Sandwich med æggesalat


Sandwich med æggesalat er jo en genial frokost, hvis du skulle være så heldig at have en rest af den legendariske æggesalat tilovers fra påskefrokosten. Og har du ingen rest, jamen, så er den heldigvis pivnem at lave.

Sandwich med æggesalat - Low Carb & Glutenfri

Sandwich med æggesalat

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 minutter

Ingredienser

Boller (5-6 stk)

Æggesalat (til 2 sandwich)

Sådan gør du

  • Blend hytteost og æg sammen til en homogen masse.
  • Rør smør, Pofiber og havsalt i.
  • Læg 5-6 klatter dej på en bageplade beklædt med bagepapir og glat evt bollerne lidt ud med en ske dyppet i vand eller med våde hænder.
  • Drys med græskarkerner, eller andre frø/kerner
  • Bag ved 190 grader i ca. 15 minutter, til bollerne er gyldne.
  • Hak æggene groft.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål og smag til
  • Rør æggene i
  • Lad gerne æggesalaten trække på køl inden servering.
  • Halver to boller og kom æggesalat i, pynt med feldsalat eller anden salat. Gem de andre boller i køleskab eller fryser.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Low Carb sandwichboller

Sandwichbollerne her er en variant af de populære fiberboller, og de smager faktisk anstændigt, taget i betragtning af at de ikke indeholder mel. Bollerne er også brugt i opskriften med flæskestegssandwich.

Vil du bruge denne sandwich med æggesalat som madpakke efter påske, kan du pakke dem hver for sig og først samle selve sandwichen før din frokost.

Og gider du slet ikke brød af denne art, smager æggesalaten superdejligt på en bund af grøn salat også.

Sandwich med æggesalat - Low Carb & Glutenfri
Sandwich med æggesalat - Low Carb & Glutenfri

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Sandwich med æggesalat”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Jeg er blevet rigtig glad for bollerne, fordi de er lette at lave. Men kan ikke finde et sted, hvor der står, hvor mange kalorier og kulhydrater en bolle indeholder?

    Svar
  2. Den æggesalat med fire æg, er det kun frokost til en dag for en person?
    Jeg er ved at gå igang med KETOmad, og har bestilt bogen, men vil gerne have æggesalaten med til frokost imorgen ?

    Svar
    • Ej ja, det kan jeg godt se var uklart forklaret.

      Der findes jo ikke én portionsstørrelse. De afhænger jo af om man spiser 1-2-3 måltider om dagen osv. Baseret på tre måltider (morgen-frokost-aften) ville jeg gå med en bolle og halvdelen af æggesalaten. Jeg har prøvet at gøre det lidt tydeligere i opskriften.

      Men det vigtigste i starten er at du er så mæt, at du ikke falder for kulhydratfristelsen.

      Svar
  3. Hej Jane

    Har netop lavet disse boller, de er rigtig gode, dog tilføjede jeg lidt bagepulver for at få dem mere luftige ( dette skete dog Ikke )
    Jeg syntes konsistensen er en smule “grynet” gør jeg noget forkert eller er det sådan de skal være?

    Svar
  4. Wauw har lige bagt dem i dag, og det er simpelthen nogle af de bedste boller jeg har smagt på LCHF/Keto, de får ikke den der mærkelige gummi konsistens som mange andre brød gør.

    Svar