S+ABILITY armbånd


Det blev en dejlig fødselsdag i går, selvom den mest bestod af arbejde og familie og egentlig ikke adskilte sig meget fra en helt almindelig dag – bortset fra gaver og hilsner fra nær og fjern. Bedre halvdel nåede et tidligere fly hjem fra Stockholm og nåede derfor lige hjem, inden ungerne røg i kanen, og jeg fik derfor lov at åbne gaver, nu vi alle var samlet. Og de havde sørme flottet sig igen i år og købt lækre PANDORA smykker til mig. Lucky me :-) Og (næsten endnu) bedre havde min gode mand købt det S+ABILITY armbånd til mig, som jeg havde lagt på min Pinterest ønskeseddel. Og det blev jeg bare topglad for!

 

 

 

 

 

S+ABILITY armbånd lover en hulens masse ting. Jeg kan huske, at jeg rystede på hovedet, da Charlotte skrev om dem for lang tid siden, men siden er jeg stødt på dem i andre sammenhænge og er blevet nysgerrig. Og selvom jeg ikke rigtig tror på, at et armbånd kan udrette noget som helst, så skader det jo ikke at prøve. Og om ikke andet, så er det bare et fedt armbånd. Faktisk så fedt, at bedre halvdel købte et til sig selv også. Jow, jow, vi er nu kommet i den alder, hvor vi godt kan have ens armbånd, vi har også en ens løbetrøje, og jeg kan mærke, at det ens skinnende fritidssæt er lige rundt om hjørnet… LOL!

 

Anyway, S+ABILITY armbånd indeholder en blanding af biomineraler og siges at have mange positive effekter. Det kan blandt andet medvirke til bedre balance, øge blodgennemstrømningen, modvirke træthed, nedsætte mængden af  affaldstoffer i kroppen og forbedre kroppens ilt optagelse. Og det lyder jo alt sammen meget godt. Læs mere om S+ABILITY her eller her.

 

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

 • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “S+ABILITY armbånd”

Skriv en kommentar

 1. Undskyld mig, men jeg synes, at dit indlæg fremstår som en reklame, mest over hvor flot armbåndet er, men uden at sige noget om virkningen af de lovede egenskaber.

  Svar
  • Jamen jeg viser jo bare min fødselsdagsgave frem? Det er reklame hvis de betalte mig for omtalen, hvilket ikke er tilfældet…

   Svar
 2. Kære Bloggere og Skeptikere

  Der findes mange armbånd og andre produkter, der lover alverdens ting, men ikke kan dokumentere noget som helst.

  Dette er IKKE tilfældet for S+ability produkterne !!!!
  Alle produkterne er blevet godkendt som Medicinsk udstyr og derfor også CE mærket.

  Læs mere på http://www.stability-danmark.dk eller ring på 31407110 så skal jeg gerne forklare om teknologien.

  Svar
 3. Jeg for min del har brugt rigtigt mange penge på fis og humbug (eller sutteklude) i tiden med fertilitetsbehandling. Tro kan flytte bjerge. Armbåndet ser totalt fedt ud sammen med de andre. Klæder det også gemalen?

  Svar
 4. Kan ikke forstå at I kan tro på sånt sludder.Men har man nok penge så er det jo greit.Fine at se på er de jo.

  Svar