Rørt makrel med rødløg og peberrod


Frokosten blev i det salte hjørne med en rest fra aftensmaden torsdag, hvor vi fik en lækker rørt makrelsalat med rødløg og peberrod.

Ungerne var godt nok ikke begejstrede. Drengebarn syntes, det smagte “piv-mærkeligt” og pigebarn syntes, den var stærk. De spiste derfor kun en halv rugbrød med makrellen og spiste leverpostejsmadder for resten. Well, well…

Rørt makrel med peberrod -lækker LCHF frokost

Rørt makrel med rødløg og peberrod

Føj til favoritter Print Pin
3
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Alle dele blandes med undtagelse af makrellen.
  • Makrellen hakkes og blandes i resten, og den er klar til servering.
  • Server med grøn salat, chiaknækbrød og evt. rugbrød til dem, der spiser det.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Tømmermænd

Lørdag morgen, solen skinner og jeg har tømmermænd. Yrk! Wild West fredagsbar på artikelfabrikken i går. Fredagsbarer er farlige ved det, at man drikker en hel masse alkohol og ikke rigtig får noget at spise. Der blev godt nok bestilt pizzaer på et tidspunkt, men dem lod jeg passere.

Jeg var hjemme før midnat, hvilket jo er fint, men stadig en lang fest, når festlighederne allerede starter kl. 15.30. Og jeg har altså en virkelig lille tolerancetærskel omkring alkohol.

Jeg vågnede i nat og var så dårlig. Sveden haglede af mig og jeg troede, jeg skulle kaste op. Enten det eller dø. Var helt grøn i hovedet af kvalme. Det var ikke kønt. Sov med en brækspand ved siden af mig resten af natten. Tak krop, fordi du skiller dig af med det, du opfatter som en forgiftning. Jeg indlægger lige mig selv til rekreation resten af dagen med masser af hvile, vand og god, sund og nærende mad og lang gåtur i solskin. Jeg måtte springe yogaen over i morges. Det ville have fået virkelig ulækre følger, hvis jeg havde vendt hovedet nedad lige der.

Men bacon kan jo som bekendt kurere mange ting, og derfor bestod morgenmaden af æg, bacon og gode oste. F.eks. en midsommerost fra Thise, som smagte dejligt. Og en god fransk landbrie.

Frokosten bliver også i det salte hjørne med en rest fra aftensmaden torsdag, hvor vi fik en lækker rørt makrelsalat.

Ungerne var godt nok ikke begejstrede. Drengebarn syntes, det smagte “piv-mærkeligt” og pigebarn syntes, den var stærk. De spiste derfor kun en halv rugbrød med makrellen og spiste leverpostejsmadder for resten. Well, well…

Vil du gerne spise flere grøntsager?🥦🥕🥒

… men stadig gerne rimelig Low Carb? Så overvej min Low Carb-kostplan. Den er lavet, så du får mindst 600 g grønt om dagen, godt med protein og moderat med sundt fedt. Det er sund og lækker og let mad – perfekt til foråret🌱

Find den her: Low Carb kostplan

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Rørt makrel med rødløg og peberrod”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Den minder om mit barndomshjem i Skagen. Vi brugte purløg istedet for rødløg. Den bliver knap så stærk tænker jeg haha

    Svar