Sandwich på LCHF-manér


I dag gjorde jeg alvor af at gøre et forsøg mere med de her oopsies. Denne gang tilføjede jeg 50 g. mandelmel fra Funktionel Mad, og det gav et noget mere brødagtigt resultat. Da det blev frokosttid, skulle jeg derfor have en sandwich. Det får man af gode grunde ikke så tit, når man både undgår gluten og for mange kulhydrater, så forventningen var temmelig stor!

Et styks oopsie blev smurt med et tykt lag hjemmelavet persillepesto (som jeg fandt i fryseren, fra da jeg lavede en ordentlig røvfuld tilbage i efteråret), en håndfuld rucola, to tykke skiver primadonna og toppet med lidt røget filet, som havde fået en hurtig tur på panden. Uhmmm…

Øverst til højre ses det italienske, langtidshævede brød, jeg lavede dej til i går. Jeg har af gode grunde ikke smagt det, men andre i husstanden spiser det lystigt.

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Sandwich på LCHF-manér”

Skriv en kommentar