Røræg med kødrest


Jeg kunne sikkert godt have fundet på en mere fængende titel til denne men det, jeg i virkeligheden gerne ville var at vise hvor nemt og simpelt, man kan spise Low Carb og Keto.

Røræg med kødrest Hverdagsmad Keto

Røræg med kødrest

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk æggene sammen i en skål.
 • Opvarm stegefedt på panden og steg æggene til røræg ved at rode dem rundt på panden, indtil de er faste og lækre.
 • Varm kødet. Den ene dag gjorde jeg det på panden, den anden dag i ovn. Jeg spiste det nemlig to dage i træk. Ovnen fungerede bedst.
 • Drys med forårsløg og chili. Spis og vær glad for at sund livsstil ikke behøver være mere besværligt end det.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hverdagsvenlig Keto-mad

En af de ting, jeg gør meget ud af at lære deltagerne på mit Kickstart-kursus er at man ikke skal spise ‘opskrifter’. Og det lyder måske mærkeligt kommende fra en, der delvist lever af at lave opskrifter.

Man kan bruge opskrifter, når man skal lave en særlig ret eller trænger til god inspiration, men de fleste gange skal man bare spise og det foregår ved at man stikker hovedet ind i køleskabet og ser hvad der er derinde. Nøjagtigt som man gjorde dengang man spiste rugbrød til frokost. Hvad er der af pålæg i dag..? Leverpostej, nej? Ok, så bliver det spegepølse.

Nøjagtigt sådan spiser man også, når man spiser Low Carb eller Keto som livsstil og ikke som en kur, man er dødtræt af inden der gået fire uger, fordi det er ALT for besværligt med alt det forskellige mad, man skal lave hele tiden.

Død ærgerligt. Det kunne have været så nemt.

Røræg med kødrest

Så her kommer røræg med kødrest. Jamen det er, hvad det er. Jeg brugte en rest af den kinesiske svinekød.

Og nej, jeg spiste ikke yderligere grøntsager til. Det kunne jeg have gjort hvis jeg havde villet, men det ville jeg åbenbart ikke lige her (og det ligger der ikke nogle nævneværdige tanker bag. Det var bare sådan det blev).

Hverdagsmad Keto

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Røræg med kødrest”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Denne er egentlig ret god at huske på – det med rester 😊 Jeg er ny i det her Keto univers og kunne vildt godt tænke mig en eller form for “sammentælling” af det man spiser på en dag. Hvis man taster de forskellige retter ind at man kunne se hvor meget fedt, protein osv son var indtaget. Findes dette hos dig eller ?

  Svar
  • Hej Lene
   Ikke specifikt, nej. Med PLUS-medlemskab har du adgang til energiberegninger (altså kalorier, kulhydrat, protein og fedt) på alle mine opskrifter, men ift. selv at taste ind, skal du have fat i et program som fx madlog.dk

   læs evt. artiklen her: Sådan tæller du kulhydrater for gode tip og undgå begynderfælder med det tælling. Artiklen er til PLUS-medlemmer men kan læses gratis i prøveperioden.

   Svar