Rul din mad!


Jeg har tit grint lidt af mine børn, som vil spise alting, hvis det serveres på en pind. Kød, grøntsager, frugt, ostestykker. Younameit! Bare put det på en pind, og det bliver spist. Men egentlig er jeg ikke selv meget bedre. For jeg vil spise nærmest hvad som helst, hvis bare det er rullet.

Da jeg i en periode har lidt af madlede, eller rettere proteinlede, har jeg sammensat min mad lidt mere grønt end ellers. Mange af mine måltider er derfor blevet rullet ind i et par store kålblade. Så får man sine grøntsager, men man slipper for al det snitteri. Win-win siger jeg bare!

Her er f.eks. et par frokostruller bestående af rester fra den overdådige raw lasagne, jeg lavede fornyligt. Valnøddefars, nøddeost og spinatfyldet. Det mætter fint, men jeg må ty til mellemmåltider for at klare mig helt til næste måltid.

Mellemmåltider er til gengæld overflødige, når jeg fylder kålbladene med godt med protein og fedt. Som nedenfor, hvor rullen er fyldt med tun rørt med mayo og karse og en allersidste rest af valnøddefarsen. Den suspekte juice i baggrunden består af trætte grøntsager fra grøntskuffen. Gulerødder, gul peber, en hel squash og en klump ingefær.

I øvrigt er madleden lidt på retur. Men tun, synes jeg stadig, er hård kost. Men køleskabet var rungende tomt – and what’s a girl to do? Vi dribler i sommerhus i morgen, forstås. Deraf al restespisningen.

Og i aften er det jo Sankt Hans. Mine børn har aldrig været til Sankt Hans, fordi de er sådan nogle, der er begynder at pive, hvis de ikke ligger i deres seng kl. 19.00. Eller sådan har de altid været. Det sidste års tid fornemmer jeg dog, at de er blevet bedre til at holde sig vågne. Så vi overvejer at fange et Sankt Hans bål et sted, men hvor går man hen? Jeg har tænkt på Damhussengen, men er der andre gode steder? Så tip mig lige!

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Rul din mad!”

Skriv en kommentar

 1. Jeg skal virkelig snart have prøvet den valnøddefars :)

  Rigtig god tur i sommerhus, jeg håber, I har vejret med jer. Er det jeres eget hus?

  Svar