I starten af denne uge viste jeg, hvordan jeg havde snittet en hulens masse grøntsager en søndag eftermiddag, som herefter sikrede godt med grøntsager på tallerkenen langt ind i ugen. Det gjorde det nemt og hurtigt at bikse denne gang rodfrugt-rösti sammen, som flere af jer har spurgt om opskriften på.
Jeg beklager på forhånd de sjuskede mængdeangivelser.
PS: Rodfrugter er jo en underjordsgrøntsag og er mest for dig, der spiser liberal LCHF.
De andre snittede grøntsager har vi haft glæde af hele ugen. Så sent som i går spiste vi af dem, da vi fik kylling i cremet peanutbutter med blomkålsris.
Rodfrugt-rösti med fræk smag af lakrids
Føj til favoritter Udskriv PinIngredienser
- 200 g knoldselleri revet
- 100 g gulerod revet
- 1 dl nødder malet til mel
- 2 tsk fennikelfrø malet i kaffemølle for lækker lakridssmag
- 100 g revet ost (jeg brugte flødehavarti)
- 2 æg
- salt peber
- Smør eller kokosolie til stegning
Sådan gør du
- Bland hele balladen i en skål og sørg for at æggene er rørt godt ud i hele dejen.
- Opvarm smør eller kokosolie på en pande og fordel klatter (ca. 1 spsk) rundt på panden.
- Pres dem flade og steg færdig på begge side. De er faktisk pænt nemme at vende!
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Det var alt hvad min tid rakte til i dag. Jeg skal nemlig holde børnefødselsdag igen i dag. Godt det snart er december. Eller noget…
0 kommentarer til “Rodfrugt-rösti med fræk smag af lakrids”