Sådan taber du dig (e-bog)

Sådan taber du dig er en e-bog, som forklarer vægttab for dig på en rationel måde. Her er ingen enhjørninge, regnbuer og ingen magiske genveje. Her er en faktabaseret beskrivelse af den lange og realistiske vej til at blive permanent af med overvægt.

Der kommer til at være ting i denne e-bog, du ikke bryder dig om. Og måske bliver du også irriteret på mig undervejs. Og jeg ville gerne beklage, men jeg laver ikke reglerne.

God salgstale, ikke??

Til gengæld vil du med denne guide kunne tage følelserne ud af dit projekt og gå til det på en rationel måde, som du ville gøre med et hvilket som helst andet projekt, du kunne finde på at kaste dig ud i.

Og grunden til, at jeg har lavet denne e-bog er, at jeg tror, det er den manglende brik i din jagt på en slankere krop.

Og nej, det handler ikke om Keto.


Mangler verden virkelig endnu en vægttabsbog?

Ved folk ikke i forvejen alt om vægttab? Jo måske, men det er samtidig et emne, der er omgærdet af utroligt mange farverige søforklaringer.

Og jeg sidder i en position, hvor jeg har berøringsflade med tusindevis af mennesker, der ønsker at tabe sig. Og de spørgsmål, jeg modtager hver eneste dag, afslører, at mange faktisk ikke ved, hvordan vægttab foregår.

Hvor mange [indsæt madvare] må jeg spise, hvis jeg skal tabe mig?

Kan jeg spise frugt hver dag og tabe mig?

Hvor mange kalorier skal jeg spise pr. måltid, hvis jeg vil tabe mig?

Kan jeg tabe mig, hvis jeg drikker rødvin hver weekend?

Tager jeg på, hvis jeg en dag spiser [indsæt madvare]?

Stopper vægttabet, hvis jeg spiser for lidt?

Hvis jeg spiser Keto og en dag spiser kulhydrater, tager jeg så på?

Disse spørgsmål giver ingen mening, hvis man ved, hvordan kroppen reducerer fedtmasse.

Kunne det være dig, der stillede disse spørgsmål, er denne guide skrevet til dig!

Sådan taber du dig - e-bog af Jane Faerber

Må jeg godt spise…?

Ja, det må du godt. Du må spise lige, hvad du vil.

Denne guide præsenterer dig ikke for en ny kur, du heller ikke kan holde. Den præsenterer dig for faktabaseret viden om, hvad der skal til for at gå ned i vægt.

Det betyder, at det er slut med at gætte, ‘om dette her nu virker’, for her lærer du at tage gætværket ud af dit projekt og forholde dig til fakta.

Og den rette ‘kur’ for dig, er den, du kan holde. Længere er den ikke.

Jeg orker ikke flere kure – send mig guiden, tak >>>


Dette kan guiden hjælpe dig med

 • Finde ud af, hvor mange kalorier du specifikt skal spise for at gå ned i vægt
 • Lære dig at sammensætte dit indtag af protein, kulhydrat og fedt smartest
 • Hjælpe dig til at finde den vej, der er mest egnet til dig, dit liv og dine præferencer
 • Vise dig, hvordan du kan spise den mad, du bedst kan lide og tabe dig samtidig
 • Lære dig at styre udenom kure og kosttiltag, der vil føre til yoyovægt
 • Hjælpe dig til at holde strategiske pauser i dit vægttab, når du har brug for det
 • Lære dig, hvordan du bruger din badevægt klogt
 • Vise dig, hvordan du retter hurtigt op, når du vakler
 • Klæde dig på med mentale redskaber til at gøre dit vægttab varigt

Jeg siger ikke, at det bliver nemt, for der er intet nemt ved varigt vægttab. Men jeg fortæller dig, hvordan det er muligt.


Sådan taber du dig –  indholdsfortegnelse

Her kan du se e-bogens kapitler:

 • Vægttab uden gætteri
 • Energibalance – hvad betyder det?
 • Forstå din forbrænding
 • Sådan udregner du dit kaloriebehov
 • Mad og makronæringsstoffer
 • Så hvad skal man rent faktisk spise?
 • Kalorietælling – really?
 • Metabolisk tilpasning, yoyovægt og kroppens ’set point’-vægt
 • Hold strategiske pauser i dit vægttab
 • Brug badevægten klogt
 • Fem populære vægttabsmetoder
 • Motion og træning
 • Søvn og stress
 • Det rette mentale spor
 • Din vigtigste læring
 • Bilag: Udregn dine vægttabskalorier

Send mig ebogen på mail, tak! >>>


Ingen Keto og ingen opskrifter

Sådan taber du dig er ikke en e-bog, hvor Keto er løsningen på alle dine lidelser.

