Roastbeef-‘carpaccio’ med rucola og parmesan


Roastbeef carpaccio er måske et skørt navn, for kødet her er jo stegt. Men det var det bedste, jeg kunne komme på.

Roastbeef carpaccio - lækker kold sommermad, der mætter

Roastbeef-‘carpaccio’ med rucola og parmesan

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 person
|
15 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Skær roastbeef i tynde skiver. Mit blev lidt kluntet, da stegen stadig var lun. I den bedste af alle verdener skar man den kold i tynde skiver på pålægsmaskine (som jeg jo ikke ejer)
 • Hæld godt med olivenolie over og drys med salt og peber.
 • Top med godt med rucola og parmesan.
 • Spis og vær glad!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Sidste gang vi besøgte Italien, var jeg simpelthen så overrasket over, hvor nemt det var at spise Low Carb. Alle steder, vi kom, var der valgmuligheder med salat, grøntsager, kød og ost og på bordene stod der flasker med ekstra jomfruolivenolie til selvbetjening.

Hør lige. Det er det eneste, jeg skal bruge!

Roastbeef Carpaccio – selv i lufthavnen

Selv i lufthavnene fik vi så lækker mad. I Rom lufthavn spiste vi en virkelig lækker anretning med noget helt tyndskåret kød toppet med rigelige mængder parmesanost og rucolasalat. En slags ‘roastbeef carpaccio’, og i Sardinien lufthavn spiste vi en ordentligt Caprese-salat med masser af oliven til.

Men det var retten med roastbeef carpaccio, jeg sådan havde lyst til at lave herhjemme, for det er jo virkelig det nemmeste i verden. Og frokosten synes jeg nogle gange  kan være lidt træls at skulle stå der og lave midt på dagen, og derfor lavede jeg i weekenden en stor roastbeef, og den har jeg så spist af siden.

Selv ungerne er vilde med det, og Silas, som ellers ikke er så vild med fedt (ja, I know) har virkelig fået smag for en god olivenolie, så det er en glimrende vej at få lidt sundt fedt i ham også.

Roastbeef carpaccio - lækker kold sommermad, der mætter

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Roastbeef-‘carpaccio’ med rucola og parmesan”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Min frokost idag blev en købesalat kombineret med carpaccio. Ofte smider jeg også en holdfuld jordbær oveni. Det er simpelthen så lækkert

  Svar
 2. Og så kan man ikke lade være med at tænke på, at mange forbinder Italien med pasta ?
  Det er det, jeg allerbedst kan lide ved middelhavslandenes mad: Retterne er gennemskuelige og der er fokus på de enkelte råvarer… Det gør også livet lettere for folk med allergier og/eller intoleranser.

  Jeg skal i hvert fald prøve den “stegte carpaccio” en af dagene.

  Svar
  • Ja enig. Der var også masser af pasta og pizza, men der var ved gud også masser af fisk og skaldyr og kød og grøntsager. Og som du siger var det meste af det helt enkelt. Men jo altså virkelig lækkert!

   Svar