Sådan taber du dig (e-bog)

Sådan taber du dig er en e-bog, som forklarer vægttab for dig på en rationel måde. Her er ingen enhjørninge, regnbuer og ingen magiske genveje. Her er en faktabaseret beskrivelse af den lange og realistiske vej til at blive permanent af med overvægt.

Der kommer til at være ting i denne e-bog, du ikke bryder dig om. Og måske bliver du også irriteret på mig undervejs. Og jeg ville gerne beklage, men jeg laver ikke reglerne.

God salgstale, ikke??

Til gengæld vil du med denne guide kunne tage følelserne ud af dit projekt og gå til det på en rationel måde, som du ville gøre med et hvilket som helst andet projekt, du kunne finde på at kaste dig ud i.

Og grunden til, at jeg har lavet denne e-bog er, at jeg tror, det er den manglende brik i din jagt på en slankere krop.

Og nej, det handler ikke om Keto.


Mangler verden virkelig endnu en vægttabsbog?

Ved folk ikke i forvejen alt om vægttab? Jo måske, men det er samtidig et emne, der er omgærdet af utroligt mange farverige søforklaringer.

Og jeg sidder i en position, hvor jeg har berøringsflade med tusindevis af mennesker, der ønsker at tabe sig. Og de spørgsmål, jeg modtager hver eneste dag, afslører, at mange faktisk ikke ved, hvordan vægttab foregår.

Hvor mange [indsæt madvare] må jeg spise, hvis jeg skal tabe mig?

Kan jeg spise frugt hver dag og tabe mig?

Hvor mange kalorier skal jeg spise pr. måltid, hvis jeg vil tabe mig?

Kan jeg tabe mig, hvis jeg drikker rødvin hver weekend?

Tager jeg på, hvis jeg en dag spiser [indsæt madvare]?

Stopper vægttabet, hvis jeg spiser for lidt?

Hvis jeg spiser Keto og en dag spiser kulhydrater, tager jeg så på?

Disse spørgsmål giver ingen mening, hvis man ved, hvordan kroppen reducerer fedtmasse.

Kunne det være dig, der stillede disse spørgsmål, er denne guide skrevet til dig!

Sådan taber du dig - e-bog af Jane Faerber

Må jeg godt spise…?

Ja, det må du godt. Du må spise lige, hvad du vil.

Denne guide præsenterer dig ikke for en ny kur, du heller ikke kan holde. Den præsenterer dig for faktabaseret viden om, hvad der skal til for at gå ned i vægt.

Det betyder, at det er slut med at gætte, ‘om dette her nu virker’, for her lærer du at tage gætværket ud af dit projekt og forholde dig til fakta.

Og den rette ‘kur’ for dig, er den, du kan holde. Længere er den ikke.

Jeg orker ikke flere kure – send mig guiden, tak >>>


Dette kan guiden hjælpe dig med

 • Finde ud af, hvor mange kalorier du specifikt skal spise for at gå ned i vægt
 • Lære dig at sammensætte dit indtag af protein, kulhydrat og fedt smartest
 • Hjælpe dig til at finde den vej, der er mest egnet til dig, dit liv og dine præferencer
 • Vise dig, hvordan du kan spise den mad, du bedst kan lide og tabe dig samtidig
 • Lære dig at styre udenom kure og kosttiltag, der vil føre til yoyovægt
 • Hjælpe dig til at holde strategiske pauser i dit vægttab, når du har brug for det
 • Lære dig, hvordan du bruger din badevægt klogt
 • Vise dig, hvordan du retter hurtigt op, når du vakler
 • Klæde dig på med mentale redskaber til at gøre dit vægttab varigt

Jeg siger ikke, at det bliver nemt, for der er intet nemt ved varigt vægttab. Men jeg fortæller dig, hvordan det er muligt.


