde efter når vi var på tur, men moderen. Franske hotdogs, chips, is eller et andet quickfix skulle der til for at dulme det ustabile humør og den konstante sult. Det ærgrede mig mange gange i løbet af de år, at jeg ikke havde overskuddet til at komme tilbage på low carb sporet. For jeg vidste jo godt hvad der passede mig bedst.

FRA STR. 42-38 MED KETO
Pludselig en dag kom overskuddet til livsstilsændringen! Min datter er nu 5 år gammel og jeg har spist efter Madbandittens keto-principper i 2,5 måned. Jeg er allerede gået fra at være en størrelse 42 til at kunne passe en størrelse 38 for første gang siden før jeg blev gravid. Jeg kan passe tøj jeg ikke har taget ud af skabet i årevis. 

Jeg føler at jeg er en badebold som er blevet punkteret og har fundet sin rigtige facon. Min bonus-teenagesøn har kommenteret på at han kan se mine kindben igen.

FØLELSEN AF AT VÆRE MIG SELV IGEN
Men vægttabet er ikke det bedste! Det er følelsen! Følelsen af at “være mig selv”. Oplevelsen af at jeg styrer mit madindtag frem for at mit blodsukker styrer mig. Jeg har mere overskud. Jeg vågner frisk om morgenen. Jeg kan skippe måltider. Tænk engang: jeg kan faste!! 

Tusind tak til dig Jane for at have vækket mig tilbage til det, jeg trives bedst med: få kulhydrater, meget fedt og fantastiske råvarer. Der er helt fantastisk, at du deler så meget gratis indhold om emnet. Jeg har selvfølgelig også mange af dine bøger stående. Jeg er helt sikker på at min nærmeste familie også takker dig :)  De har fået en glad hustru og mor som aldrig er hangry mere. 

Skal jeg hjælpe dig i gang med Keto?

Se, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig i gang her: Keto hjælpemidler. Her finder du både bøger, madplaner, kostplaner til vægttab og online forløb.

Vil du lytte til Saties og min snak på podcast?

I forbindelse med Saties Keto-projekt inviterede hun mig med i sin podcast Underfladisk til en snak om all things Keto.

Har du lyst til at lytte med, kan du tilbringe en time i vores selskab her:

>> Klik her for at lytte i Apple Podcast

>> Klik her for at lytte i Spotify

Vil du følge Satie og podcasten på Instagram, finder du hende på profilen @underfladisk

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Satie: Endelig tilbage på Keto”

Skriv en kommentar

  1. Flot og det giver en lyst til at afprøve keto. Jeg har prøvet, men ikke helhjertet. Det nye år skal det afprøves 100%…Godt nytår herfra💫🌟✨

    Svar