Opskriften er sponsoreret af Royal Greenland.
Disse ruller af hellefisk med avokado-edamame-fyld er en rigtig festlig fiskefrokost, som er nem at lave, men som alligevel giver en følelse af hverdagsluksus.
Hellefisk er en af de fede fisk, hvilket betyder, at du får et skud af de gavnlige Omega 3-fedtsyrer, som vi så gerne vil have. Og så er den rig på D-vitamin, som er så vigtigt for os, der bor heroppe i det kolde og mørke nord. Du kan bruge hellefisk der, hvor du ellers ville bruge laks.
I denne opskrift har jeg brugt Røget hellefisk fra Royal Greenland, og dette er den 3. opskrift, jeg bringer i mit samarbejde med dem (se de andre to her: sushi cones med rejer og Buddha Bowl med gourmet laks)
Ruller af hellefisk med avokado-edamame-fyld kan du både vælge at spise til frokost, eller du kan servere dem som en lækker lille appetizer, hvis du en dag har gæster.
Ruller af hellefisk med avokado-edamame-fyld
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 200 g røget hellefisk fra Royal Greenland
- 200 g edamamebønner optøede
- 50 g avokado
- 2 spsk cremefraiche 38%
- 1 håndfuld frisk persille eller anden urt, du kan lide
- 1 tsk citronsaft
- sorte sesamfrø til drys, valgfrit
Sådan gør du
- Blend edamamebønner, avokado, cremefraiche, persille og citronsaft sammen til en cremet dip.
- Der er to måder, du kan lave hellefiskrullerne på: Du kan skille skiverne ad og fordele en lille klat bønnedip på hver og så rulle den skive sammen.
- Eller: du kan anrette alle skiverne af hellefisk i forlængelse af hinanden og så smøre bønnedippen i et tyndt lag ned langs midten. Herefter ruller du hele hellefiskerullen som du ville rulle sushi og skærer den ud i små ruller.
- Drys med sesam på toppen og server som tilbehør til en grøn salat.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Du kan lave rullerne på to forskellige måder.
Du kan lægge skiverne af hellefisk i forlængelse af hinanden (som på billedet nedenfor) og så smøre avokado-bønnefyldet på, inden du ruller rullen sammen. Herefter skærer du dem i skiver med en skarp kniv, lidt som hvis det var sushi.
En nemmere måde er bare at putte en klat af fyldet på hver skive hellefisk og så rulle dem sammen.
0 kommentarer til “Ruller af hellefisk med avokado-edamame-fyld”