Sådan taber du dig –  indholdsfortegnelse

Her kan du se e-bogens kapitler:

 • Vægttab uden gætteri
 • Energibalance – hvad betyder det?
 • Forstå din forbrænding
 • Sådan udregner du dit kaloriebehov
 • Mad og makronæringsstoffer
 • Så hvad skal man rent faktisk spise?
 • Kalorietælling – really?
 • Metabolisk tilpasning, yoyovægt og kroppens ’set point’-vægt
 • Hold strategiske pauser i dit vægttab
 • Brug badevægten klogt
 • Fem populære vægttabsmetoder
 • Motion og træning
 • Søvn og stress
 • Det rette mentale spor
 • Din vigtigste læring
 • Bilag: Udregn dine vægttabskalorier

Send mig ebogen på mail, tak! >>>


Ingen Keto og ingen opskrifter

Sådan taber du dig er ikke en e-bog, hvor Keto er løsningen på alle dine lidelser.

Keto er en metode til vægttab på lige fod med andre metoder. Jeg er jo stor fan af Keto og anbefaler det vidt og bredt, men om Keto er den rette for dig, vil jeg lade dig selv afgøre.

Du kan sagtens implementere din viden fra denne guide i din Keto-livsstil. Det vil jeg faktisk anbefale dig, at du gør. Men du behøver ikke spise Keto for at lykkes med vægttab eller for at bruge denne e-bog.

I e-bogen her præsenterer jeg dig ikke for en specifik metode. I stedet forklarer jeg dig, hvordan du taber dig, og hvordan du lykkes med at holde vægten, efter du har nået dit mål.

Hvilken metode, du bruger til at nå dit mål, står dig helt frit for, og din metode behøver ikke have et navn.

Jeg gennemgår dog fem populære vægttabsmetoder og deres respektive fordele og ulemper.

Denne e-bog indeholder heller ingen opskrifter, for det er ikke opskrifter, du har brug for for at lykkes. Det er viden og forståelse for det projekt, du skal gennemføre.

Lær mig, hvordan jeg går ned i vægt en gang for alle! >>>Dette virker i 100% af tilfældene

Der er én ting, vi ved, virker i 100% af tilfældene og det er kalorieunderskud. Taber du dig ikke (over en lang periode), er du ikke i kalorieunderskud.

Men at vide dette og lykkes med dette er to meget forskellige ting.

Hvordan du gør det, bruger jeg 46 sider på at forklare dig lige her:

Send mig guiden, så jeg kan læse den med det samme! >>>

Rigtig god læselyst!

Sådan taber du dig - e-bog af Jane Faerber

63 kommentarer til “Sådan taber du dig (e-bog)”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane,
  Jeg kunne godt tænke mig du havde et nyhedsbrev/blogindlæg om hvordan man holder vægten efter vægttab.
  For snart er år siden begyndte jeg på keto efter din bog Keto på fire uger. Det gik super godt – 20 kg – som var mit mål – røg på 20 uger og derefter var jeg ikke så striks med alligevel røg der yderlig 5 kg i løbet af de næste 10-15 uger og jeg nåede den vægt min læge anbefalede og som jeg også synes føltes godt. Så blev det jul og jeg slækkede på principperne og nu er det som om jeg ikke kan komme tilbage i den gode gænge så 2 – 3 kg er røget på igen. Det svinger lidt op og ned. Jeg har vildt svært ved at holde mig fra kage – min store datter er begyndt at bage selv og det føles næsten som en afvisning ikke at skulle smage – og et glas vin eller to i weekenden er også svært at holde sig fra.
  Hvad er dit råd? Mht maden så savner jeg stort set ikke ris, pasta, kartofler og brød – men jeg synes også det er ærgerligt hvis det skal være et farvel for evigt. Tilgengæld savner jeg frugt og at spise mindre kød.
  Mange hilsner,
  Vera

  Svar
  • PS. Jeg ved godt jeg bare kan tage mig sammen – men er nysgerrig efter at høre om dine erfaringer og råd efter vægttab.

   Svar
   • Hej Vera
    Jamen guiden her, Sådan taber du dig, dækker jo netop dette også, for du har helt ret. Anden halvleg med vægtvedligehold er jo en nøjagtig lige så vigtig fase som selve vægttabet.

    Jeg synes, du skal læse den. Jeg er sikker på, at den vil give dig bedre forståelse for, hvordan du lykkes med at bevare dit vægttab og samtidig kunne tage de ting tilbage, som du savner.

