Her kommer et frækt rødkålsindslag. Man skal nok have en temmelig liberal familie for at kunne sælge denne ind til andestegen juleaften, men så må man jo bare spise den nogle af de andre dage.
Pres saften ud af appelsinerne og bland med saften fra ingefæren.
Jeg kørte ingefæren igennem juiceren og brugte juicen derfra. Har du ingen juicer, må du rive eller presse det og så skal du nok bruge mindre mængder for at den ikke bliver for stærk.
Lad gerne salaten trække et par timer inden servering, hvis du har tiden til det. Ribs drysser du bare over salaten inden servering.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Vil du gerne spise flere grøntsager?🥦🥕🥒
… men stadig gerne rimelig Low Carb? Så overvej min Low Carb-kostplan. Den er lavet, så du får mindst 600 g grønt om dagen, godt med protein og moderat med sundt fedt. Det er sund og lækker og let mad – perfekt til foråret🌱
Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.
Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸
Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:
Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.
I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”
Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.
Uhm… Den må prøves af inden juleaften. Vi plejer nemlig gerne at lave en rødkålssalat udover den kogte rødkål :-) Og den her med rødbede i lyder rigtig god!
Jeg så lige den her opskrift, tror du ikke man kan lave en sukker- og melfri version?
http://smittenkitchen.com/blog/2012/12/cashew-butter-balls/
Øh, ribs i december?? De må komme langvejs fra…
Men det lyder temmelig godt:-)
Hilsen
Susan
Bruxelles
De kom fra mandens fotoshoot så oprindelse ukendt ;-)
Uhm… Den må prøves af inden juleaften. Vi plejer nemlig gerne at lave en rødkålssalat udover den kogte rødkål :-) Og den her med rødbede i lyder rigtig god!