Rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas


I sidste uge lavede jeg denne lækre rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas, og portionen blev så stor, at jeg endte med at spise den til mange, mange måltider.

Den smagte rigtig dejligt, så det gjorde ingenting. Faktisk elsker jeg at have salater i køleskabet, som jeg hurtigt kan tage ud og hælde på tallerkenen. Ellers ender jeg tit bare med kedelige grøntsagsstænger.

Rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas --> madbanditten.dk

Rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas

Føj til favoritter Udskriv Pin
6 personer
|
25 minutter

Ingredienser

Tahindressing

Kerneknas

Sådan gør du

 • Snit grøntsagerne fint og bland dem i en stor skål. Rør dressingen sammen i en mindre skål og vend den godt ind i grøntsagerne.
 • Opvarm olivenolie på en middelvarm pande og rist kernerne heri. Drys med salt og lad afkøle. Server de saltristede kerner som drys til råkosten.

Noter

Råkosten her smager dejligt som tilbehør til alle dagens måltider. Her har jeg fx spist den til både morgenmad og frokost.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
 
Rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas --> madbanditten.dk
 
Rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas --> madbanditten.dk
 
 

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Salaten ser lækker, den skal bestemt prøves,
  Men lige et andet spørgsmål: hvordan kombinerer jeg lchf og 5:2?
  Spiser man så lchf de dage man faster – for så får man ret hurtigt de 500 kacl?

  Svar
  • Ja det ville jeg nok vælge. Når kroppen først er fedtdrevet, som den jo bliver på LCHF, er det relativt nemt at faste. Kroppen løber jo ikke tør for energi. For mig ville det fungerer bedst at spise et LCHF-måltid på fastedage. Skulle jeg begynde at spare på fedtet af hensyn til kalorierne, ville jeg først blive sulten. Men det vigtigste er jo selvfølgelig, at du gør det, der fungerer for dig. Jeg har skrevet et par indlæg om 5:2. Måske har du læst dem også..

   Svar