    Og jeg kunne aldrig drømme om at sige, at du bare skal tage dig sammen❤️

    Svar
  • Det ved jeg sgu ærligt talt ikke. Alle reklamer styres jo af et mediebureau… Hele december kørte coca cola reklamer og det var sgu ikke lige i skabet heller?

   Svar
 2. Keto var en åbenbaring for mig. Godt kød, fede fisk, lækre grøntsager, “ægte saucer”- alt det, jeg bedst kan lide.
  Og det, jeg ikke må få, pasta, brød og kartofler, kan jeg undvære.
  Hvad skal man med dessert, når verden er fuld af skønne oste?
  Oven i hatten har jeg tabt 15 kg. på et halvt år uden at gøre noget for det.

  Tak for det, Jane Faerber.

  Svar
 3. Kære Jane.
  Jeg har haft stor glæde af dit kick start forløb og var meget begejstret for at lytte til de daglige emner. Jeg vil derfor forslå den her som lydbog. Det er bare så fedt for at sætte mig ned og lytte til noget brugbart hvis jeg ikke lige orker at læse det kræver meget mere af mig og tit og ofte får jeg det ikke gjort. Lige netop derfor er jeg lidt tøvende med at bestille e-bogen men jeg vil egentlig vildt gerne høre den. Så bare et forslag. Glædelig jul. Vh. Lone

  Svar
  • Det er du bestemt ikke den første, der har foreslået. Jeg arbejder på et finde en løsning på det, som samtidig kan løbe rundt økonomisk :)’

   Og så dejligt at høre, du har haft glæde af kurset ❤️

   Svar
   • Hey Jane

    Jeg har ikke købt din e-bog men jeg meget glæde af din ugenlig mails. Jeg “hører” dem nemlig gennem getpocket.com
    Så, hvis din e-bog kan læses gennem en browser kan det “hørers” vha getpocket extension også med dansk stemme :-)

    Svar
  • Hvor irriterende. Der ser ikke umiddelbart ud til at være noget galt med betalingsmodulet. I hvert fald er der gennemført køb her til morgen. Kan det måske hjælpe at prøve en anden enhed (computer, etc). Nogle gange er det også browseren, der driller. Chrome virker ret sikker, er min erfaring.

   Er der ikke noget af det, der virker, er du velkommen til at sende screenshot af fejlen til [email protected] Så kan vi se om vi kan gennemskue hvad der går galt.

   Svar
 4. Hej. Jeg er kommet i overgangsalder og har taget 10 kg på. Det er nærmest umuligt at komme af med. Jeg har Slank på 3 uger. Prøvede den sidste sommer inden min o. alder og den virkede. Vil den kur stadig virke for mig eller hvilken skal jeg vælge?
  Mvh charlotte

  Svar
  • Hej Charlotte
   Jeg ved ikke hvad Slank på 3 uger er. Jeg har ikke lavet noget produkt, der hedder sådan…??‍♀️

   Svar
 5. Hej
  Jeg er på jagt til at finde den rigtige metode for mig
  Keto – lchf – sense kost og er blevet nysgerrig ?
  Er det kun en e – bog eller også en almindelig, jeg kan få?
  God søndag

  Svar
 6. Jeg har bestilt din nye bog. Og du har svaret ok.
  Men der kommer ikke nogen bog.
  Er der ventetid?
  Så skriv det bare, så man ved, hvad der sker (ikke sker) :-)
  Aage Johansen

  Svar
 7. Hej Jane
  Jeg har købt bogen og har siddet og regnet på BMR mm.
  Jeg kan simpelthen ikke få det til at passe. Mit BMR er 1114 og aktivitet niveau er vel rimeligt, så der bruger jeg 1,375 til at gange op og det bliver så 1.532.. Hvis jeg så skal fratrække Ca 300 kcal vil det give 1232kcal om dagen. I bogen skriver du at du ikke vil anbefale ret mange at spise 1200 kcal om dagen, så hvis jeg vil tabe mig hvad skal jeg så gøre? Rent kaloriemæssigt.
  Jeg forstå heller ikke helt, at jo mere jeg vejer, jo flere kalorier skal jeg have om dagen?
  Med venlig hilsen
  Lonny

  Svar
  • Hej Lonny

   Hvis dit BMR er 1114, må du have en lav vægt i forvejen. I så fald er det jo ikke helt skævt. Er din vægt i forvejen lav, men du fx gerne vil ændre på din kropsform, er det måske bedre for dig at fokusere på styrketræning og opbygning af muskelmasse end på tab af fedtmasse.