Keto er en metode til vægttab på lige fod med andre metoder. Jeg er jo stor fan af Keto og anbefaler det vidt og bredt, men om Keto er den rette for dig, vil jeg lade dig selv afgøre.

Du kan sagtens implementere din viden fra denne guide i din Keto-livsstil. Det vil jeg faktisk anbefale dig, at du gør. Men du behøver ikke spise Keto for at lykkes med vægttab eller for at bruge denne e-bog.

I e-bogen her præsenterer jeg dig ikke for en specifik metode. I stedet forklarer jeg dig, hvordan du taber dig, og hvordan du lykkes med at holde vægten, efter du har nået dit mål.

Hvilken metode, du bruger til at nå dit mål, står dig helt frit for, og din metode behøver ikke have et navn.

Jeg gennemgår dog fem populære vægttabsmetoder og deres respektive fordele og ulemper.

Denne e-bog indeholder heller ingen opskrifter, for det er ikke opskrifter, du har brug for for at lykkes. Det er viden og forståelse for det projekt, du skal gennemføre.

Lær mig, hvordan jeg går ned i vægt en gang for alle! >>>Dette virker i 100% af tilfældene

Der er én ting, vi ved, virker i 100% af tilfældene og det er kalorieunderskud. Taber du dig ikke (over en lang periode), er du ikke i kalorieunderskud.

Men at vide dette og lykkes med dette er to meget forskellige ting.

Hvordan du gør det, bruger jeg 46 sider på at forklare dig lige her:

Send mig guiden, så jeg kan læse den med det samme! >>>

Rigtig god læselyst!

Sådan taber du dig - e-bog af Jane Faerber

72 kommentarer til “Sådan taber du dig (e-bog)”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Jeg overvejer at købe e-bogen “sådan tabet du dig” men er i tvivl om, om jeg allerede har fået diverse oplysninger i kickstart kurset?

  Jeg har i nu 3 uger, stået stille vægtmæssigt og har desværre snackspist hver dag. Stadig kun fødevarer som man spiser på keto. Men kan godt regne ud, at jeg har fået for mange kalorier, siden der ikke sker noget.

  Derfor har jeg brug for et lille skub, til at komme tilbage på sporet.

  God weekend
  Vh Stina

  Svar
  • Hej Stina
   Nej det er ikke rigtigt de samme oplysninger. Sådan taber du dig er en gennemgang af hvordan kroppen reducerer fedtmasse, uanset metode, mens Kickstart handler om hvordan du specifikt bruger Low Carb/Keto til vægttab. Konklusionen i Sådan taber du dig er netop den, du selv er kommet frem til: Hvis vægten står stille, er du i energibalance.

   Jeg synes hellere du skal få styr på dine portionsstørrelser og især på at få minimeret snackingen. Det tror jeg vil give dig det bedste resultat. Jeg ser sådan på det at snacking er en (u)vane på lige fod med alle andre. Jo flere gange, vi gentager den, jo mere styrker vi den vane. Og heldigvis også omvendt. Jo flere gange vi undviger snackingen mellem måltiderne, jo færre sult/spisesignaler vil kroppen sende på de tidspunkter❤️

   Svar
   • Hej Jane
    Jeg spiser meget små portioner, da jeg pga af keto og nogle piller, der gør at jeg ikke føler så meget sult, og føler mig hurtig mæt. Tænker dog også, at hvis jeg stopper med at snackspise, så vil appetitten blive større. Så det vil gøre mit bedste for at ændre. Det er jo kun mig selv det går udover.
    Bliver frustreret over jeg godt ved hvad der skal til, for at vægten igen går nedad, men at jeg ikke formår at gøre noget ved det.. jeg er virkelig “god” til at ryge ind i dårlige vaner, og har svært ved at slippe dem igen.
    Vh Stina

