Rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas


I sidste uge lavede jeg denne lækre rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas, og portionen blev så stor, at jeg endte med at spise den til mange, mange måltider.

Rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas --> madbanditten.dk

Rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas

Føj til favoritter Print Pin
6 personer
|
25 minutter

Ingredienser

Tahindressing

Kerneknas

Sådan gør du

  • Snit grøntsagerne fint og bland dem i en stor skål. Rør dressingen sammen i en mindre skål og vend den godt ind i grøntsagerne.
  • Opvarm olivenolie på en middelvarm pande og rist kernerne heri. Drys med salt og lad afkøle. Server de saltristede kerner som drys til råkosten.

Noter

Råkosten her smager dejligt som tilbehør til alle dagens måltider. Her har jeg fx spist den til både morgenmad og frokost.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Den smagte rigtig dejligt, så det gjorde ingenting. Faktisk elsker jeg at have salater i køleskabet, som jeg hurtigt kan tage ud og hælde på tallerkenen. Ellers ender jeg tit bare med kedelige grøntsagsstænger.

Rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas --> madbanditten.dk

Vil du gerne spise flere grøntsager?🥦🥕🥒

… men stadig gerne rimelig Low Carb? Så overvej min Low Carb-kostplan. Den er lavet, så du får mindst 600 g grønt om dagen, godt med protein og moderat med sundt fedt. Det er sund og lækker og let mad – perfekt til foråret🌱

Find den her: Low Carb kostplan

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Rødkålsråkost med tahindressing og kerneknas”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Salaten ser lækker, den skal bestemt prøves,
    Men lige et andet spørgsmål: hvordan kombinerer jeg lchf og 5:2?
    Spiser man så lchf de dage man faster – for så får man ret hurtigt de 500 kacl?

    Svar
    • Ja det ville jeg nok vælge. Når kroppen først er fedtdrevet, som den jo bliver på LCHF, er det relativt nemt at faste. Kroppen løber jo ikke tør for energi. For mig ville det fungerer bedst at spise et LCHF-måltid på fastedage. Skulle jeg begynde at spare på fedtet af hensyn til kalorierne, ville jeg først blive sulten. Men det vigtigste er jo selvfølgelig, at du gør det, der fungerer for dig. Jeg har skrevet et par indlæg om 5:2. Måske har du læst dem også..

      Svar