   Det er ikke fordi man ikke må spise 1200 kcal om dagen. Det må man gerne. Men mange har 1200 kcal som sådan et tal, de tror, man skal spise for at gå ned i vægt og min pointe med udregningerne er, at det for de fleste vil være for lavt og at det for de fleste ikke er en langtidsholdbar løsning.

   Det kræver mere energi at holde en tung krop kørende end en let krop. Du forbrænder jo energi ved alle dine gøremål og en tung krop, der går en tur, vil forbrænde flere kalorier end den lette krop, der går samme tur. Helt enkelt fordi anstrengelsesgraden er højere. Lidt som at det kræver mere anstrengelse at slæbe tunge indkøbsposer hjem end det gør at slæbe lette poser hjem.

   Håber det giver mening :)

   Svar
   • Tak for svar ?
    Det gav mening ?.
    Jeg har været på Ketolivsstil i ca 1 år og er nu skiftet over til Lchf, og har taget et par kilo på. Jeg mangler de sidste 5 kg ca, men de vil ikke forsvinde. Men ja noget mere motion kan måske gøre det sidste. ?
    Tak for din blog og tak for alle dine opskrifter. Jeg elsker din No bullshit måde at videregive information. ? Og hele din snusfornuftige tilgang til denne livsstil. ?

    Svar
  • Hej. Jeg sidder i el kørestol og derfor får jeg ingen motion, dog træner jeg lidt i motionscenter men det strækker jo ikke meget. Derfor er det svært for mig at tabe mig. Jeg vejer var 60 kilo er er 157 cm høj. Hvor mange kalorier må jeg få om dagen??
   MVH. Birgit

   Svar
   • Hej Birgit

    E-bogen hjælper dig med at udregne hvor mange kalorier lige netop du med din unikke situation skal spise for at gå ned i vægt. Du kan købe den ved at KLIKKE HER.

    Svar
 8. Helt klart en bog jeg skal læse.

  Jeg har en lang historik med madproblemer, og jeg kommer nemt til at tænke “alt eller intet”, som gør jeg bliver enormt restriktiv i min mad.
  Så at få genopfrisket hvordan det nu lige er med vægttab, er ikke en dårlig idé for mig.

  Så tak for det ?

  Svar
 9. Hej Jane
  Har lige modtager og læst din nye ebog om vægttab.
  Dejlig rationel og no bullshit tilgang til emnet.
  Tak for den !!!
  Især afsnittene og forbrænding og proteiner … super spændende ? og rammer lige der hvor jeg står; med en krop der Ikke virker som den plejer og skal komme sig efter 7 mdr med kraftig prednisolonkur …. og en personlig træner der har været pænt bekymret over mit … åbenbart?, …. lave protein indtag!!?

  Skønt med helt nøgterne beregninger og forklaringer!!!

  Undrer mig dog lidt over 1. pind i “Gode råd til vægttab” på side 24: drik ikke dine kalorier!

  Hvad mener du med det??
  Er jo helt med på at cola og saftevand er at samlingen med sneakers, og at bulletproof kaffe heller ikke nødvendigvis er det smarte valg …. men hvad med bone broth og f.eks en greenie med æg?!
  Synes ikke jeg kan finde noget om det i bogen der forklarer eller uddyber?! Er det mon den manglende tyggebevægelse der gør det skidt?
  …. eller?
  Mvh Marianne

  Svar
  • Hej Marianne

   Godt spørgsmål. Måske er det egentlig også dumt at have med, fordi bogen jo ellers ikke tager stilling til hvad du vælger at spise. De gode råd er tænkt som nogle universelle råd, vi ved er effektive til vægttab. Drikkekalorier, uanset herkomst, giver ikke samme mæthed som tygge-kalorier. Det gælder også grøntsagsjuice, greenies og smoothies.

