Remoulade


Hjemmelavet remoulade er nemt at lave sukkerfri, og der er ingen grund til, at du skal undvære remoulade, bare fordi du vil spise sukkerfrit. Med denne opskrift får du opfyldt alle dine remouladedrømme (indrøm bare, at du har dem).

Remoulade uden sukker - opskrift på hjemmelavet remoulade

Remoulade

4 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1 glas
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Rør alle ingredienserne sammen og smag til med sødning og hvidvinseddike, til du rammer den perfekte remo-smag.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hjemmelavet remoulade – sukkerfri opskrift

Hjemmelavet remoulade er dødnemt at lave selv, og det tog mig ikke mange øjeblikke at nå til bedre at kunne lide denne variant end købe-remouladerne. Den smager dejligt, selvom den er sukkerfri og jeg tror, jeg ville vælge denne, selv hvis jeg ikke spiste sukkerfrit/Low Carb.

Jeg laver normalt hjemmelavet remoulade på en mayonnaise, som jeg køber. Jo, man kan fint lave mayonnaise selv og det giver helt sikkert muligheder for at bruge en olietype, man er komfortabel med at spise. Men nogle gange er der også et liv, der skal leves.

Jeg køber mayonnaise og undgår dem, der indeholder solsikkeolie eller ‘unavngiven vegetabilsk olie’. I stedet indeholder de rapsolie, som bestemt heller ikke er min foretrukne, men i de mængder, jeg spiser remoulade, er det et kompromis, jeg fint indgår.

Sukkerfri remoulade – hvad bruger man den til?

Vi bruger især remoulade, når vi spiser fiskefrikadeller. Nøj det er godt altså med sådan en lun fiskedelle dyppe i hjemmelavet remoulade. Svinger jeg mig op til at lave en fiskefilet, er remouladen her også et must.

Og jeg skal da gerne indrømme, at jeg også gerne bruger en klat på min langtidsstegte roastbeef. Ved du, at jeg har en opskrift på ristede løg uden hvedemel? Det har jeg. Et par skiver kold roastbeef med hjemmelavet remoulade og ristede løg er altså ikke det værste, man kan få serveret.

Flere lækre dips og dressinger

Gode dips og dressinger er jo utvivlsomt noget, der gør Low Carb-livet nemt. At have en god dip eller dressing i køleskabet, som man hurtigt kan tage ud, når det er spisetid, gør det så nemt at kombinere at nogle i familien spiser Low Carb og andre måske ikke gør.

Sådan har vi altid gjort det. Vi laver helt almindelig mad. De voksne spiser grøntsagstilbehør og lidt ekstra dip/dressing – det kunne være hjemmelavet remoulade som her – og famliens yngste spiser deres kartofler, ris osv. til også.

Find din favorit dip eller dressing i min store opskriftsamling her: Dip og dressinger

Remoulade uden sukker - opskrift på hjemmelavet remoulade

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Remoulade”

 1. 4 stars
  Holy moly, den var sur 😂 tror jeg starter med 1/2 tsk eddike næste gang. Havde ikke hvidvindeddike, så brugte æblecidereddike. Måske var cornichonerne også vildt sure. Ramte dog en god smag til sidst. Bliver jo klart nødt til at købe en ny portion roastbeef.

  Svar
 2. Jeg kan godt li’ remoulade. Især sådan en let lys remoulade som man fik på cafeteria i gamle dage :-) Jeg har fundet en remoulade (Gråsten) indeholdende 13 g kh / 100 g heraf 11 g sukkerarter. Den blander jeg med cremefraiche 18 % i forholdet 1 spsk. remoulade og 3 spsk. cremefraiche. Mister ikke remouladesmagen. Er vi så ikke nede på acceptabelt lchf / keto niveau.

  Svar
  • Jeg kan også virkelig godt lide remoulade :))
   Det vigtige her er jo stadig at du har styr på dit totale kulhydratindtag for dagen. Men jeg spiser også tit bare almindelige køberemoulade. Man spiser jo ikke 100 g. Spiser man fx 1 spsk ren køberemoulade, får man 2 g kulhydrat derfra. Hvis du fortyndede den med mayonnaise i stedet for cremefraiche, ville du få kulhydratindholdet endnu længere ned.

   Svar