Rygeostecreme med purløg og citron


Rygeostecreme smager jo så skønt og jeg forstår simpelthen ikke hvorfor jeg ikke laver det oftere. Faktisk er rygeost en alt for sjælden gæst i mit køkken og det må jeg jo se at lave om på. Rygeostedippen er skøn både til smørelse på noget sandwich-lignende eller som dip til lyst kød eller fisk eller til et fad med grøntsagsstænger. Har du lagt mærke til, hvor nemt grøntsagerne forsvinder, hvis der er en lækker dip til?

Rygeostecreme med purløg og citron

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Ja, der er ikke så meget at komme efter her: Rør rygeostecremen sammen i en skål og smag til med citronsaft, salt og peber. Drys evt. lidt fintskårede radiser ovenpå.
  • Server som dip til kylling, fisk eller grøntsager.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Rygeostecreme med purløg og citron

Denne opskrift på rygeostecreme er holdt helt enkelt og er bare rørt med cremefraiche, purløg og citron. Du kan fint eksperimentere med andre urter også.

Jeg er efterhånden ved at have lavet mig en god samling urter i haven. Lige nu har jeg persille, mynte, løvstikke, purløg,oregano, mere persille, timian og rosmarin. Og rucola. Rucola er jo mere salat end urt men jeg bruger den tit som smagsgiver også. Jeg er vild med den skarpe smag. Og så vokser den jo som ukrudt, hvilket er skønt.

I mine højbede har jeg for første gang sået radiser. Dem går jeg og glæder mig lidt til nu.

Rygeostecreme med purløg - dejlig dip til lyst kød eller grøntsager

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Rygeostecreme med purløg og citron”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?