Søndagen i billeder


Endnu en dag i billeder:

Morgenmaden

Kanelomelet af 2 æg, 1 spsk mandelmel, 1 spsk HUSK, 1 spsk fløde, 1 tsk kanel, stegt i en god klat smør. Olieshot on the side.

Frokosten

Det ligner næsten rugbrød, ikke? Men det er faktisk de grønne kiks med en skive manchego og nogle skiver chorizo imellem. Principielt kunne jeg vel godt have kastet et salatblad eller to imellem også, men det gik lidt stærkt. Frokosten blev indtaget på en trappesten på Frederiksberg. Vi tourede rundt på Vesterbro og Frederiksberg for jeg skulle lige en tur i Urtehuset efter mere fiskeolie.

Eftermiddag

Hjemme igen og sulten. Eftermiddagen bød derfor på en grøn juice af spinat, persille, bladselleri, grøn peber og squash + Livets Olie. En grøn kiks med den svedende chorizo fra Barcelona.

Aftenmaden

Kalkungryde med pølser og champignoner. Eller måske rettere pølsegryde med kalkun, for pølsen var temmelig dominerende. Det var nu også en god pølse. Den var lavet på vildt og kom fra Sverige. Viltkorv kaldte Middagsfred den. Saucen bestod af hønsefond og fløde og lidt tomatpuré og salt, peber og paprika. Faktisk en helt udmærket spontangryde på en regnfuld maj aften.

Her sidst på dagen kan jeg godt mærke, at menuen ikke har været helt så “fyldig”, som den plejer, så jeg napper nok lige en skål nødder til “The Killing”, som jeg er ret spændt på at se.

Er du klar til julemåneden (og dens mange fristelser)?

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Lise Pedersen - vægttab på 50 kg med LCHF som hun har holdt i 2 år testimonial keto kostplan

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Søndagen i billeder”

Skriv en kommentar