Rødkålsalat med ingefær og ribs


Her kommer et frækt rødkålsindslag. Man skal nok have en temmelig liberal familie for at kunne sælge denne ind til andestegen juleaften, men så må man jo bare spise den nogle af de andre dage.

Rødkålsalat med ingefær og ribs

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Snit rødkål og rødbede.
  • Pres saften ud af appelsinerne og bland med saften fra ingefæren.
  • Jeg kørte ingefæren igennem juiceren og brugte juicen derfra. Har du ingen juicer, må du rive eller presse det og så skal du nok bruge mindre mængder for at den ikke bliver for stærk.
  • Lad gerne salaten trække et par timer inden servering, hvis du har tiden til det. Ribs drysser du bare over salaten inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Rødkålsalat med ingefær og ribs”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Uhm… Den må prøves af inden juleaften. Vi plejer nemlig gerne at lave en rødkålssalat udover den kogte rødkål :-) Og den her med rødbede i lyder rigtig god!

    Svar