Her kommer et frækt rødkålsindslag. Man skal nok have en temmelig liberal familie for at kunne sælge denne ind til andestegen juleaften, men så må man jo bare spise den nogle af de andre dage.
Ingredienser
- 500 g rødkål
- 150 g rødbeder
- 1-2 øko-appelsin saften
- 1 frisk ingefær revet
- 1 håndfuld ribs til topping
Sådan gør du
- Snit rødkål og rødbede.
- Pres saften ud af appelsinerne og bland med saften fra ingefæren.
- Jeg kørte ingefæren igennem juiceren og brugte juicen derfra. Har du ingen juicer, må du rive eller presse det og så skal du nok bruge mindre mængder for at den ikke bliver for stærk.
- Lad gerne salaten trække et par timer inden servering, hvis du har tiden til det. Ribs drysser du bare over salaten inden servering.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Jeg så lige den her opskrift, tror du ikke man kan lave en sukker- og melfri version?
http://smittenkitchen.com/blog/2012/12/cashew-butter-balls/
Øh, ribs i december?? De må komme langvejs fra…
Men det lyder temmelig godt:-)
Hilsen
Susan
Bruxelles
De kom fra mandens fotoshoot så oprindelse ukendt ;-)
Uhm… Den må prøves af inden juleaften. Vi plejer nemlig gerne at lave en rødkålssalat udover den kogte rødkål :-) Og den her med rødbede i lyder rigtig god!