Salat med rejer og æg


Mangler du en god Keto salat? Denne salat med rejer og æg er et af mine hverdagsmåltider, og da jeg ved, at flere af jer søger inspiration til de nemme og hurtige hverdagsmåltider, tænkte jeg, at jeg ville bringe en opskrift på en nem og god salat til Keto.

Salat med rejer og æg

Salat med rejer og æg

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Dup rejerne tørre og put dem i en serveringsskål.
  • Kog ægget blødkogt.
  • Anret det hele i salatskålen.
  • Drys med salt, peber og frisk chili.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Proteinrig Keto salat

Denne salat med rejer og æg er super proteinrig, og samtidig er den så utrolig nem at lave. Hvilket jeg virkelig sætter pris på og forsøger at give videre. At spise Keto behøver ikke være lig med mange timer i køkkenet!

Jeg er total vanespiser. Med vanespiser mener jeg, at jeg spiser det samme til frokost igen og igen, indtil jeg skifter til noget andet, som jeg så spiser igen og igen. Og i øjeblikket har det være varianter over denne ketoegnede salat med rejer og æg. Jeg siger ‘varianter’, fordi det varierer lidt hvad der er i, men grundelementerne er de samme.

Nogle dage har jeg ikke ægget i, men her havde jeg brug for at øge proteinindtaget, fordi min morgenmad havde været meget let og jeg havde trænet.

Salat med rejer og æg – frokost på 10 minutter

10 minutter er cirka mit max for hvad jeg vil bruge af tid på at lave en hverdagsfrokost. Havde jeg udeladt ægget, ville jeg have været nede på 5 minutter.

Nogle gange drypper jeg lidt olivenolie eller citron-olivenolie ud over salaten også, men fordi min avokado havde den perfekte, cremede konsistens, var det ikke nødvendigt her. Den bløde æggeblomme gav også dejlig dressing. Du kan tjekke alle mine salater ud lige her.

Sagen er: Når vægten skal ned, skal proteinindtaget op og fedtindtaget ned. Og så nytter det ikke at dynge sin mad til i tilsat fedt.

Flere hverdagsmåltider til Keto?

Har du brug for flere nemme måltidsforslag, vil jeg anbefale den supernemme Keto kostplan. Heri er der 27 supernemme mad-forslag, altså af den slags hvor en beskrivelse af hvordan man laver det helt giver sig selv.

Jeg har sat dem op i fem forskellige kostplaner med indkøbsliste til hele ugen, og de forskellige kostplaner viser hvordan du kan bruge varierende grader af repetition og variation. Fx spise det samme hver dag i hverdagene og variere lidt i weekenden eller måske du foretrækker at spise flere forskellige retter. Der er noget til alle behov.

Du kan også kigge mit store arkiv af frokostopskrifter igennem, der er rigeligt at tage af.

Keto salat

Leder du efter en anden salat til Keto? Prøv lige at tjekke disse lækre salater ud; Cobb Salat (endnu en genial Keto salat), Thai-kylling i salatbåde eller Lun salat med kylling og chorizo.

salat med rejer og æg

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Salat med rejer og æg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?