I dag gjorde jeg alvor af at gøre et forsøg mere med de her oopsies. Denne gang tilføjede jeg 50 g. mandelmel fra Funktionel Mad, og det gav et noget mere brødagtigt resultat. Da det blev frokosttid, skulle jeg derfor have en sandwich. Det får man af gode grunde ikke så tit, når man både undgår gluten og for mange kulhydrater, så forventningen var temmelig stor!
Et styks oopsie blev smurt med et tykt lag hjemmelavet persillepesto (som jeg fandt i fryseren, fra da jeg lavede en ordentlig røvfuld tilbage i efteråret), en håndfuld rucola, to tykke skiver primadonna og toppet med lidt røget filet, som havde fået en hurtig tur på panden. Uhmmm…
Øverst til højre ses det italienske, langtidshævede brød, jeg lavede dej til i går. Jeg har af gode grunde ikke smagt det, men andre i husstanden spiser det lystigt.
Oj, ser ju jättegott ut och tack för tipset. Ska testa mina Oopsies med mandelmjöl jag också.