Rule #1


 

Billedet er lånt fra Selvet.dk‘s facebookside, som jeg ikke kan linke til.

 

Rule # 1 er en anderledes approach til at stoppe tudekiksen og bare klø på. På mit arbejde havde vi i en periode et koncept, der hed: SUMO – Shut Up and Move On. Rule #1 er vist i samme boldgade.

 

PS: Og når jeg engang begynder at lave mad igen, bliver dette atter en madblog. Indtil da vil jeg spare jer for billede og opskrift på de røræg, jeg spiste til morgen, for den kan der vist ikke koges mere suppe på.

 

Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁

MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.

Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
 • e-bog med julens salater
 • e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
 • julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
 • podcast om fastholdelse og motivation

Gaverne får du med det samme efter tilmelding.

Læs mere om PLUS her >>

– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Rule #1”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane…
  Tak fordi du ikke kun deler lagkage, men også lort (og bræk…!!! …griner….)
  Det er så SKØØØØØNT når der ikke er mørke-gardiner og tætte skodder for, at vi ikke altid er overskudsramte og at det ind imellem handler om overlevelse og skyklapper. For der kan vi nok allesammen kende os selv. Og det bliver en lille bitte tiny miny smule lettere af, at det er så menneskeligt og at andre også kender det…. :-)
  Forstår godt at det er et kæmpe-dødssygt sted at være lige nu, og ville ønske at man kunne sende en hjemmegjort ret ud i cyberspace, som du kunne nyde med benene oppe!!!
  Vil bare sige at jeg virkelig nyder din blog, og at den handler om det HELE.
  De allerbedste hilsner fra Marianne

  Svar
  • Tak Marianne, det er jeg virkelig glad for at høre! Glansbilleder er kedelige og fjernt fra virkeligheden. Det gider jeg ikke selv læse om ;-)

   Svar