Salat med rejer og æg


Denne salat med rejer og æg er et af mine hverdagsmåltider, og da jeg ved, at flere af jer søger inspiration til de nemme og hurtige hverdagsmåltider, tænkte jeg, at jeg ville bringe opskrift.

Proteinrig Keto frokost

Denne salat med rejer og æg er super proteinrig, og samtidig er den så utrolig nem at lave.

Jeg er total vanespiser. Med vanespiser mener jeg, at jeg spiser det samme til frokost igen og igen, indtil jeg skifter til noget andet, som jeg så spiser igen og igen. Og i øjeblikket har det være varianter over denne salat med rejer og æg. Jeg siger ‘varianter’, fordi det varierer lidt hvad der er i, men grundelementerne er de samme.

Nogle dage har jeg ikke ægget i, men her havde jeg brug for at øge proteinindtaget, fordi min morgenmad havde været meget let og jeg havde trænet.

Salat med rejer og æg

Salat med rejer og æg

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 min

Ingredienser

 • 170 g store rejer kogte og uden skal/halevifte
 • 1 æg
 • 1 avokado skåret i tern
 • 30 g rucola
 • 50 g små tomater halverede
 • 100 g agurk skåret i små stykker
 • rød chili skåret i skiver

Sådan gør du

 • Dup rejerne tørre og put dem i en serveringsskål.
 • Kog ægget blødkogt.
 • Anret det hele i salatskålen.
 • Drys med salt, peber og frisk chili.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Salat med rejer og æg – frokost på 10 minutter

10 minutter er cirka mit max for hvad jeg vil bruge af tid på at lave en hverdagsfrokost. Havde jeg udeladt ægget, ville jeg have været nede på 5 minutter.

Nogle gange drypper jeg lidt olivenolie eller citron-olivenolie ud over salaten også, men fordi min avokado havde den perfekte, cremede konsistens, var det ikke nødvendigt her. Den bløde æggeblomme gav også dejlig dressing.

Sagen er: Når vægten skal ned, skal proteinindtaget op og fedtindtaget ned. Og så nytter det ikke at dynge sin mad til i tilsat fedt.

Flere hverdagsmåltider?

Har du brug for flere nemme måltidsforslag, vil jeg anbefale den supernemme Keto kostplan. Heri er der 27 supernemme mad-forslag, altså af den slags hvor en beskrivelse af hvordan man laver det helt giver sig selv.

Jeg har sat dem op i fem forskellige kostplaner med indkøbsliste til hele ugen, og de forskellige kostplaner viser hvordan du kan bruge varierende grader af repetition og variation. Fx spise det samme hver dag i hverdagene og variere lidt i weekenden eller måske du foretrækker at spise flere forskellige retter. Der er noget til alle behov.

salat med rejer og æg

Bliv Sommerklar med Madbanditten

Sommerferien nærmer sig, men du kan stadig nå at blive Sommerklar med Madbanditten.

Nem og realistisk protokol til vægttab på en sund og sikker måde❤️

 

 

0 kommentarer til “Salat med rejer og æg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?