   Bone broth indeholder meget få kalorier medmindre man drikker fedtet med.

   Men som altid: Det, der virker, vinder.

   Dejligt at høre også at du har glæde af e-bogen. Jeg var faktisk lidt spændt på reaktionerne :)

   Svar
   • Hej Jane
    Tak for svar!
    Har bestemt stor glæde af bogen ? … håber (som flere andre kan jeg se) at den udkommer som fysisk bog på et tidspunkt?
    Marianne

    Svar
 10. Hej Jane,

  Det lyder som en fantastisk inspirerende bog!

  Ved du om ebogs formatet er kompatibelt med Kindle? Det er den eneste måde jeg får læst på – men det elsker jeg til gengæld også ?

  Tak for alt dit store arbejde der kommer så mange til gavn!

  Vh Mie

  Svar
  • Hej Mie
   Det ved jeg faktisk ikke. Det er jo bare en pdf. Jeg ved ikke rigtigt hvordan det fungerer med Kindle. Min første e-bog lykkes jeg med at få åbnet/gemt i Ibooks men det kan jeg faktisk ikke finde ud af hvordan man gør længere. Måske er det mit tekniske niveau, der ikke rækker.

   Svar
   • Hej Jane.

    Jeg så lige at du ikke kunne få bogen ind i iBooks. Har du fundet ud af det?

    Ellers kan du åbne PDF’en på din iPhone i browseren. Så skulle der nederst gerne være en firkant med en pil op. Trykker du på den, burde muligheden for at åbne i iBooks komme frem. Det er i hvert fald det jeg lige har gjort ☺️

    Håber det giver mening, det er ret svært at forklare på skrift ?

    Svar
    • Ej tak. Jeg havde godt firkanten men ingen mulighed for at vælge ibooks. Jeg kunne gemme til arkiver og alle mulige andre steder. Må tjekke om det gør en forskel at åbne via browseren – i hvert fald tak ❤️

     Svar
  • Hej Mie
   Måske kan Calibre omdanne din pdf til en mobi.fil som er det Kindle kan læse.
   ePub og andre formater kan klares, kommer lidt an på hvor beskytter filen er.
   Men det er da værd at tjekke ud.
   Mvh Karina

   Svar
 11. Hej Jane
  Først tak for de bøger du har skrevet.
  Jeg har de sidste 9 uger levet et skønt Keto liv, med viden og inspiration fra dine bøger.
  Jeg har alle dine bøger og jeg er vild med at have bøgerne i hånden.
  Jeg vil derfor hører om din ebog “Sådan taber du dig” kommer i bog udgave?
  Venlig hilsen Line

  Svar
  • Det er der desværre ingen aktuelle planer om. I sin nuværende form er der ikke materiale nok til en fysisk udgivelse.

   Svar
 12. Hej Jane,
  Jeg vil godt tilslutte mig lydbogs – koret!
  Jeg ville også elske at kunne lytte til dine rolige, logiske, motiverende input som jeg virkelig har været glad for i mit seneste kickstart forløb.
  Skynd dig at lave lydbogen ??
  Du er en kæmpe inspiration og hjælp!
  Tak for dig ❤️

  Svar
 13. Kære Jane

  Gid den havde været som lydbog, så kunne jeg høre bidder af den hver morgen i bilen ? jeg stoppede med kickstart for et par måneder siden og jeg savner at høre dig fortælle og gøre mig klogere hver morgen ? jeg har desværre ikke for meget tid til at læse.

  Hav en dejlig dag ❤️

  Kh Maj

  Svar
  • Det er en super idé. Forhåbentlig kan jeg indtale den næste år. Den er oplagt som lydbog, synes jeg også ❤️

   Og dejligt at du har været glad for kurset.

   Svar
  • Fantastisk! Altså den findes jo ikke som lydbog endnu, men jeg er i gang med at undersøge hvad det koster at producere den ❤️

   Svar
 14. Hej Jane
  Jeg er med på Kickstart forløbet, der slutter i morgen. Er der noget nyt eller andet i din nye e-bog end det jeg har fået med på kurset?

