Risifrutti goes LCHF


Risifrutti på LCHF-måden har alle dage været populær. Simpelthen en sundere og sukkerfri variant af den (for mig uforklarligt) populære risifrittu.

risifrutti LCHF

Risifrutti goes LCHF

Føj til favoritter Print Pin
2
|
5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør hytteosten sammen med mascarpone og tilsæt vanilje og evt. Sukrinmelis.
  • Blend hindbær til sovs med stavblenderen og fordel ovenpå. Hindbærsovsen behøver ikke ekstra sødning, hvis du spørger mig.

Noter

Skulle du vælge at spise denne som måltid og ikke som dessert, spiser du bare begge portioner. 

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Man skal ikke lede længe for at finde tarvelige produkter i køledisken. Dem er der ellers nok af. Den værste slags er, i mine øjne, dem, som prøver at kamuflere sig bag noget andet end det, de er. Som fx Risifrutti, som markedsføres som et “velsmagende og mættende mellemmåltid lavet af mælk og ris”. Nåmmen mælk og ris, det lyder da ikke så skidt, måske endda nærmest lidt sundt.  Aaarh vel? Vi befinder os langt ovre i dessertgenren her. Også selvom vi vælger den “sukkerfrie” variant.

Risifrutti uden sukker, der faktisk mætter

Måske er det fjollet at kalde denne for risifrutti. Måske skulle vi bare kalde den for cremet vaniljedessert med hindbærsovs i stedet. Eller omkring jul er den jo næsten i familie med ‘hytte à la manden’, som er Low Carberens bud på en risalamande.

Uanset navn, så var det en blød og lidt tung dessertanretning Her kan vi faktisk tale om noget, der mætter.

Risifrutti goes LCHF. Jamen, hvad bliver det næste?

risifrutti LCHF

Bliv GULD-medlem til bronzepris

Til august introducerer vi nye priser på MadbandittenPLUS. Er du tilmeldt inden, får du automatisk GULD-medlemskab til bronzepris.

Læs mere her

Proteinmanifestet kan forudbestilles nu

Proteinmanifestet giver en længe ventet stemme til de animalske proteinkilder og forklarer ud fra biologi og sund fornuft, hvorfor de er et bedre valg end planteprotein.

Når du forudbestiller den, får du den leveret i postkassen på udgivelsesdagen og du hjælper samtidig med at boghandlerne ser, at her er en bog, de skal være opmærksomme på🙏

Læs og forudbestil her:

Proteinmanifestet

Proteinmanifestet

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

64 kommentarer til “Risifrutti goes LCHF”

    • Det tror jeg godt. Måske flødeost naturel eller ricotta? Det er jo ikke helt det samme men det vil blive ok, tror jeg.

      Svar
    • Eeej hvor fedt, at du lige melder ind med det værdifulde input. Jeg er sikker på, at mange af mine læsere finder det virkelig indsigtsfuldt.

      Svar