Reprise: Hjemmelavet bounty


Når vi skal have gæster, laver jeg ofte hjemmelavet bounty. Det er simpelthen så nemt at lave, og så smager det sygt godt! Jeg kan godt garantere, at imponeringsfaktoren er høj her, og det gør jo ikke noget ;-) En anden fordel ved at lave bounty til gæsterne er, at de hjælper med at spise dem. De er farlige at have i køleskabet, skulle jeg hilse og sige.

Hjemmelavet bounty

Føj til favoritter Udskriv Pin
10 stk
|
2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Kokosmælken smeltes i kasserolle sammen med kokosolien.
 • Sukrin tilsættes og til sidst kokosmelet.
 • Beklæd en bageform eller en rugbrødform med plastikfilm og pres kokosmassen derned.
 • Lad massen stå i køleskab nogle timer, så den stivner og du kan skære den ud i firkanter.
 • Smelt chokoladen i vandbad sammen med lidt kokosolie og dyp dine små bountyer deri ved hjælp af to gafler.
 • Køl af i køleskab igen og spis, når de er helt afkølede.

Noter

*Tjek lige kulhydratindholdet. Der kan være stor forskel. Jeg brugte den fra Santa Maria, som har 1 g pr. 100 g. Lad dåsen stå i køleskab en dags tid, så den skiller og brug så kun den tykke del i toppen
**Igen, tjek lige kulhydratindholdet, som kan variere fra 6,5% til 24%. Coops Änglamark indeholder 3,5%.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Opskriften har jeg bragt for 100 år siden, men den kan sagtens tåle et gensyn.

Godis uden blodsukkerstigning og humørsyge. Mums!

Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁

MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.

Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
 • e-bog med julens salater
 • e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
 • julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
 • podcast om fastholdelse og motivation

Gaverne får du med det samme efter tilmelding.

Læs mere om PLUS her >>

– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Reprise: Hjemmelavet bounty”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Kan jeg lægge kokosmælken i fryseren ? Glemte at sætte den på køl i går…ville gerne lave bounty i dag :-)

  Svar
  • Ååh nej det tror jeg ikke, for du har brug for at cremen skiller fra vandet og jeg vil frygte at fryseren bare fryser det hele sammen.

   Svar
 2. Fint, tak for info og opskrift.

  Jeg kan egentlig godt lide kokossmagen, men dog ikke fra alle fabrikanter. Jeg har ind imellem haft held til og købe noget fantastisk, velsmagende kokosolie, men tror du jeg har gemt glasset eller kan huske mærket? Nixen! Næste gang jeg rammer SPOT ON … da skriver jeg det ned 10 forskellige steder, så har jeg en chance :)

  Svar
 3. Jeg har tidligere lavet Bounty, men det har været med kondenseret mælk. De var i hvert fald gode, men jeg vil da klart prøve dem her også.
  Hvorfor skal der olie i chokoladen?

  Svar
  • Jeg putter kokosolie i chokoladen, da jeg synes det gør det lettere at fordele den på bountyerne. Den bliver lige lidt tyndere og medgørlig :-)

   Svar
 4. Det lyder virkelig lækkert! Det må prøves! Men hvilken kokosolie bruger du Jane og er det en lille eller en stor dåse kokosmælk du bruger?

  De sidste par gange jeg har købt kokosolie, har det smagt okay fint i de varme retter, men knapt så velsmagende i kolde. Det drejer sig om Urtekram og Rømer produkterne.

  Svar
  • Jamen, de er så gode! Kokosmælken er en stor dåse, hvor man så kun bruger godt halvdelen (altså flødedelen). Jeg er heller ikke så vild med kokosoliesmagen, så jeg bruger altid Cocosas kokosolie uden smag. Cosmoveda har vist også lavet en uden smag.

   Svar
  • Sukrin købes i helsekosten. Vær opmærksom på, at der findes to forskellige: sukrin og sukrin+. De har forskellig sødningsgrad, og hvis du bruger sukrin+, skal mængden i opskriften halvveres. Sukrin er et naturligt sødningsmiddel, som ikke påvirker blodsukkeret. Det er dyrt men bestemt det værd, hvis man er blodsukkerudfordret, som jeg er. Ellers kan du bare lave dem med sukker. LCHF søger på mange måder bare at minimere blodsukkerudsving. Det er derfor så mange overraskes over, hvor godt de får det i kroppen, når de forsøger sig med denne kostsammensætning.

   Svar