Rejesalat med koriandermayo


Nem og lækker rejesalat med koriandermayo, som passer perfekt til frokost eller let aftensmad. Jeg er jo stor fan af koriander og deler du ikke helt min begejstring der, har vi et problem – haha! Ej pjat, du bytter bare korianderen til en krydderurt, du kan lide.

Rejesalat med koriandermayo

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Skræl det yderste lag fra selleri og hak alle grøntsagerne fint.
 • Blend mayonnaise med koriander og limesaft.
 • Smag til med salt og peber.
 • Dup rejerne med køkkenrulle, hvis de er våde.
 • Bland det hele sammen og smag til og lad det gerne trække lidt inden servering.
 • Server fx på salat eller kål.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Rejesalat en nem og lækker frokost

Denne opskrift på rejesalat med koriandermayo giver et nemt og fint lille twist på en almindelig rejesalat. Korianderen, jeg brugte, havde ikke meget smag, så det var lidt skuffende. Men smag evt. til undervejs, hvis du er i tvivl om hvor meget smag din har.

Et par blade af hovedsalat danne bund/grønne wraps i min anretning her. Lidt strimlet spidskål ville have givet lidt mere fylde i måltidet.

Rejesalat med korianderdressing

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Rejesalat med koriandermayo”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Uhmmm, lækkert. En sjov detalje er, at jeg for ikke så lang tid siden læste en artikel, som handlede om netop koriander. Det er ren genetik der spiller ind om vi kan lide det eller ej hvis vi ser bort fra almindelig kræsenhed og sådan noget. . Ca. 9 % af verdens befolkning smager sæbe når de spiser koriander, så for den gruppe kan man ikke “lære” at lide det.

  Svar
 2. Tak :)

  Så enkelt og lækkert, det behøver jo ikke være kompliceret at lave mad.
  Og tak for tippet med rejer og koriander sammen. Det har jeg ikke overvejet før.

  Svar