Sandwich med æggesalat


Sandwich med æggesalat er jo en genial frokost, hvis du skulle være så heldig at have en rest af den legendariske æggesalat tilovers fra påskefrokosten. Og har du ingen rest, jamen, så er den heldigvis pivnem at lave.

Sandwich med æggesalat - Low Carb & Glutenfri

Sandwich med æggesalat

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 minutter

Ingredienser

Boller (5-6 stk)

Æggesalat (til 2 sandwich)

Sådan gør du

  • Blend hytteost og æg sammen til en homogen masse.
  • Rør smør, Pofiber og havsalt i.
  • Læg 5-6 klatter dej på en bageplade beklædt med bagepapir og glat evt bollerne lidt ud med en ske dyppet i vand eller med våde hænder.
  • Drys med græskarkerner, eller andre frø/kerner
  • Bag ved 190 grader i ca. 15 minutter, til bollerne er gyldne.
  • Hak æggene groft.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål og smag til
  • Rør æggene i
  • Lad gerne æggesalaten trække på køl inden servering.
  • Halver to boller og kom æggesalat i, pynt med feldsalat eller anden salat. Gem de andre boller i køleskab eller fryser.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Low Carb sandwichboller

Sandwichbollerne her er en variant af de populære fiberboller, og de smager faktisk anstændigt, taget i betragtning af at de ikke indeholder mel. Bollerne er også brugt i opskriften med flæskestegssandwich.

Vil du bruge denne sandwich med æggesalat som madpakke efter påske, kan du pakke dem hver for sig og først samle selve sandwichen før din frokost.

Og gider du slet ikke brød af denne art, smager æggesalaten superdejligt på en bund af grøn salat også.

Sandwich med æggesalat - Low Carb & Glutenfri
Sandwich med æggesalat - Low Carb & Glutenfri

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Sandwich med æggesalat”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Jeg er blevet rigtig glad for bollerne, fordi de er lette at lave. Men kan ikke finde et sted, hvor der står, hvor mange kalorier og kulhydrater en bolle indeholder?

    Svar
  2. Den æggesalat med fire æg, er det kun frokost til en dag for en person?
    Jeg er ved at gå igang med KETOmad, og har bestilt bogen, men vil gerne have æggesalaten med til frokost imorgen ?

    Svar
    • Ej ja, det kan jeg godt se var uklart forklaret.

      Der findes jo ikke én portionsstørrelse. De afhænger jo af om man spiser 1-2-3 måltider om dagen osv. Baseret på tre måltider (morgen-frokost-aften) ville jeg gå med en bolle og halvdelen af æggesalaten. Jeg har prøvet at gøre det lidt tydeligere i opskriften.

      Men det vigtigste i starten er at du er så mæt, at du ikke falder for kulhydratfristelsen.

      Svar
  3. Hej Jane

    Har netop lavet disse boller, de er rigtig gode, dog tilføjede jeg lidt bagepulver for at få dem mere luftige ( dette skete dog Ikke )
    Jeg syntes konsistensen er en smule “grynet” gør jeg noget forkert eller er det sådan de skal være?

    Svar
  4. Wauw har lige bagt dem i dag, og det er simpelthen nogle af de bedste boller jeg har smagt på LCHF/Keto, de får ikke den der mærkelige gummi konsistens som mange andre brød gør.

    Svar