Ristede cashews med chili og forårsløg – og lidt tirsdagsspas!


På vores ferier ude i Thailand bestiller vi ofte lidt cashewnødder, når vi sidder på restaurant og venter på maden. Når vi er derude,  bor vi på hotel, og derfor er der sjældent adgang til gode mellemmåltider, hvilket betyder, at sulten ofte er stor, når vi endelig sætter os til bords. Og så kan det være nødvendigt med en lille snack, hvis man vil have ro på sig selv ungerne der midt på restauranten. Og det samme kan sådan set gælde herhjemme. Jeg spiser sjældent mellemmåltider efterhånden, og det trives jeg rigtig fint med, men det betyder nogle gange, at jeg glemmer at servere et for ungerne, som godt stadig kan have brug for det af og til.

Så her er en af mine yndlings pre-dinner snacks: Usaltede cashewnødder, der er ristet let på en tør pande og herefter pyntet med lidt hakket chili og forårsløg og lidt grove saltflager. Og tankerne stryger tilbage til Thailand, hvilket bare er en ekstra bonus.

Og nu til lidt spas. I går faldt jeg over denne sjove illustration på Facebook:

Hvilke fire ord finder du først? Jeg afslører mine i kommentarfeltet. God tirsdagsspas!

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

21 kommentarer til “Ristede cashews med chili og forårsløg – og lidt tirsdagsspas!”

Skriv en kommentar

 1. Ha ha den er da meget sjov!!

  Mine ord var Lazy, Happy, Patiens og Naive – første og sidste synes jeg ikke helt passer på mig, med en lille bitte undtagelse af naive en gang imellem :D

  Min kæreste har lige prøvet og fik Sentimental, Restles, Passionate og outgoing – den første passer kun delvis :D men resten er spot on!

  Desuden Jane, mange tak for en super god blog – jeg elsker at tjekke ind og følge med i dit liv og er superglad for dine opskrifter, som tit og ofte gør at jeg tør prøve mig frem!

  Svar
 2. Loyal, thoughtful, impatient, lovely. Alle er vel “lovely”, men de tre andre rammer skræmmende meget plet :-)

  Svar
 3. Dramatic, happy, lazy og thoughtfull.
  Jeg vil gerne stå ved happy og thoughtfull, men jeg har ikke det mindste dramatik i mig, og jeg er på heller ingen måde doven :)

  Svar
 4. Time, passionate, naive og thoughtful. Mmhjaa, ved ikke lige med “time”, men ellers er den god.
  Tak for en fantastisk blog! Følger hovedsageligt modeblogs, men er så bidt af din hyggelige blog med lækker mad, et anderledes layout og inspirerende posts :)

  Svar
 5. Happy, elegant, peaceful og reserved. Ville ønske jeg var elegant, men det er vist noget af en tilsnigelse at kalde mig det. Resten passer ret godt:-) Sjovt!

  Svar
 6. Loyal, outgoing, lovely og peaceful. Hmmm… Loyal og lovely kan jeg stå inde for, og peaceful er jeg da også – HVIS jeg ikke er oversulten! ;-) Outgoing… Argh, det tror jeg nok ikke lige…

  Svar