    Svar
 2. Kære Jane,
  Jeg kunne godt tænke mig du havde et nyhedsbrev/blogindlæg om hvordan man holder vægten efter vægttab.
  For snart er år siden begyndte jeg på keto efter din bog Keto på fire uger. Det gik super godt – 20 kg – som var mit mål – røg på 20 uger og derefter var jeg ikke så striks med alligevel røg der yderlig 5 kg i løbet af de næste 10-15 uger og jeg nåede den vægt min læge anbefalede og som jeg også synes føltes godt. Så blev det jul og jeg slækkede på principperne og nu er det som om jeg ikke kan komme tilbage i den gode gænge så 2 – 3 kg er røget på igen. Det svinger lidt op og ned. Jeg har vildt svært ved at holde mig fra kage – min store datter er begyndt at bage selv og det føles næsten som en afvisning ikke at skulle smage – og et glas vin eller to i weekenden er også svært at holde sig fra.
  Hvad er dit råd? Mht maden så savner jeg stort set ikke ris, pasta, kartofler og brød – men jeg synes også det er ærgerligt hvis det skal være et farvel for evigt. Tilgengæld savner jeg frugt og at spise mindre kød.
  Mange hilsner,
  Vera

  Svar
  • PS. Jeg ved godt jeg bare kan tage mig sammen – men er nysgerrig efter at høre om dine erfaringer og råd efter vægttab.

   Svar
   • Hej Vera
    Jamen guiden her, Sådan taber du dig, dækker jo netop dette også, for du har helt ret. Anden halvleg med vægtvedligehold er jo en nøjagtig lige så vigtig fase som selve vægttabet.

    Jeg synes, du skal læse den. Jeg er sikker på, at den vil give dig bedre forståelse for, hvordan du lykkes med at bevare dit vægttab og samtidig kunne tage de ting tilbage, som du savner.

    Og jeg kunne aldrig drømme om at sige, at du bare skal tage dig sammen❤️

    Svar
  • Det ved jeg sgu ærligt talt ikke. Alle reklamer styres jo af et mediebureau… Hele december kørte coca cola reklamer og det var sgu ikke lige i skabet heller?

   Svar
 3. Keto var en åbenbaring for mig. Godt kød, fede fisk, lækre grøntsager, “ægte saucer”- alt det, jeg bedst kan lide.
  Og det, jeg ikke må få, pasta, brød og kartofler, kan jeg undvære.
  Hvad skal man med dessert, når verden er fuld af skønne oste?
  Oven i hatten har jeg tabt 15 kg. på et halvt år uden at gøre noget for det.

  Tak for det, Jane Faerber.

  Svar
 4. Kære Jane.
  Jeg har haft stor glæde af dit kick start forløb og var meget begejstret for at lytte til de daglige emner. Jeg vil derfor forslå den her som lydbog. Det er bare så fedt for at sætte mig ned og lytte til noget brugbart hvis jeg ikke lige orker at læse det kræver meget mere af mig og tit og ofte får jeg det ikke gjort. Lige netop derfor er jeg lidt tøvende med at bestille e-bogen men jeg vil egentlig vildt gerne høre den. Så bare et forslag. Glædelig jul. Vh. Lone

  Svar
  • Det er du bestemt ikke den første, der har foreslået. Jeg arbejder på et finde en løsning på det, som samtidig kan løbe rundt økonomisk :)’

   Og så dejligt at høre, du har haft glæde af kurset ❤️

   Svar
   • Hey Jane

    Jeg har ikke købt din e-bog men jeg meget glæde af din ugenlig mails. Jeg “hører” dem nemlig gennem getpocket.com
    Så, hvis din e-bog kan læses gennem en browser kan det “hørers” vha getpocket extension også med dansk stemme :-)

    Svar
  • Hvor irriterende. Der ser ikke umiddelbart ud til at være noget galt med betalingsmodulet. I hvert fald er der gennemført køb her til morgen. Kan det måske hjælpe at prøve en anden enhed (computer, etc). Nogle gange er det også browseren, der driller. Chrome virker ret sikker, er min erfaring.

   Er der ikke noget af det, der virker, er du velkommen til at sende screenshot af fejlen til [email protected] Så kan vi se om vi kan gennemskue hvad der går galt.

   Svar
 5. Hej. Jeg er kommet i overgangsalder og har taget 10 kg på. Det er nærmest umuligt at komme af med. Jeg har Slank på 3 uger. Prøvede den sidste sommer inden min o. alder og den virkede. Vil den kur stadig virke for mig eller hvilken skal jeg vælge?
  Mvh charlotte

  Svar
  • Hej Charlotte
   Jeg ved ikke hvad Slank på 3 uger er. Jeg har ikke lavet noget produkt, der hedder sådan…??‍♀️

   Svar