Røræg med grøntsager og ost er en virkelig dejlig og mættende start på dagen. En rest grøntsager steges kort på panden, røræggene steges oveni og til sidst får det hele smeltet ost ud over sig. Opskriften tager max 10 minutter at lave og du er mæt til frokost.
Ingredienser
- 3 æg
- 100 g rød peberfrugt
- 50 g broccoli en rest, dampet
- 50 g revet cheddar
- salt og friskkværnet peber
- smør eller kokosolie til stegning
Sådan gør du
- Pisk æggene godt sammen.
- Skær peberfrugt og broccoli i mindre stykker
- Opvarm smør eller kokosolie på en pande og steg peberfrugt og broccoli heri.
- Tilsæt æggene og rør det hele godt rundt, til æggemassen er gennemstegt.
- Hæld revet ost over og læg låg på panden – eller hæld det hele på tallerken og gratiner retten i ovn, hvis din ovn alligevel er tændt.
- Drys med salt og peber og server.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Mættende røræg med grøntsager og ost
Røræg med ost har jo længe været min favorit og er det måske stadig. Men når du lige kommer lidt grøntsager i, får retten mere fylde og for dem, der godt kan lide volumen i deres måltider, er det rigtig godt. Jeg kan egentlig godt være ‘volumen-spiser’ (elsker det udtryk😅). Jeg elsker at spise. Men min mave har det tit bedst med koncentreret næring og jeg er derfor lidt forsigtig med at loade op med for meget fyld, aka grøntsager.
Men det er jo alt sammen en smagssag. Disse mættende røræg kan laves både med og uden grøntsagerne. Men har du en rest grøntsager fra dagen før, er det dejligt at få dem brugt.
0 kommentarer til “Røræg med grøntsager og ost”