Risifrutti på LCHF-måden har alle dage været populær. Simpelthen en sundere og sukkerfri variant af den (for mig uforklarligt) populære risifrittu.
Ingredienser
- 100 g hytteost
- 100 g mascarpone
- ½ tsk vaniljepulver
- 2 tsk SukrinMelis udelades for en helt sukkerfri version
- 50 g hindbær
Sådan gør du
- Rør hytteosten sammen med mascarpone og tilsæt vanilje og evt. Sukrinmelis.
- Blend hindbær til sovs med stavblenderen og fordel ovenpå. Hindbærsovsen behøver ikke ekstra sødning, hvis du spørger mig.
Noter
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Man skal ikke lede længe for at finde tarvelige produkter i køledisken. Dem er der ellers nok af. Den værste slags er, i mine øjne, dem, som prøver at kamuflere sig bag noget andet end det, de er. Som fx Risifrutti, som markedsføres som et “velsmagende og mættende mellemmåltid lavet af mælk og ris”. Nåmmen mælk og ris, det lyder da ikke så skidt, måske endda nærmest lidt sundt. Aaarh vel? Vi befinder os langt ovre i dessertgenren her. Også selvom vi vælger den “sukkerfrie” variant.
Risifrutti uden sukker, der faktisk mætter
Måske er det fjollet at kalde denne for risifrutti. Måske skulle vi bare kalde den for cremet vaniljedessert med hindbærsovs i stedet. Eller omkring jul er den jo næsten i familie med ‘hytte à la manden’, som er Low Carberens bud på en risalamande.
Uanset navn, så var det en blød og lidt tung dessertanretning Her kan vi faktisk tale om noget, der mætter.
Risifrutti goes LCHF. Jamen, hvad bliver det næste?
Det er IKKE i orden! Risifrittu skal laves med MÆLK IKKE UDEN MÆLK!!!!!
Eeej hvor fedt, at du lige melder ind med det værdifulde input. Jeg er sikker på, at mange af mine læsere finder det virkelig indsigtsfuldt.