  Synes egentlig jeg er godt med, og jeg har hver dag glæder mig til at høre fra dig ☺️

  Men der er en lang vej foran, og jeg vil gerne gøre alt jeg kan for at støtte op om den proces.

  Venlig hilsen
  Rikke

  Svar
  • Hej Rikke

   Hvor dejligt at høre ❤️

   E-bogen her er helt anderledes. Den handler om energibalance og ikke om Keto, som Kickstart gør. Keto er et redskab til at opnå negativ energibalance, som du ved efter Kickstart, hvor negativ energibalance (kalorieunderskud) er en forudsætning for vægttabet. E-bogen her er derfor et trin højere oppe end vægttabsmetoder som Keto, Low Carb osv.
   Jeg oplever at succes med Keto nogle gange godt kan føre til nogle fejlslutninger og dem rydder jeg op i her ❤️

   Svar
 15. Hej Jane ???
  Super ide, køber nok senere…
  Meeen vil gerne tilslutte mig at en lydbog ville genialt, især for mig der ik rigtigt kan huske hvad jeg læser ??‍♂️
  Og du har en fantastisk stemme ??
  ( hørt på kick start ) ?
  Sååå det skal du klart gøre ( syns jeg ).
  God weekend og forsæt det godt arbejde??
  Mvh Morten.

  Svar
 16. Hej Jane
  Alene af den grund, at jeg elsker alt hvad du skriver af bøger, blogs, guides, camps, nyhedsbreve mm vil jeg købe din nye e-bog. Uanset hvor jeg er i mit projekt, vil jeg gerne støtte dig. Jeg synes du giver så meget til os herude bag skærmen. Du har en fantastisk tilgængelig måde at skrive/tale om vægttabsprojekter på. Jeg bliver lidt klogere hver gang og elsker at du formår at formidle så megen viden i et sprog, hvor du bevarer begge ben på jorden og virker oprigtigt interesseret i dine læsere/følgere. Det er en fornøjelse at læse og lære af dit materiale. Tak fordi du er er der for os.

  Svar
  • Hvor er det en sød kommentar. Tusind tak Inge. Det blev jeg rigtig glad for ❤️

   Håber, at e-bogen her kan bringe et lidt nyt perspektiv til bordet. Det tror jeg, den kan. I hvert fald god læselyst.

   Svar
 17. Kære Jane
  Det lyder som en fantastisk bog!
  Mon der er planer om lydbog? Får SÅ meget ud af at høre dine lektioner fra kickstart-forløbet i bilen?.
  Dbh. Pernille

  Svar
  • Hvor er det pudsigt at du nævner det for ja, det har jeg faktisk overvejet. Det bliver dog nok ikke lige med det samme men måske en gang til næste år ❤️

   Svar
 18. Kære Jane
  Hvor lyder det perfekt med sådan en bog. Lige et emne der rammer.
  – Men en e-bog. For mig går de ‘bøger’ i en eller anden form for ‘den sorte gryde’.
  Jeg har købt adskillige e-bøger gennem tiden og har kun læst/set dem den første dag, derefter er de væk. Både ude af syne og dermed sind.
  Jeg kan godt lide at have en bog i boghylden og blive mindet om bogen og tage den ud og læse i den. Det sker aldrig for mig med en bog, gemt et hemmeligt sted på computeren.
  Det korte af det lange, er mit spr. kommer din nye bog i rigtig bogform? Det ville gøre mig rigtig glad.
  Mvh KM

  Svar
  • Jeg forstår fuldstændig hvad du mener. Der er desværre ikke planer om at denne udkommer som fysisk bog. Jeg vil ikke udelukke det men det er ikke på tegnebrættet.

   En fordel, synes jeg, ved e-bøgerne, er at jeg kan opdatere dem, når jeg støder på ny viden, nye redskaber eller perspektiver, der kunne være relevante eller når jeg oplever at mange spørger til de samme ting og derefter sende den nye udgave ud til køberne uden beregning. Det synes jeg er et stort plus.

   Svar