Remoulade


Hjemmelavet remoulade er nemt at lave sukkerfri, og der er ingen grund til, at du skal undvære remoulade, bare fordi du vil spise sukkerfrit. Med denne opskrift får du opfyldt alle dine remouladedrømme (indrøm bare, at du har dem).

Remoulade uden sukker - opskrift på hjemmelavet remoulade

Remoulade

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Print Pin
1 glas
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienserne sammen og smag til med sødning og hvidvinseddike, til du rammer den perfekte remo-smag.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hjemmelavet remoulade – sukkerfri opskrift

Hjemmelavet remoulade er dødnemt at lave selv, og det tog mig ikke mange øjeblikke at nå til bedre at kunne lide denne variant end købe-remouladerne. Den smager dejligt, selvom den er sukkerfri og jeg tror, jeg ville vælge denne, selv hvis jeg ikke spiste sukkerfrit/Low Carb.

Jeg laver normalt hjemmelavet remoulade på en mayonnaise, som jeg køber. Jo, man kan fint lave mayonnaise selv og det giver helt sikkert muligheder for at bruge en olietype, man er komfortabel med at spise. Men nogle gange er der også et liv, der skal leves.

Jeg køber mayonnaise og undgår dem, der indeholder solsikkeolie eller ‘unavngiven vegetabilsk olie’. I stedet indeholder de rapsolie, som bestemt heller ikke er min foretrukne, men i de mængder, jeg spiser remoulade, er det et kompromis, jeg fint indgår.

Sukkerfri remoulade – hvad bruger man den til?

Vi bruger især remoulade, når vi spiser fiskefrikadeller. Nøj det er godt altså med sådan en lun fiskedelle dyppe i hjemmelavet remoulade. Svinger jeg mig op til at lave en fiskefilet, er remouladen her også et must.

Og jeg skal da gerne indrømme, at jeg også gerne bruger en klat på min langtidsstegte roastbeef. Ved du, at jeg har en opskrift på ristede løg uden hvedemel? Det har jeg. Et par skiver kold roastbeef med hjemmelavet remoulade og ristede løg er altså ikke det værste, man kan få serveret.

Flere lækre dips og dressinger

Gode dips og dressinger er jo utvivlsomt noget, der gør Low Carb-livet nemt. At have en god dip eller dressing i køleskabet, som man hurtigt kan tage ud, når det er spisetid, gør det så nemt at kombinere at nogle i familien spiser Low Carb og andre måske ikke gør.

Sådan har vi altid gjort det. Vi laver helt almindelig mad. De voksne spiser grøntsagstilbehør og lidt ekstra dip/dressing – det kunne være hjemmelavet remoulade som her – og famliens yngste spiser deres kartofler, ris osv. til også.

Find din favorit dip eller dressing i min store opskriftsamling her: Dip og dressinger

Remoulade uden sukker - opskrift på hjemmelavet remoulade

Er du i tvivl om, hvor meget du skal spise?

Så prøv min online kalorieberegner.

Du indtaster dit køn, din alder, din højde, din vægt og dit aktivitetsniveau og så fortæller beregneren dig, hvor mange kalorier du skal spise, hvis du vil holde vægten, hvis du ønsker vægttab og hvis du ønsker at arbejde på at øge i muskelmasse.

Jeg har lavet to forskellige oplæg til vægttab. En, jeg kalder stabilt vægttab, som er egnet til et stabilt og realistisk vægttab, hvor du stadig har god energi, sover godt og bevarer din muskelmasse og hvor der stadig er plads til et socialt liv. Og så en, jeg kalder målrettet vægttab, som du kan bruge i perioder, hvor motivationen er særligt høj, eller hvor du er indstillet på at give den en ekstra skalle og er ok med, at det kræver lidt ekstra fokus.

Når du har udregnet dit kaloriebehov, hjælper jeg dig med at få styr på dine makronæringsstoffer (kulhydrat, protein og fedt), alt efter om du ønsker at spise Keto eller Low Carb.

Kalorieberegneren er med i mit SØLV og GULD medlemskab, men du kan prøve den i den gratis prøveperiode, hvis du ikke er medlem allerede.

Jeg vil prøve det gratis i 7 dage!

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Remoulade”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. 4 stars
    Holy moly, den var sur 😂 tror jeg starter med 1/2 tsk eddike næste gang. Havde ikke hvidvindeddike, så brugte æblecidereddike. Måske var cornichonerne også vildt sure. Ramte dog en god smag til sidst. Bliver jo klart nødt til at købe en ny portion roastbeef.

    Svar
  2. Jeg kan godt li’ remoulade. Især sådan en let lys remoulade som man fik på cafeteria i gamle dage :-) Jeg har fundet en remoulade (Gråsten) indeholdende 13 g kh / 100 g heraf 11 g sukkerarter. Den blander jeg med cremefraiche 18 % i forholdet 1 spsk. remoulade og 3 spsk. cremefraiche. Mister ikke remouladesmagen. Er vi så ikke nede på acceptabelt lchf / keto niveau.

    Svar
    • Jeg kan også virkelig godt lide remoulade :))
      Det vigtige her er jo stadig at du har styr på dit totale kulhydratindtag for dagen. Men jeg spiser også tit bare almindelige køberemoulade. Man spiser jo ikke 100 g. Spiser man fx 1 spsk ren køberemoulade, får man 2 g kulhydrat derfra. Hvis du fortyndede den med mayonnaise i stedet for cremefraiche, ville du få kulhydratindholdet endnu længere ned.

      Svar